Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades). Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc. (El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
 
Estadístiques del lloc: Illes Balears qualitatAwstats Web Site
Darrera actualització: 15 Mai 2013 - 15:17
Període reportat:Mes Mar 2013
Tancar finestra
 
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca  
314 Frases clau diferentsCerquesPercentatge
illesbalearsqualitat265.4 %
www.illesbalearsqualitat.es163.3 %
iqua102.1 %
producte balear91.8 %
illes balears qualitat81.6 %
illesbalearsqualitat.com61.2 %
www.illesdalears.es51 %
cocarrois de brossat51 %
www.illesbalearsqualitat.com51 %
biniaraix51 %
aliments que es menja a les illes balears40.8 %
illes balears quality40.8 %
ig gin de mahon40.8 %
http //www.illesbalearsqualitat.com40.8 %
predio comasema teléfono40.8 %
illesbalearsqualitat.cat40.8 %
palo de mallorca30.6 %
www illesbalearsqualitat es30.6 %
hortalisses es cultiven30.6 %
olivenölmühle auf mallorca30.6 %
site www.illesbalearsqualitat.es30.6 %
ctra. vella de pollença km 0 5 · 07400 alcúdia30.6 %
metodo di produzione hierbas ibicencas30.6 %
receptes per fer formatjades de formatge20.4 %
sa font des garrover20.4 %
balears20.4 %
productes de la terra mallorca20.4 %
que es la cultura griega gestoli20.4 %
indicaciones geográficas de productos gastronómicos de balears20.4 %
lloc on es depositen les olives i són capolades per l acció de les moles20.4 %
illesbalearsqualitat.es20.4 %
gastronomía balearpure de20.4 %
sorbete de red bull20.4 %
algendaret nou20.4 %
restaurants michelin illes balears20.4 %
gastronomía balear puré de20.4 %
tafones de mallorca20.4 %
vi de les illes balears20.4 %
xarcuteries mallorca20.4 %
moli den bou receptes20.4 %
beguda espirituosa anisada tunel20.4 %
plantes autochtones de les illes balears20.4 %
analisi vi blanc20.4 %
comasema20.4 %
com es fa la llet formatjada20.4 %
6x6 de les illes balears 6 cuiners amb estrella michelín.20.4 %
recepta de panades integrals20.4 %
herbes de mallorca20.4 %
comprar ous d indiot mallorqui20.4 %
com son el servius de les illes balear20.4 %
noticias de las islas baleares gastronomia20.4 %
illes balearsqualitat20.4 %
productes de mallorca20.4 %
www.illesbalearsqualitat.cat20.4 %
celler sa marjaleta20.4 %
todos los prodoctos de olivera20.4 %
llista de cefalopodes de les illes balears20.4 %
telèfon / email 376 or @gmail.com tabac or mobles or productes20.4 %
miquel angel frau dgagric20.4 %
olivenöl mallorca besichtigung20.4 %
olivos de las islas baleares20.4 %
alimentacion del porc negre mallorquí20.4 %
qualitat balear20.4 %
aceite marca oliet para niños20.4 %
logos denominacion origen palo de mallorca20.4 %
modelos de registro para una bodega20.4 %
unidad didactica illes balears10.2 %
orden del consejero de agricultura medio ambiente y territorio de 11 de marzo de 2013 por la que se aprueba el pliego de condiciones de la indicación geográfica protegida formentera10.2 %
ametlla marcona origen dieta mediterrania10.2 %
binifela capdepera10.2 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/10.2 %
imbottigliatori vini palma spagna10.2 %
nelkenschaum10.2 %
decreto 34/1997 illes balears10.2 %
agriturismo baleari10.2 %
tauró blanc amb les escates marcades10.2 %
plaguicides permesos en lluita integrada10.2 %
mido de pastisseria10.2 %
descobriment de l agricultura i la ramaderia10.2 %
mallorca rosmarino10.2 %
productes de la serra de tramuntana10.2 %
logotipo producto balear10.2 %
productes balears10.2 %
qualitat sensorial primaria10.2 %
candidats a vocals10.2 %
normativa confitures producció illes balears10.2 %
importation huile d olive olis sóller10.2 %
tutorial para operador de bodegas de vinos10.2 %
poster appellation d origine10.2 %
cas misser fiol10.2 %
3. ordre del conseller d’agricultura medi ambient i territori de 18 de febrer de 2013 per la qual s’aprova el plec de condicions de la indicació geogràfica protegida “eivissa/ibizaâ€.10.2 %
tabla de alcoholización un vino10.2 %
tamany de les rajades10.2 %
canelons farcits de verdures10.2 %
ensaimada mallorquina horno la estrella10.2 %
logotips de productes mallorquins10.2 %
pasteurització dels ous de gallina10.2 %
propietats nutricionals dels tubercles10.2 %
mapa montañas illes balears10.2 %
la reproducció de la sardina10.2 %
formatjades definició10.2 %
legislació composició química oli d oliva verge10.2 %
documento de acompañamiento mosto10.2 %
es robiols se fan en farina de força?10.2 %
illes balears gastronomia10.2 %
receptes de mallorca10.2 %
recepta de ses herbes eivissenques10.2 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/archivo/1487603;jsessionid=cf40776eb1afa1974695b062ddb2f5cf?nom=%20oli.pdf&mime=application%2fpdf10.2 %
recepta de formatjades de pollença10.2 %
requisitos para elaborar y vender vino10.2 %
iqua illes10.2 %
premio ramaders agrupats10.2 %
unitat didactica les illes balears10.2 %
producte balear cocarroi10.2 %
la fourche restaurant agroturistic10.2 %
a que se debe la forma retorcida de los olivos10.2 %
productes amb distintiu d.o. balears10.2 %
ques el oragenetica10.2 %
junta de aceite un mallorca10.2 %
com preparar el peix per les panades10.2 %
insectes de les illes balears10.2 %
mel de dent de lleó10.2 %
antoni riera melis carnisseriesmallorquines10.2 %
iles balears esqualitat10.2 %
productes amb distintiu balars10.2 %
pasta de pastisseria en forma de mitja lluna10.2 %
barranc biniaraix10.2 %
materies primeres del formatge10.2 %
sebastiana mayol miralles10.2 %
ley de patrimonio piedra seca illes10.2 %
boib plazo de pruebas selectivas 15 dias naturales10.2 %
f0111007c10.2 %
definicio producte curat10.2 %
quantitat aproximada d oli que surt d una olivera10.2 %
noticias de qualitat10.2 %
resolució 10 de març vi de la terra de mallorca catala10.2 %
ramaders agrupats horario10.2 %
bestiar ovi i capri10.2 %
com son les branques de un peix ossi10.2 %
receptes de panades mallorquines amb alcohol10.2 %
avg10.2 %
cocina pastelería repostería menorquinas pdf10.2 %
iqua illes balears10.2 %
oli d oliva tipus de procés de conservació físic10.2 %
direcció general de medi rural i marí correo10.2 %
periode de crema controlada balears10.2 %
balears conselleria agricultura vins10.2 %
origen alimentsa10.2 %
el procés d’elaboració de l’oli d’oliva el residu sòlid obtingut després de la mòlta10.2 %
producto con denominacion de origen islas baleares10.2 %
olivares de mallorca10.2 %
alimentació dels crustacis i els peixos10.2 %
recette de ganache au red bull10.2 %
agricultura ecologica cpae baleares10.2 %
matafaluga en castellano10.2 %
iqua ille10.2 %
productes mallorquins denominació d origen10.2 %
panades per què hi posen suc de taronja10.2 %
esteban alcina ballester10.2 %
economia mallorca siglo xviii10.2 %
marcas de olis d oliva verge de baixa densitat10.2 %
iqua balears10.2 %
productos islas baleares10.2 %
finca binifela10.2 %
denominació del producte10.2 %
colori di restoranti10.2 %
productes serra de tramuntana10.2 %
colesterol als ous d\ oca10.2 %
ordre del conseller de presidència de 25 d agost de 200910.2 %
sucres que s empra pels crespells?10.2 %
confits caramels pasqua mallorca10.2 %
iqua balears dirección10.2 %
requisitos para la venta del vino a granel10.2 %
forn a sa pobla pastis sense sucre gluten10.2 %
els millors dies per formatjar10.2 %
oli qualitat mallorca10.2 %
decreto 217/1996 baleares10.2 %
licor ginebra i llimona balear10.2 %
igp ensaimada de mallorca10.2 %
farina de força composició10.2 %
como rellenar los papeles de declaracion de entrada de articulos sin acompañamientos10.2 %
definició producte curat10.2 %
què és el grau d acidesa10.2 %
institut qualitat balears10.2 %
associació de productes autòctons illes balears10.2 %
densitat xarop al 30% en sucre10.2 %
denominacions d origen de menorca10.2 %
la quantitat sectors de producció illes balears10.2 %
agricultura integrada balears10.2 %
sobrasada artesana cerdo negro de mallorca ca n tià €/kg10.2 %
galetes per decorar la palma el diumenge de ram10.2 %
foners registre viticola10.2 %
quqlitatgourmet@hotmail.com10.2 %
ley de patrimonio piedra seca illes balears10.2 %
asociacion para el fomento de la almendra mallorquina10.2 %
oli de mallorca10.2 %
cocktail oro de mallorca10.2 %
flaon de formatge de menorca10.2 %
la oveja de raza mallorquina / bartolomé anguera sansó10.2 %
romani a les illes balears10.2 %
cuiners amb estrella michelin10.2 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/producte/33710.2 %
embotits veny10.2 %
denominacion origen oli mallorca10.2 %
poster variedades uva cabernet10.2 %
productes mallor10.2 %
mandorle con pelle o pelate10.2 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/archivo/1487524?nom=%20tast.pdf&mime=application%2fpdf10.2 %
reglamento vinos de la tierra mallorca10.2 %
v.t serra de tramuntana-costa nord10.2 %
denominaciones de origen de islas baleares10.2 %
marcas aceite de oliva virgen para niños10.2 %
ous oca mallorca10.2 %
do oli de mallorca10.2 %
palma de mallorcaromani palma santa maria10.2 %
tramites para poder vender vino embotellado10.2 %
ramaders agrupats horario tienda felanitx fabrica10.2 %
productes de pastisseria tradicionals de mallorca10.2 %
formas olivo10.2 %
boib num 95 08-08-200210.2 %
plec de condicions vi de la terra de mallorca10.2 %
tipos de platos mao10.2 %
menjar mallorqui a barcelona10.2 %
associació agroturismes illes balears10.2 %
logo dels aliments ecològics de les illes balears10.2 %
principali organismi incaricati del controllo dei prodotti alimentari10.2 %
- reglamento ce 491/2009 del consejo de 25 de mayo por el que se crea una organización común de mercados agrícolas y se establecen disposiciones específicas para determinados productos agrícolas reglamento único para las ocm integra las disposicion10.2 %
llocs on hi ha aigua en les illes balears10.2 %
recetas con quesos de baleares10.2 %
institut de qualitat agroalimentaria10.2 %
cos cobert del calamar10.2 %
olives com es conserven des de l’arbre fins que les podem menjar10.2 %
vaixell que es dedica a la pesca de cloÃsses10.2 %
director general de pesca 2007 illes balears10.2 %
en las islas baleares había muchas zonas del litoral que eran pantanosas y que constituían un excelente medio de cultivo para los mosquitos portadores de las denominadas fiebres . con el objetivo de mejorar el desagradable sabor de extractos de genciana y quina se les añadieron concentrados de azúcares de uva de higos secos y de algarroba. estos extractos azucarados se iban caramelizando y oscureciendo y el sabor obtenido enmascaraba el amargor. este jarabe tenía una vida relativamente limitada ya que el producto fermentaba con facilidad con lo cual se optó por añadirle alcohol. nacía así el palo.10.2 %
pesca caib mallorca llibret de pesca10.2 %
s/n 017 03 e 05820110.2 %
associació de productes autòctons de mallorca10.2 %
pesca caib mallorca llibret10.2 %
productes pesca romans10.2 %
iqua baleares10.2 %
iqua caib10.2 %
la oveja de raza mallorquina b angera10.2 %
queso algendaret nou10.2 %
es consum de l aigua a felanitx10.2 %
www.gestoli.cat10.2 %
producte mallorquin10.2 %
conselleria de treball i formació10.2 %
conselleria. de apicultura en palma10.2 %
mol·luscs illes balears10.2 %
plantacion de olivos en mallorca10.2 %
illes balears bodegas angel10.2 %
www.illesbalears.es10.2 %
per què la superfície del cervell és tan rebregada10.2 %
marc de qualitat balears10.2 %
ricetta flaó10.2 %
unidad didáctica mallorca10.2 %
productes illes balears10.2 %
vinos con denominación de origen pla i llevant illes balears qualitat10.2 %
deborah piña zitrone10.2 %
bartolome bibiloni ramis10.2 %
normativa additius productes curats10.2 %
llet formatjada10.2 %
barranc de biniaraix10.2 %
web10.2 %
illesbalears10.2 %
cocarrois de pasta dolça10.2 %
productes alimentaris de mallorca10.2 %
productes agroalimentaris10.2 %
valle de soller10.2 %
aceites de oliva hecho en mallorca10.2 %
vino libros embotellado baleares10.2 %
recepta ensaimada de crema cremada10.2 %
lazaro alcaide paz10.2 %
varietat d oliva balear una mica picant10.2 %
decreto 41 /2003 ensaimada10.2 %
olivera mil·lenària ajuntament de palma10.2 %
farciment de pasta d ametlla per a robiols10.2 %
olea arbequina10.2 %
sagesse.fr loc es10.2 %
boib modificació ordre10.2 %
tros de figa10.2 %
olivera centenaria imagenes10.2 %
cuiners mallorca estrelles michelin10.2 %
cocktail herbes de mallorca10.2 %
ametlla comuna ibiza mollar10.2 %
recepta de panades dolces10.2 %
vorschriften agrikultur balearen10.2 %
finca de comasema10.2 %
anagrama banca electronica sa nostra10.2 %
tecnica tradicional de viticultura en formentera10.2 %
hereu de ribas blanco10.2 %
diferencies entre oli oliva i ametlla10.2 %
establiment d or10.2 %
composició química vi blanc10.2 %
orden del consejero de agricultura medio ambiente y territorio de 18 de diciembre de 201210.2 %
productes en conserva10.2 %
reglamento vinos de la tierra menorca10.2 %
origen auntoctono rutas10.2 %
productos denominacion de origen islas baleares10.2 %
cee son ferriol destinatarios10.2 %
registro de ingreso y salida de productos de la bodega10.2 %
consejos reguladores de denominaciones de origen de islas baleares10.2 %
illesbalearsqualität10.2 %
gastronomia islas baleares recetas10.2 %
josef sauerschell10.2 %
preparar el brossat per robiols10.2 %
quan era tradició fer les panades10.2 %
qualitat qualitat10.2 %
cuiner amb qualitat10.2 %
denominación de origen vins illes balears10.2 %
consum aigua potable embotellada per persona illes balears10.2 %
illes balears consum aigua embotellada10.2 %
l oli pot ser amarg10.2 %



Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)