Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades). Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc. (El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
 
Estadístiques del lloc: Illes Balears qualitatAwstats Web Site
Darrera actualització: 05 Feb 2013 - 11:11
Període reportat:Mes Des 2012
Tancar finestra
 
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca  
978 Frases clau diferentsCerquesPercentatge
comasema161 %
hierbas ibicencas120.8 %
sobrasada120.8 %
reglamento ue begudes esperitusas 2008110.7 %
iqua110.7 %
olivas pansidas con floridura110.7 %
ensaimada mallorquina100.6 %
aceite de mallorca100.6 %
herbes de mallorca90.6 %
begudes espirituoses – igp palo de mallorca90.6 %
receta ensaimadas con chocolate90.6 %
sobrasada de mallorca80.5 %
hierbas de mallorca60.4 %
ensaimada60.4 %
caracteristicas de los vinos de las islas baleares60.4 %
consejos ensaimada mallorquina60.4 %
hierbas liquore60.4 %
sobrassada de mallorca60.4 %
comasema orient50.3 %
oli de mallorca50.3 %
denominacio origen oli mallorca50.3 %
web50.3 %
vi mallorqui a50.3 %
gastronomia balear50.3 %
do oli de mallorca50.3 %
sobrasada de mallorca recipes50.3 %
gastronomie iles baleares50.3 %
pere seda vinyes i bodegues50.3 %
i.g.p sobrasada de mallorca40.2 %
vino baleares40.2 %
consell regulador ensaimada40.2 %
vinos de formentera40.2 %
olis de mallorca40.2 %
telefon oli mallorca do40.2 %
prodotti agroalimentari40.2 %
herbes mallorca40.2 %
aceites de mallorca40.2 %
ensaimada de mallorca40.2 %
ensaimades de mallorca40.2 %
recursos agrícolas de las islas baleares40.2 %
denominacion de origen sales en mallorca40.2 %
palo de mallorca40.2 %
feigenbisquit40.2 %
receptes amb sobrassada30.2 %
sobrasada ingredientes30.2 %
establiments d´or30.2 %
parts de l ametlla30.2 %
libro rexistro de procesos de elaboracion30.2 %
indicaciones geográficas sobrasada de mallorca30.2 %
residus de pa a mallorca30.2 %
picual olive tree30.2 %
embutits aguiló lista de precio de la sobrasada30.2 %
how to make sobrasada30.2 %
documentos de acompañamiento de vinos30.2 %
ile baleres recette30.2 %
olives que vol dir grau d acidesa30.2 %
tafonas aceite mallorca30.2 %
d.o.p. aceite de mallorca30.2 %
remol salvatge30.2 %
do pla i llevant30.2 %
herbes de mallorca where to buy30.2 %
boib mallorca30.2 %
ensaimadas recetas30.2 %
vinos de baleares30.2 %
espirituoses30.2 %
copas de martini decoradas30.2 %
fruit de color taronja pell gruixada i pinyols30.2 %
principales vinos de formentera30.2 %
ingredienti per ricette con la sobrasada30.2 %
productos principales de las islas baleares30.2 %
productos con denominacion de origen30.2 %
sobrasada de mallorca ingredientes30.2 %
dop oli de mallorca30.2 %
reglamento organico ies sineu30.2 %
tumbet30.2 %
qualità del vino in terreni sabbiosi calcarei30.2 %
son catiu30.2 %
vi de la terra de mallorca30.2 %
recepta herbes eivissenque30.2 %
aromes que mes agraden30.2 %
pasta azucarada30.2 %
almazarasmallorquinas30.2 %
ingredientes sobrasada30.2 %
sierra de tramuntana islas baleares mapa30.2 %
ingredientes sobrasada mallorquina30.2 %
inprotima30.2 %
quantitat de fulles d olivera que s han de bullir per la hipertensió30.2 %
hierbas production30.2 %
ensaimada mallorquina con cabello de angel30.2 %
ordre de la consellera de agricultura sobre desenvolupament rural a balears30.2 %
hierbaas ibicencas30.2 %
caracteristiques nutricionals de l oli d oliva30.2 %
decret 11/2002 de 25 de gener30.2 %
des de l antiguitat la preparació de melmelades30.2 %
vidauba30.2 %
recetas tomeu caldentey30.2 %
maquetas de mantis30.2 %
le queso de maó20.1 %
clidad agroalimentaria illes balears20.1 %
drinks from the balearic islands20.1 %
balearic grapes20.1 %
herbes mallorquines20.1 %
secaderos de sobrasada20.1 %
risorse isole baleari20.1 %
ordre de la consellera d agricultura i pesca de 13 d abril de 200720.1 %
oli mallorca20.1 %
gaspatxo acompanyat amb20.1 %
productos de mallorca20.1 %
hierbas 199720.1 %
vi d auba felanitx20.1 %
borrachito de ensaimada de mallorca con cremoso de chocolate gianduja20.1 %
recettes de majorque20.1 %
analisis sensorial del aceite de oliva20.1 %
aceites en mallorca20.1 %
tafones20.1 %
tipus de patata groga blanca i vermella20.1 %
impuesto sobre envases illes balears20.1 %
embotit de carn de porc20.1 %
vins mallorquins20.1 %
salas de catacion de alimentos20.1 %
baleare cherche alcool hierbas20.1 %
hierbas20.1 %
es forn des mercat son ferriol20.1 %
embotits sa caldera20.1 %
denominación de origen plá i llevant20.1 %
ensaïmada amb cabell d àngel20.1 %
mel de xipell20.1 %
oliven selber ansetzen mallorquinisch20.1 %
tipus sobrassades20.1 %
cami de muleta20.1 %
gin mahones20.1 %
liquor. herbes dolces.20.1 %
vino de la tierra ibiza20.1 %
sobrassada de mallorca recette20.1 %
controle qualité des aliments20.1 %
oliveira de cort-olive grove20.1 %
coma-sema20.1 %
mel de menorca20.1 %
minorcan cheese economy20.1 %
mallorca aniseed20.1 %
volum vendes de vi20.1 %
vins eivissa20.1 %
cami de sa muleta20.1 %
vi de la terra boib20.1 %
mallorca xocolata20.1 %
contraetiquetas vi de la terra de mallorca20.1 %
informato de la jornada20.1 %
clauvina rugosa20.1 %
denominacion de origen de mallorca20.1 %
quesos mallorquines20.1 %
ensaimades de mallorca individuals20.1 %
son catiu inca20.1 %
consejo regulador aceite de mallorca20.1 %
d’oli de mallorca20.1 %
gin mahon20.1 %
denominacion de origen islas baleares20.1 %
iqua caib20.1 %
gelat de canyella20.1 %
sobrassada de mallorca porc negre20.1 %
liquore herbes de mallorca limsa20.1 %
per a que s utilitza l oli d oliva20.1 %
etiquetatge perfils sensorial20.1 %
barranc de biniaraix20.1 %
olivera simbol de balears20.1 %
francisco bennasar vicens20.1 %
denominacion de origen mallorca20.1 %
recetas tradicionales mallorquinas con d.o.p. aceite de mallorca20.1 %
vinos de la tierra de mallorca20.1 %
forns d ensaimades mallorquines20.1 %
cuales son los productos agroalimentarios20.1 %
ingredientes para la ensaimada mallorquina20.1 %
embotits ferriol20.1 %
sobrasada de mallorca normativa20.1 %
establiment d or20.1 %
ensaimada mallorquina ricetta20.1 %
origen de las hierbas ibicencas20.1 %
número total de classes de peixos de les illes balears20.1 %
vins de la terra de mallorca20.1 %
http //www.islacatavinos.com20.1 %
vino de la tierra mallorca20.1 %
vinos nacionales denominación de origen de las islas baleares.20.1 %
recetas de tim melzer20.1 %
hoteles y aceite de oliva en mallorca20.1 %
oli entara20.1 %
denominaciónes de origen baleares20.1 %
petites maquines de fer oli d oliva20.1 %
igp sobrasada de mallorca20.1 %
hereus de ribas tinto roure20.1 %
quan cultiven les patates20.1 %
canelons farcits de verdures20.1 %
denominació d origen oli de mallorca20.1 %
consell regulador ensaïmada20.1 %
preparacio olives pansides20.1 %
llles balsamic marinade20.1 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/ibqfront/img/bodegon.jpg20.1 %
vi de la terra mallorca20.1 %
bodegas con vinos de la tierra de mallorca20.1 %
destil·leries xoriguer20.1 %
asientos contables vitivinicola20.1 %
recettes des iles baléares20.1 %
ricette elaborate20.1 %
79. com són els àcids grassos saturats per a la nostra salut?20.1 %
cuadro de salida de producto de bodega20.1 %
gin de monorca20.1 %
calificacion añadas binisalem20.1 %
vi de la terra de menorca20.1 %
queso mahon20.1 %
manual para registro de documentos20.1 %
consejo regulador ensaimada de mallorca20.1 %
documentos para la trazabilidad de la uva para vinos20.1 %
denominacio d´origen oli de mallorca20.1 %
vinos sebastian pastor20.1 %
datos de comercializacion 201120.1 %
ana palma rocher20.1 %
cocineros de las islas baleares20.1 %
elaboració sobrassada20.1 %
baltasar servera20.1 %
aceite de oliva mallorquin al por mayor20.1 %
embutidos estrany20.1 %
vinos de las islas baleares20.1 %
vinos de mallorca vi de la terra20.1 %
el barranc de l ofre información para escolares20.1 %
armarios para fermentacion para ensaimadas20.1 %
procam binissalem20.1 %
mª antonia ferriol conselleria agricultura20.1 %
ejemplos documentos reguladores descriptivos y de registro20.1 %
ensaimada de mallorca recipe20.1 %
denominacion origen oli mallorca20.1 %
denominacion de oigen baleares20.1 %
ley que regula la ensaimada de mallorca20.1 %
d.o.p. aceite de mallorca zonas de producción20.1 %
estudio de capitulos20.1 %
recetas mazapan mallorca20.1 %
procucte carnic amb denominacio d origen20.1 %
font des garrover20.1 %
denominaciones de origen deislas baleares20.1 %
cocineros conocidos de islas baleares20.1 %
aceite de oliva mallorquin al por mallor20.1 %
sobrassada proporció d espicis20.1 %
propietats de les nesples20.1 %
ensaimadas de mallorca20.1 %
oleoturismo moderno en mallorca hotel20.1 %
www.olisolivellas.con20.1 %
imagenes de productes industrials20.1 %
sobrasada de mallorca ingredients20.1 %
olivos milenarios mallorca20.1 %
d o.p a c eite de mallorca20.1 %
agroalimentaires20.1 %
oli d oliva pdf20.1 %
que determina la denominació d origen de l oli20.1 %
proces d elaboracio de l oli20.1 %
biniaraix20.1 %
olis mallorca20.1 %
recetas de tumbet mallorquin20.1 %
recetas de aceite oli de mallorca20.1 %
libros de registro de entradas y salidas20.1 %
decreto 153 baleares pdf20.1 %
boib 86 de 2009 ordre 5 de juny de 2009 de la consellera de agricultura y pesca de modificacio20.1 %
vinos baleares20.1 %
las empresas de ibiza de productos de la tierra20.1 %
produits agroalimentaires20.1 %
las exportaciones de vino de baleares20.1 %
libros de registro de entradas y salidas de vinos20.1 %
galmes i ribot20.1 %
espècies de patates20.1 %
distancia plantacion de olivos mallorca10 %
queso mahon menorca10 %
dg herbes eivissenques envasadores10 %
hacienda agricola cesar10 %
origenes de la destilación en mallorca10 %
la oliva mallorquina10 %
l olivera a mallorca10 %
maquina d omplir sobrassada10 %
vino terra moll10 %
consumo de ensaimadas de mallorca10 %
procés elaboració de l oli10 %
libros de registro de bodega10 %
mole illes balears10 %
bodegas de venta de vino a granel en mallorca10 %
diferencies entre oli de coco i oli d oliva10 %
beautiful tree oil art10 %
libro de entradas y salidas informatico10 %
gin de mahón10 %
www.esfangar-10 %
alimentos tradicionales islas baleares10 %
liquore spagnolo hierbas10 %
anexos para cumplimentar el registro de trazabilidad de lias y orujo de uva10 %
francisco tejedor garcia s.a.10 %
clima para el vino en mallorca10 %
palo morey10 %
tortilla truffes10 %
marchio per gastronomia10 %
treball dels àcids grassos10 %
composició nutricional de l oli d oliva10 %
recepta de palo10 %
productos tradicionales de mallorca10 %
ensaimada ricetta originale in italiano10 %
dibujos de ensaimada10 %
como se hace sobrasada mallorquina igp10 %
herbes de mallorca recipe10 %
ingredientes sobrasada de mallorca10 %
ametlla mallorca10 %
vino de mallorca10 %
fornells menorca volum de captures10 %
plantacio d´ ametlla mallorca10 %
cuina de tomeu caldentey10 %
fotos del palo de quina10 %
tortilla con aceite de trufa10 %
santa catalina mahon10 %
ma e legale erba a ibiza10 %
iqua certificacion10 %
iqua. caib10 %
i.g.p sobrasada mallorquina10 %
sa font garrover10 %
zuppa con pak choi10 %
palo mallorca10 %
cigalas con sobrasada10 %
registro legal de ingreso de uva a la bodega10 %
recursos islas baleares10 %
com guardar olives negres10 %
ramaders agrupats mallorca10 %
libros agricultura registro vendimia10 %
calidad sobrasada mallorquina10 %
crispin mariano vadell10 %
libro vinos pdf cinco dias10 %
proporciones sobrasada10 %
pilze mallorca10 %
oli i vi balsan divi10 %
wein aus ibiza10 %
susana vino mallorca10 %
igp de las islas baleares10 %
legislación producte balear10 %
possessió de´aubocassa10 %
i.g.p. sobrasada de mallorca10 %
denominacio origen oli es baluard10 %
receta mazapan mallorca10 %
embutits fiol10 %
sant mateo wine festival#10 %
aceite mufti10 %
como se hace el gin de mahon10 %
oleoart10 %
formaggio mahon10 %
oli les ermites10 %
receta con aceite de mallorca10 %
tipus embotits10 %
aceites de mallorca denominación de origen protegida10 %
buns gastronomy10 %
ramaders agrupats sat10 %
pasteleria can coll son ferriol10 %
venta online aliments de les illes balears10 %
vin des baléares10 %
seeteufel im blätterteig rezepte10 %
producto balear10 %
bacalao con sobrasada y miel en mallorca10 %
marchio prodotti delle isole10 %
el cultivo de la viña en menorca10 %
libros registro de enteradas y salidas de vino10 %
recette majorque10 %
procés d elaboració de yogurt amb frutes dessecades10 %
cami de fornalutx a cuber10 %
com torrar bessons d ametlles10 %
menorca salar formatge tendre10 %
liquore tipico di ibiza10 %
como rellenar libro registro de procesos de elaboración10 %
denominación de origen mallorca10 %
ingredients de la fruita en conserva10 %
cudia nova menorca10 %
platos con sobrasada de mallorca10 %
algendaret nou10 %
oli d oliva i cancer de mama10 %
que sal pongo en el foie10 %
establiments dor10 %
denominacion de origen baleares10 %
aceites mallorquines10 %
plats amb sobrassada10 %
duqueses de brossat10 %
do vi de la terra illa de menorca10 %
creuament ovella mallorquina carn extensiu10 %
para q sirve la hierba mallorca10 %
oli d oliva composició quimica10 %
indicaciones geograficas protegidas de las islas baleares10 %
biob núm. 6/2010 resolució del conseller de salut10 %
olis mallorca d.o10 %
bodegas binicomprat mail10 %
gastronomía de baleares10 %
recetas con queso de mahon10 %
denominacio d origen oli mallorca10 %
flao eivissenc10 %
mallorquinische olivenbäume10 %
uso de ingredientes de las ilas baleares10 %
anexos para el registro de trazabilidad del vino10 %
lista de aceites de mallorca10 %
quan a les tomàtigues de ramellet ja s’ha comentat abans que la seva principal peculiaritat és que es conserven molt de temps sense refrigeració però s’han de guardar en llocs secs no molt càlids ni humits. antigament els ramells se penjaven en branques d’ullastre o be s’estenien sobre canyissos fets d’aubons o de canyes que es mantenien penjats prop del sòtil per allunyar-los de la humitat del sòl. aquestes tomàtigues es consumien abans de les que s’enfilaven. actualment quasi tota la producció s’enfila i només una petita part es ven en capses a preus més baixos encara que el fruit no aguanta tant10 %
origen de carre de cordero10 %
cocineros islas baleares10 %
percentatge d aigua de la poma10 %
historia del cami del barranc de biniaraix10 %
vinos de mallorca denomincion de origen10 %
nesples i els seus minerals i vitamines10 %
recette de majorque10 %
<http //www.illesbalearsqualitat.es/ibqfront/producte?lang=uk>10 %
bodegas binicomprat s.l.10 %
tafones de mallorca10 %
limsa licores mallorca10 %
cases de coma sema10 %
origen de la uvas moll10 %
asanideso fet a soller10 %
marc ferra cardona10 %
vin d ibiza10 %
vinyes binitord10 %
conservaba d’ella10 %
illes d origen10 %
desenvolupament pesca amb volanti10 %
cocapujada carabassa10 %
avantatges de consumir oli d oliva ecologic10 %
modelos de hojas de registro de entrada y salida de documentos10 %
carre de xai10 %
baleari quale la piu calda10 %
oli d oliva verge composició àcids grassos10 %
oli mallorca guia de10 %
yerba ibicencas10 %
fromage de majorque10 %
vi formentera10 %
ganache de chocolate10 %
ramanyà10 %
possesio d´aubocassa10 %
canelon de olivas negras10 %
normativa denominacion de origen binisalem10 %
amy wirway10 %
que es la sobrasada de mallorca10 %
distributori di hierbas ibicencas10 %
ingredients de sa sobrasada10 %
l ordre de la consellera d agricultura i pesca de 18 de desembre de 200710 %
donde llevar aceitunas para hacer aceite de oliva en palma de mallorca10 %
balearic islands drinks10 %
oliveira de cort-mallorca10 %
orden de la consejera de agricultura y pesca de 24 de octubre de 2006 baleares10 %
cooperativasoller.com10 %
historia del vino de menorca10 %
proporciones sobrassada10 %
marcas de vinos tanicos10 %
frittata con olio al tartufo10 %
alimentos bodegon10 %
paalo mallorca reglament10 %
son termes restaurante10 %
rap i alberginies10 %
oli d mallorca10 %
bodegas vinos ibiza10 %
rape recetas cazuela balear10 %
inprotima sl10 %
empresa ensaimada mallorquina10 %
queso menorca10 %
oli de mallorca de qualitat unitats didactiques10 %
diferencia entre farina fluixa i força10 %
consell regulador del oli d´oliva a mallorca10 %
porciones en la elaboracion dela sobrasada10 %
les llenques10 %
receptes amb rap10 %
ensaimadas de majorque recette10 %
recursos de islas baleares10 %
historia vino mallorca10 %
ensaïmada10 %
hierbas de mallorca dulces10 %
masa para ensaimada10 %
palo tunel marratxi horarios10 %
ferrer liquore all erba10 %
caracteristicas de los vinos binissalem10 %
indicaciones geograficas baleares sal10 %
vins serra10 %
sobrasada characteristics10 %
balearic islands gin10 %
vinyes mortitx sa10 %
tanque de vino dos salidas10 %
queso de mahon artesano10 %
sobrasada mallorquina10 %
hierbas liquore wikipedia10 %
gastronomía mallorquina y aceite de oliva d.o.p.10 %
physiotherapy for comatose patient olive oil10 %
excursio muleta10 %
formatge mallorquí10 %
historia hierbas de mallorca10 %
denominaciones de origen de islas baleares10 %
preparazione sobrasada delle isole balneares10 %
origen tambo de ametla10 %
illesbalearsqualitat miquel angel frau10 %
mazapan de mallorca10 %
ingredientes de la sobrasada10 %
elaboracion de queso mahon10 %
bodas comasema orient10 %
comparació llimoner i taronger10 %
recette des plat majorquin10 %
hierbas ibicencas torino10 %
salario profesor illes balears10 %
ibiza protected designation10 %
ensaimada son vivot10 %
ricetta sobrassada10 %
la cualitat dels vins a mallorca10 %
ordre del conseller d agricultura medi ambient i territori de 12 de juliol10 %
ejemplo numero lote vino10 %
parlo morey10 %
llibre blanc d imatges de banyalbufar10 %
la ensaimada10 %
manual de procedimiento de registro de entrada y salida de documentos10 %
analitica oli mallorca10 %
illes balears qualitat cat10 %
sorten ensaymada mallorca10 %
queso mahon exportado a alemania10 %
recetas de cigalas con sobrasada10 %
sobrasada igp10 %
es camel-olive grove10 %
preparar les olives10 %
illes balears qualitat10 %
boib 30/05/199510 %
receta hierbas ibicencas enebro10 %
ensaimada mallorquina grasas10 %
sabrasada mallorqui10 %
oli campins10 %
recetas de cocina con aceite de mallorca10 %
aperitif palo tunnel10 %
vino mallorca marcas10 %
panaderia mir coll den rabassa10 %
hierbas 1997 denominación de origen10 %
distribuidors d´oli a les illes balears10 %
consejo regulador de la ensaimada10 %
elaboracion de la sobrasada10 %
palo licores.sp10 %
libro de registro de entradas y salidas municipal regulacion10 %
sobrada sa caldera10 %
olivera de la plaça de cort10 %
varietats vi mallorca10 %
illes baleares receptes10 %
xaloc cepage10 %
recetas coca bambamenorca10 %
etiquetas aceite de oliva mallorca10 %
formatges santa catalina menorca10 %
es verger horari10 %
mallorca recoleccion aceite10 %
oli de mallorca 201210 %
sobrasada mallorca10 %
forn nou sa vileta10 %
decreto 11/2002 de 25 de enero10 %
sobreasadas de mallorca elaboracion10 %
balears-cultivation10 %
ametlla pelada comprar mallorca10 %
marcas de las islas baleares10 %
cocktails baleares10 %
los olivos en mallorca10 %
tunel de mallorca mixer10 %
sobrasada conservacion cuanto10 %
mallorca olivenölmühle10 %
metodo de pescar mallorca10 %
cocarrois de ceba10 %
la pajarita productos palma10 %
neules tradicionals de mallorca10 %
oli d oliva hitoria10 %
receta de mazapan en mallorca10 %
oreado como proceso de curacion normativa10 %
tipus de envasaments de albercoc en almivar10 %
formatges de sa cavalleria nova10 %
baleare hierbas10 %
sweet weeds spirit mallorca major product10 %
documentación sobre la bodega10 %
sobrasada de mallorca porc negre10 %
arbre madura pomela10 %
herbes de mallorca tunel denominacion10 %
palo alcool10 %
qualitat alimentaria conselleria de agricultura balear10 %
clorofilla oli d oliva10 %
com es fa es palo de mallorca?10 %
ruta tafones mallorca10 %
antecedents campanyes dieta mediterranea10 %
queso mahon caracteristicas10 %
com puc fer oli a mallorca?10 %
recetas con queso mahon10 %
quines són les millors condicions per conservar l’oli d’oliva10 %
sobrasada mallorca igp tiempo de curacion10 %
olivos en binisalem10 %
denominacion de origen aceite de mallorca10 %
www.ramadersagrupats10 %
conservants de la fruita en conserva10 %
mallorca olivenölproduktion besichigung10 %
hierbas ibicencas receta10 %
gastronomia illes balears10 %
marcas en las islas baleares10 %
ejemplo ficha control de sulfuroso en vinos10 %
hervir bacalao sacar lajas10 %
camell imatges10 %
comidas con sobrasada de las islas baleares10 %
receta gourmet mil hojas de rape10 %
rezept feigenbisquits10 %
sobrassada10 %
bodegas bordoy s.l.u.10 %
vino de formentera10 %
sector primari a les illes balears10 %
tortilla trufa queso parmesano10 %
receta hierbas dulces mallorquinas10 %
raoles de bledes10 %
conselleria agricultura iqua10 %
llegums balears10 %
balearic gastronomy10 %
libro de entrada y salida licores10 %
productos denominacion de origen islas baleares10 %
herbes aromàtiques de les illes balears10 %
binigarba käse10 %
quesos de mahon10 %
productos de denominacion de origen en illes balears10 %
aigua a mallorca10 %
medallones de bogavante10 %
ensdibujos ensaimadas10 %
consumidor de vino en mallorca10 %
características del binissalem10 %
decreto 41/2003 ensaimada10 %
que pasa amb la llet desde el munyiment fins el super?10 %
adaptacions corporals de l esser humà10 %
hierbas morey componentes del licor10 %
vinos de la tierra mallorca10 %
presentacion nielsen10 %
la fruita més famosa a valència10 %
gastronomía mallorquina y aceite de oliva d.o.p. mallorca10 %
lazaro alcaide10 %
tipos sobrasada10 %
formatges mallorquins10 %
acids grassos lliures oli d oliva10 %
palo mallorca drink10 %
sobrasada de ramaders agrupats10 %
denominaciones de origen mallorca10 %
vi de la terra10 %
cudia nova oliveres10 %
olivenbaum es camell10 %
oli i vi balsam divi definicio10 %
lista de precio de la sobrasada10 %
free pictures espiral10 %
cocineros reconocidos de las islas baleares10 %
formatges biniatzem10 %
cuber barranc biniaraix10 %
coltivazione formentera10 %
marcas de hierbas dulces10 %
cuiners michelin a les balears10 %
cultivo de vid mallorca10 %
circulacion vitivinícola10 %
vinos mallorca10 %
palo de quinina10 %
cultivo de aceituna en mallorca10 %
libro registro entradas e saidas10 %
características de la tierra de menorca10 %
capses per pastissos mallorca10 %
assecat olives negres10 %
productos carnicos de mallorca10 %
l huile d olive majorque10 %
aceites de oliva mallorca10 %
fotos sobrassada10 %
alimentos y bebidas de las islas baleares10 %
giro ros cépage10 %
imagenes camomila mallorca10 %
polifenols oli10 %
embutido de mallorca10 %
las tripas en forma bioquimica10 %
wein von ibiza10 %
sobrassada a la pimienta consell regulador10 %
aceites mallorca10 %
menorca cheese10 %
olivenöl herstellung mallorca10 %
qui vessa una gota d oli té set anys de purgatori10 %
vino en formentera10 %
liqueur plantes vertes mallorquestunel de mallorca10 %
pla i llevant denominacion de origen10 %
denominacion de origen vinos en ibiza10 %
d.o.p. mal lorca recetas con a ceite10 %
fixas escolars en catala10 %
coltivare a formentera10 %
recetas de elaboraciones de las sobrasada de mallorca10 %
ejemplo libro entradas salidas de documentaciones10 %
boib menorca10 %
history ensaimada10 %
recepta d ensaimada mallorquina10 %
grau d oxidació olis10 %
vi mallorqui ana10 %
vinos islas baleares10 %
tamaño de ensaimadas10 %
vino de la tierra de ibiza10 %
francisco tejedor garcia s.a10 %
vins de mallorca sl10 %
como llevar un registro de entradas de compras10 %
preparant embotits10 %
mazapan mallorca10 %
ganache mandarine10 %
medaglioni di astice10 %
restaurants de les illes balears10 %
licor de hierbas de mallorca10 %
ingredients sobrassada10 %
ensaimada mallorca10 %
da500 documento de acompañamiento grado alcoholico10 %
finca es fangar camino de son10 %
receta sobrasada de mallorca casera10 %
jose ferrer criança 200810 %
olives de color vermellenc10 %
torrijas de ensaimada10 %
vi d auba10 %
2 acids mes importants de l oli d oliva10 %
quesos baleares10 %
bodega crispin10 %
liqueur plantes vertes mallorques10 %
conserva d olivesnegres10 %
productos agrarios industriales10 %
que son las sobrassada de mayorca10 %
receptes mallorca10 %
trempar camaiot10 %
matances sobrassada proporcions de sal pebre bo pebre bord10 %
ensaimadas sin azucar10 %
tunel de mallorca alcohol10 %
iqua balears direccion10 %
vi mallorqui dues10 %
ovella mallorquina creuament carn10 %
drescriba10 %
visite domaine viticole ibiza10 %
datos de comercializacion10 %
kupferdestillierkolben10 %
islas baleares cocineros10 %
procedimiento sancionador illes balears10 %
il mallo vino10 %
los romanos en la serra de tramuntana10 %
mahon cheese10 %
buscastell ml10 %
canelons farcits de verdura10 %
telefono des forn des mercat en son ferriol10 %
productos co d.o y igp islas baleares10 %
ship hierbas ibicencas to canada10 %
hierbas formentera10 %
sebastianamayolmiralles10 %
tambo d´ametller10 %
santi taura celler10 %
uso della pelle di baccalà10 %
consell regulador sobrassada de mallorca10 %
tafones en mallorca10 %
vinos de las islas baleares marcas10 %
vino vall de xaloc10 %
cocineros con estrella en mallorca10 %
quesos artesano en menorca10 %
la fruita més famosa a/ valència10 %
olis soller olive oil10 %
documentos del vino10 %
formatge mallorca10 %
mazapanes mallorquines receta10 %
picornells receptes10 %
excursons mancor de la vall10 %
balearic islands photo gallery10 %
vinos de la tierra de ibiza10 %
hacienda vinicola ibiza10 %
concurso nacional de vinos premios mezquita 201010 %
bebida tipico de las islas baleares10 %
herbes de majorque10 %
ordre de la consellera d agricultura i pesca 29 de novembre de 2005 vi serra tramuntana10 %
curar sobrassada10 %
excursion biniaraix fornalutx10 %
recetas gastronomia islas baleares10 %
formas de etiquetas de vino libro10 %
telefono forn de campos son ferriol10 %
sobrassada recette10 %
com es fan els formatges10 %
legislación transporte de vinos a granel10 %
tipus fruita en conserva10 %
zona de produccion de la sobreasada mallorca10 %
historia de la viña en mallorca10 %
carpacio de piña de postre10 %
calamares rellenos de queso mahones10 %
receta ensaimada mallorquina cabello angel10 %
etiquetado productos vitinicolas con menos de 9 grados10 %
proceso curacion sobrasada temparatura10 %
que producto quimico se le pone a la sobrasada para la carne10 %
ejemplo anotacion en el libro de registro de entrada10 %
extraccions de quilos de pomes per hectarea10 %
ricetta hierbas ibicencas10 %
registros calidad bodega vino10 %
los olivos de baleares10 %
sobresada en barquete10 %
licor de hierbasde baleares10 %
cañellas distillery10 %
historia del vino en de menorca10 %
ship hierbas ibicencas canada10 %
boib no147 9 de octubre 201210 %
10 denominacio origen oli10 %
hidrocarburs oli d oliva10 %
varietats d ametllers de mallorca10 %
caracteristicas de los vinos de las islas balears10 %
didactica escolar catalan10 %
es forns del mercat10 %
ingredientes hierbas mallorquinas10 %
sobrasada de mallorca es10 %
vino de la tierra de los baleares10 %
francisco bennassar curandero10 %
boib 16 maig 200310 %
ensaimada mallorquina amer10 %
picarandau10 %
libros registro de entradas y salidas de vinos con d.o.p.10 %
como curar la sobrasada mallorquina10 %
mallorquins amb denominació d´origen10 %
marcas ibizencas10 %
recetas con sobrasada de mallorca10 %
parts d un arbre perera10 %
oxidació olis color10 %
agrupama s.l.10 %
l’ordre de la consellera d’agricultura i pesca de 18 de desembre de 200710 %
instituto de calidad agroalimentaria de las illes balears10 %
receptes de sobrassada10 %
superficie de bodegas binifadet10 %
instrucciones registro entrada y salida10 %
en el procés de dessecació les caloríes10 %
solivellas aceite mallorquin10 %
usos culinarios del aceite de mallorca10 %
diferencia entre denominacion de origen y indicacion geografica10 %
logotipo denominación de origen binissalem10 %
rollos illes balears10 %
exportadores sobrasada mallorquina10 %
la fruita més famosa a10 %
farcit mallorca10 %
asociacion de productores de porcino mallorca10 %
receta hierbas ibicencas10 %
herbes mesclades10 %
coctel flor de almendro10 %
certificacio vi de la terra10 %
q ingredientes lleva la sobrasada mallorquina10 %
procès oli10 %
tomàtiga caib produccio integrada10 %
sala de cata10 %
finca comasema10 %
ensaimada de mallorca composition10 %
listado de agroturismos en las islas baleares10 %
aceites de malloraca denominaci ón de origen protegida10 %
caracteristicas secado y maduracion sobrasada10 %
sobrassada di mallorca origine10 %
aceite de oliva de las islas baleares10 %
cooperativa agricola soller10 %
marcas de sobrasada mallorquina10 %
consell regulador de la denominació d origen oli de mallorca10 %
producte carni amb denominacio d origen10 %
tipus d embutits típics d eivissa10 %
reglamento sobrasada10 %
ca n maymó10 %
organismo competentes en materia de comercio illes balears10 %
excursion barraco de biniaraix desde cuber10 %
dibujos de ensaimadas10 %
reglamento denominación de origen binissalem10 %
boib agroturismos10 %
receptes olives negres mallorquines10 %
200 espècies de peixos i a les illes balears10 %
fornells menorca palangre10 %
hierbas ibicencas ibiza10 %
arbres biniaraix10 %
productos tierra de sabor illes balear10 %
matança del porc mallorca10 %
mms baleares10 %
vi de menorca10 %
olivenölmühle auf mallorca10 %
especies per fer sobrassada10 %
islas baleares denominaciones de orijen del vino10 %
sobressada10 %
hectàrees de vinya a mallorca10 %
eliminació de e-320 a la sobrassada10 %
does mahon cheese have to be refrigerated10 %
mallorca productos curativos10 %
butxet viticultors sat10 %
sobrada de mallorca10 %
marcas de oli mallorca10 %
registro municipal de entradas y salidas de documentos de palma de mallorca10 %
recepta crespells farina rovell sucre saïm oli suc taronja10 %
queso mahón10 %
olivera de cort - mallorca10 %
com es fa el palo10 %
denominacion de origen protegida mallorca10 %
mesures tradicionals les illes balears llet10 %
productos autoctones baleares10 %
sobrassada sense e-32010 %
cafe bar abrevadero 0746010 %
helados menorca10 %
productes catalalans illes balears10 %
vino terre isola10 %
cuajado del queso mahon10 %
manual gestion de calidad empresa vinos españa10 %
avantatges nutritius de l oli d oliva10 %
els millors vins mallorquins10 %
fruit de color taronja amb pell gruixuda i un o mes pinyols grossos10 %
productos agroalimentarios10 %
vi blanc mallorqui10 %
olive growing in mallorca10 %
recette ensaimadas de majorque10 %
reglamentacion denominacion geografica licor palo de mallorca10 %
fornells menorca10 %
manual de enología en pdf10 %
remolatxa assecada al sol forn10 %
toni pinya10 %
mazapan mallorquin10 %
agricultura ecologia i integrada10 %
allés marqués maría josé10 %
liquore herbes de mallorca limsa dove si può comprare10 %
como conservar longanizas de mallorca10 %
para que sirve la hierba mallorca10 %
textura i superficie del fetge de porc10 %
menorcan farmers10 %
francisco bennasar10 %
manual de registro de documentos10 %
productes de panaderia – igp ensaïmades de mallorca10 %
cantidad de masa madre para ensaimada10 %
ddo oli de mallorca10 %
importancia econòmica de l olivera a mallorca10 %
sobrasada de mallorca y matanza10 %
receptes cuina illes balears10 %
aceite de oliva mallorquin platos10 %
barranco de biniaraix10 %
fruita petita de color ataronjat o groc i pell ataronjada10 %
hierbas on ice10 %
ibicenca distribuidor bebidas10 %
mel de xipell a menorca10 %
sobrasada recipe10 %
mariano socias morell10 %
sobrasada carnes seleccionadas10 %
mariaaugustina luque rigo10 %
illes balsamic sauce10 %
n hi ha de negre n hi ha de blanc la dolcor al cor satura i es molt bo sols que no dura10 %
olivenöl mallorca besichtigung10 %
huile d olive de mallorca10 %
receptes eivissenques10 %
imatges10 %
morey mallorca hierbas10 %
luque rigo maria manual10 %
mermelada de nespla10 %
receta tipicos sde baleares in pdf10 %
sobrasada de mallorca indicacion geografica protegida10 %
producte denominacio d origen10 %
llocs formatges menorca10 %
denominación de origen protegida de aceite de mallorca10 %
recetas picornells10 %
manual calidad aceite de mallorca10 %
receta tortilla trufa flash10 %
fabricacion de enseimada mallorquina10 %
iqua baleares qualitat10 %
marko-secovin10 %
elaboración ensaimadas10 %
denominaciones de origen de las islas baleares10 %
orden de la consejera de agricultura y pesca de 25 de noviembrede 200510 %
hierbas de ibiza alcool10 %
carpaccio piña10 %
www.illesbalears/qualitat.es10 %
herbes dolces in english10 %
productos de origen en illes balears10 %
balm mallorca10 %
en el libro de practicas enologicas se declara todo elvino10 %
antioxidant sobrassada10 %
gastronomía mallorquina y aceite de oliva d.o.p. ma10 %
achat sobresada en barquette10 %
recepta ensaïmada farcida10 %
varietat oli mallorca10 %
baleares productos10 %
confitura de magrana agre10 %
font garrover10 %
sobrassada de10 %
producte càrnic denominació d origen10 %
isole baleari arte10 %
receta ensaimada balear10 %
palo matacocon alcohol10 %
xarxa trofica plantes com ginjoler l `espart10 %
quesos de menorca10 %
hierbas mallorca10 %
libro de registro de entradas y salidas10 %
libro registro entradas salidas vinos10 %
visitar almazara mallorca10 %
ingreientes sobrasada mallorquina10 %
iqua maria hotel10 %
what is the major export of the balearic islands10 %
vinos baleares lista10 %
boib nº 18 del 5-06-200410 %
maquinas para sobrassada10 %
listado premiados mezquita 201010 %
manzanas miel mantequilla romero azucar helado10 %
ordre vi de la terra illa de menorca10 %
cocineros baleares10 %
blanca de travy urpi10 %
consejo regulador oli de mallorca10 %
oli de mallorca soller10 %



Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)