Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades).
Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc.
(El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca | |
113 Frases clau diferents | Cerques | Percentatge |
gastronomie des baléares | 9 | 5.2 % |
recepció del vi blanc | 7 | 4 % |
producte balear | 5 | 2.9 % |
recepta de sa coca bamba sense gluten | 4 | 2.3 % |
illesbalearsqualitat-productesagroalimentarisaut¨°ctons denominacionsd origeniproductesdequalitat-gastronomiabalearirutesgastron¨°miques-oleoturisme-cuinersireceptes | 4 | 2.3 % |
entrée avec sardine gastronomie | 4 | 2.3 % |
kabeljau sobrasada | 4 | 2.3 % |
institut de qualitat agroalimentà ria de les illes balears | 3 | 1.7 % |
mallorca olivenölproduktion besichtigung | 3 | 1.7 % |
olivenölmühle mallorca | 3 | 1.7 % |
envinagrar taperots | 3 | 1.7 % |
olivenmühle mallorca | 3 | 1.7 % |
productes catalans amb denominació d origen | 3 | 1.7 % |
vino blanc mandie vell | 2 | 1.1 % |
composition de l ensaimada | 2 | 1.1 % |
olivenöl mallorca besichtigung | 2 | 1.1 % |
ensaimada | 2 | 1.1 % |
com es fan els taperots en salmorra | 2 | 1.1 % |
rueda aromas del aceite de oliva | 2 | 1.1 % |
hierbas de mallorca | 2 | 1.1 % |
rezepte mit kabeljaufilet und sobrasada | 2 | 1.1 % |
coques de almela house y sucre sense farina neules | 2 | 1.1 % |
liquore hierbas ingredienti rosmarino | 2 | 1.1 % |
anything | 2 | 1.1 % |
menorca qualitat vino cuestines legales | 2 | 1.1 % |
bodega mandia vell | 2 | 1.1 % |
ricetta per piccioni | 2 | 1.1 % |
prunes de frare llarg | 2 | 1.1 % |
sueldo de un profesor de pesca | 2 | 1.1 % |
menorca qualitat vino cuestiones legales | 1 | 0.5 % |
ingredienti tunel | 1 | 0.5 % |
setas de la mandioca | 1 | 0.5 % |
pelaia recepta | 1 | 0.5 % |
vinas la filossera | 1 | 0.5 % |
hierbas de mallorca liquore | 1 | 0.5 % |
hierbas de mallorca receta | 1 | 0.5 % |
meilleur vin rouge de maiorque | 1 | 0.5 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/ | 1 | 0.5 % |
prodotti agroalimentari | 1 | 0.5 % |
oli de mallorca | 1 | 0.5 % |
coltivazione a maiorca | 1 | 0.5 % |
mandie vell sauvignon blanc | 1 | 0.5 % |
pasta de pastisseria en forma de mitja lluna | 1 | 0.5 % |
oli essencial de taronja soller | 1 | 0.5 % |
vi blanc elaboracio | 1 | 0.5 % |
aromaticas de ibiza sl sant rafael email | 1 | 0.5 % |
vins de la terra illa de menorca | 1 | 0.5 % |
tipus de còctels | 1 | 0.5 % |
chemische analyse mallorquinischer olivenöle | 1 | 0.5 % |
lavacchio agriturismo | 1 | 0.5 % |
sobrassada amb indicació geogrà fica de les illes | 1 | 0.5 % |
palo de mallorca | 1 | 0.5 % |
illesbalearsqualitat.cat | 1 | 0.5 % |
flaó eivissenc | 1 | 0.5 % |
forn de pa amb llenya mallorca | 1 | 0.5 % |
hierbas ingredienti rosmarino | 1 | 0.5 % |
consell regulador de la denominació d origen oli de mallorca | 1 | 0.5 % |
hierbas mallorquinas grados | 1 | 0.5 % |
recullida dels ametlers a mallorca | 1 | 0.5 % |
kaeserei alaior | 1 | 0.5 % |
denominacion de origen palo de mallorca | 1 | 0.5 % |
productebalear | 1 | 0.5 % |
palo tunel mallorca | 1 | 0.5 % |
foto stilizzate della vinificazione | 1 | 0.5 % |
vi blanc recepció | 1 | 0.5 % |
hierbas ibicencas | 1 | 0.5 % |
taperes conserva | 1 | 0.5 % |
postres tipics mallorquins | 1 | 0.5 % |
llampuga gastronomia | 1 | 0.5 % |
productes elaborats que es poden extreure d un porc | 1 | 0.5 % |
com conserva les patates de la collita per tot lany | 1 | 0.5 % |
qualitat alimentaria | 1 | 0.5 % |
gin de menorca denominacion geografica | 1 | 0.5 % |
hierbas de mallorca licor denominacion de origen | 1 | 0.5 % |
com coservar les taperes | 1 | 0.5 % |
la maquina de fer salsitxes fresques | 1 | 0.5 % |
reglament turisme illes balears correcio d errades | 1 | 0.5 % |
denominacion de origen de los productos en las islas baleares | 1 | 0.5 % |
tipico liquore verde di palma di maiorca | 1 | 0.5 % |
balearreisen@illademallorca.com | 1 | 0.5 % |
traditions majorquines | 1 | 0.5 % |
ginebre vermell | 1 | 0.5 % |
embutit cru de color vermell | 1 | 0.5 % |
herbes process | 1 | 0.5 % |
terra formentera | 1 | 0.5 % |
saforqueta | 1 | 0.5 % |
cellers formentera | 1 | 0.5 % |
distillery in mallorca de hierbas | 1 | 0.5 % |
tùnel de mallorca | 1 | 0.5 % |
recepcio vi blanc | 1 | 0.5 % |
olivenölherstellung mallorca | 1 | 0.5 % |
la vinya menorca | 1 | 0.5 % |
olivenplantage besichtigungen mallorca | 1 | 0.5 % |
other | 1 | 0.5 % |
forn més antic de palma mallorca | 1 | 0.5 % |
ketchup de forqueta | 1 | 0.5 % |
morey liqueur majorca | 1 | 0.5 % |
produccio i comercialitzacio de vins | 1 | 0.5 % |
ingredienti liquore formentera | 1 | 0.5 % |
illes balears qualitat | 1 | 0.5 % |
agroilla francesc | 1 | 0.5 % |
vini a ibiza | 1 | 0.5 % |
venitah deno | 1 | 0.5 % |
ley vitivinicola baleares menorca | 1 | 0.5 % |
mallorquinische oliven einlegen | 1 | 0.5 % |
pastis tipic de mallorca | 1 | 0.5 % |
image qualité données | 1 | 0.5 % |
mühle restaurant inca mallorca | 1 | 0.5 % |
plantes autòctones illes balears | 1 | 0.5 % |
menorca pflanze schnaps | 1 | 0.5 % |
latte d riso a minorca | 1 | 0.5 % |
dolços tÃpics balears | 1 | 0.5 % |
definicio embotit | 1 | 0.5 % |
|
Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)