Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades). Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc. (El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
 
Estadístiques del lloc: Illes Balears qualitatAwstats Web Site
Darrera actualització: 05 Feb 2013 - 11:11
Període reportat:Mes Nov 2012
Tancar finestra
 
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca  
1893 Frases clau diferentsCerquesPercentatge
sobrasada290.9 %
herbes de mallorca250.8 %
oli de mallorca240.7 %
comasema200.6 %
iqua180.5 %
hierbas liquore180.5 %
tafones de mallorca170.5 %
oli de mallorca d.o170.5 %
do oli de mallorca170.5 %
hierbas ibicencas160.5 %
ensaimada mallorquina150.4 %
finca comasema140.4 %
almazaras en mallorca130.4 %
barranc de biniaraix130.4 %
hierbas de mallorca110.3 %
denominació d origen oli de mallorca110.3 %
vino de la tierra de mallorca110.3 %
productos agroalimentarios110.3 %
tafones d oli100.3 %
indicación geografica vino de la tierra formentera100.3 %
palo de mallorca100.3 %
carpaccio de piña90.2 %
sobrasada de mallorca90.2 %
tambor d ametlla origen90.2 %
herbes mallorca80.2 %
baleare hierbas80.2 %
ibiza wine revenu80.2 %
sobrassada de mallorca80.2 %
algunes adapteccions corporals de l esser huma70.2 %
tafonas aceite mallorca70.2 %
cóctel de tardor70.2 %
receptes amb picornells70.2 %
aceite de mallorca70.2 %
olivar en el barranc de soller.70.2 %
son catiu70.2 %
elaboració de l oli d oliva70.2 %
vinyes d alaró70.2 %
ensaimadas de mallorca70.2 %
receptes amb sobrassada60.1 %
oli mallorca60.1 %
tafones60.1 %
vino variedad y añada control sin dop igp60.1 %
producto balear60.1 %
vinos sin igp control variedad y añada60.1 %
logo embutidos de mallorca60.1 %
ensaimada60.1 %
d.o. oli de mallorca60.1 %
sobrasada de mallorca recipes60.1 %
oliva mallorquina60.1 %
queso mahon menorca50.1 %
decreto 62/1999 de 28 de mayo50.1 %
algendaret nou50.1 %
embotella do binissalem50.1 %
recetas con picornells50.1 %
quesos mallorquines50.1 %
tafona sant llorenç50.1 %
iqua caib50.1 %
vinos de baleares50.1 %
recette ensaimada de mallorca50.1 %
ensaimada de mallorca50.1 %
gastronomic de illes balears50.1 %
formatges binibeca50.1 %
petites maquines de fer oli d oliva50.1 %
liquore ibiza50.1 %
vinos islas baleares50.1 %
gastronomia baleares50.1 %
tafones a mallorca50.1 %
cocineros mallorquin con estrellas michelin islas baleares50.1 %
ana palma rocher50.1 %
els aliments de les illes balears - illes balears qualitat50.1 %
consell regulador oli mallorca50.1 %
parts de l oliva50.1 %
tafona can catiu50.1 %
muleta de cas avinyons50.1 %
gin de mahon50.1 %
vinyes i bodegues50.1 %
olives negres aigua sal mallorquines40.1 %
consell regulador do oli mallorca40.1 %
elaboracio de l oli d oliva40.1 %
productos con denominacion de origen baleares40.1 %
consell regulador ensaimada40.1 %
recepta herbes eivissenques40.1 %
forns de qualitat a mallorca40.1 %
recettes cocktails des baleares chef40.1 %
vino de la tierra ibiza40.1 %
collita olives negres40.1 %
marca de garantía mms40.1 %
bebidas espirituosas hierbas ibicencas marca40.1 %
empelt d´estella conselleria d´agricultura caib40.1 %
aceites de mallorca40.1 %
alcool majorque40.1 %
llet formatjada40.1 %
web40.1 %
elaboracio olives trencades40.1 %
vinos de la tierra de mallorca40.1 %
marcas de garantia pms40.1 %
d.o.p aceite de mallorca40.1 %
josef sauerschell40.1 %
tafonas en mallorca40.1 %
ingredients per fer sobrassada40.1 %
balears40.1 %
de l àrab fruita petita de color ataronjat o groc i pell vellutada40.1 %
cocinero con estrellas michelin en islas baleares40.1 %
hierbas dulces de mallorca40.1 %
vins de formentera40.1 %
vino de la tierra de ibiza40.1 %
sfsp202fbdgy1240.1 %
catas de aceites de oliva en mallorca40.1 %
ejemplo de los asientos de trazabilidad del vino en españa40.1 %
picornells receptes40.1 %
flao de formentera40.1 %
ordre de la conselleria d agricultura i pesca de 13 de abril de 200740.1 %
cocineros de las islas baleares40.1 %
excursión corta desde mancor de la vall40.1 %
gastronomia balear40.1 %
recettes cocktail des baleares40.1 %
ingredientes sobrasada40.1 %
boib veda spicara smaris40.1 %
rellenar un libro de registro de bodegas40.1 %
mallorca sello40.1 %
mallorca oli40.1 %
productos baleares40.1 %
gastronomia balear embutidos con denominación de origen40.1 %
conselleria d agricultura i pesca mallorca iqua40.1 %
sobrasada recipe40.1 %
marca islas baleares40.1 %
www.illesbalearsqualitat.es40.1 %
produits agroalimentaires40.1 %
libro registro entradas salidas vinos40.1 %
xarxes de pescar40.1 %
pasteleria mir coll d en rabassa30 %
xarcuteria illes balears qualitat30 %
tramuntana gourmet30 %
definició d agricultura ecologica30 %
sobrasada ingredientes30 %
imatges gastronomia30 %
noticies d oli de mallorca30 %
listado de bodegas en mallorca30 %
palo morey30 %
ejemplo de los asientos de trazavilidad del vino30 %
receta crema ensaimada30 %
queso de mahon30 %
nutrients dels embotits30 %
parts de l ametlla30 %
procés d elaboració d oli d oliva30 %
vinos rosados mallorquines30 %
es bon racó30 %
quien es acid gras que conte l oli d oliva30 %
santa maria del cami mallorca tafones30 %
olis de mallorca30 %
manual registro entrada30 %
elaboració en molí de l oli d oliva30 %
recette de majorque30 %
limsa licores mallorca30 %
josep campins reynés30 %
telefono de la tafona can catiu30 %
how to make sobrasada30 %
elabora dos libros de registro uno de entrada y otro de salida30 %
ensaimadas mallorca30 %
prodotti agroalimentari30 %
barranc de biniataix30 %
cases de coma-sema30 %
ingredientes de la sobrasada30 %
porc mallorquí selecte30 %
acompañamientos de vinos pdf30 %
laboratorios olis de mallorca30 %
isole baleari prodotto importante30 %
habits de costum illes balears30 %
illes balears qualitat30 %
ley 1/1999 de 17 de marzo del estatuto de los productores e industriales30 %
bebidas espirituosas palo de mallorca marca30 %
sobrasada mallorca30 %
beguda espirituosa30 %
salsa de frutos rojos con chipotle30 %
comasema mallorca30 %
valle del soller olivos30 %
sobrassada30 %
hierbas mallorca limsa30 %
vitast30 %
libros bodegas30 %
ensaimadas ricetta originale30 %
se vende olivar en biniaraix.30 %
mesclades30 %
tambor d ametlla origen nombre30 %
conte de la fruita30 %
produccion aceite de almazara mallorca30 %
licor de hierbas de mallorca30 %
vi d auba30 %
gastronomia islas baleares30 %
tumbet30 %
plantaciones de olivos en mallorca30 %
vins de la terra30 %
regulacio oli d oliva mallorca30 %
cocktail anna palma rocher30 %
recettes cocktail des baleares herbes de mallorca30 %
caracteristiques visuals oli d oliva30 %
oli amb denominacio d origen mallorca30 %
temperatura de la sobrasada30 %
sobresada de porc negre a les30 %
productes amb etg illes balears30 %
registre d envasadors i embotelladors de vins i begudes alcohòliques30 %
ordre de la consellera d agricultura i pesca de 18 de desembre de 200730 %
vinos de las islas baleares30 %
raiguer mapa30 %
lóli a mallorca30 %
instrucciones rellenar modelo 600 illes balears30 %
herbes mesclades30 %
de l arab fruita petita de color ataronjat o groc i pell vellutada. que es?30 %
assecat del peix procediments30 %
producto de baleares30 %
font des garrover30 %
tomeu caldentey tafoner major30 %
origen y obtención de la hierba luisa30 %
premis gota d oli 201230 %
bocaib nº 151 del 6-12-199730 %
islas baleares mallorca gastronomia palo30 %
palo tunel espagne30 %
alcool palo vidal30 %
legislacion balear30 %
receptes de ensaimades de cabell d àngel30 %
salut humana dieta mediterrània tot amb30 %
alcool palo30 %
menorcan cheese30 %
agroalimentare20 %
funcion del herbes de mallorca?20 %
caib iqua20 %
herbe de majorque20 %
valor caloric de la tomatiga20 %
propietats beneficioses de l oli20 %
receptes verderol20 %
bocaib vi de la terra illa de menorca20 %
tipos certificados embotellado20 %
com preparar les olives20 %
receta hierbas mallorquinas20 %
oliveres denominacio origen baleares20 %
islas de productos20 %
ejemplo de los asientos de trazabilidad del vino20 %
dop islas baleares20 %
quesos . baleares. d.o.20 %
caracteristiques que difrencien les cel.lules anomalsi vegetals20 %
gastronomia denominazione20 %
oliveres mallorquines20 %
ganache per cioccolatini con liquore20 %
moulins à minorque20 %
olives madures en conserva20 %
caracteristicas vino mallorca20 %
d o oli de mallorca20 %
ensaimada-de-mallorca recipes20 %
sa font garrover20 %
aceite de oliva mallorca20 %
tafona son catiu20 %
embutidos veny mallorca imagenes de productos20 %
ravin de biniaraix20 %
palo alcool cocktail20 %
como hacer hierbas ibicencas20 %
igp de las islas baleares20 %
tafones d oli mallorca20 %
denomiaciones en baleares20 %
patata composició nutritiva20 %
libros de cocina baleares pdf20 %
fotos de tafona de olivas20 %
www.es-fangar.com olivenöl20 %
ladietamediterranea catala20 %
petita ma quina de fer oli d oliva amb centrifuga de la pasta20 %
arbre d olive20 %
frutos rojos con chipotle20 %
libro de registro de practicas enologicas20 %
an negra viticultors s.l20 %
receptes sobrassada20 %
fruita petita de color ataronjat o groc i pell vellutada20 %
figues seques amb anis recetes20 %
milhojas de rape y berenjenas con queso mahón-menorca madurado y bouquet de ensalada con crema de queso mahón-menorca semimadurado20 %
soliera de son catiu20 %
formatge mallorqui20 %
proces formatge20 %
vins illes balears20 %
hierbas mallorquinas20 %
quien es el presdidente de oli de mallorca20 %
www.bosía20 %
mallorcan palo20 %
tafones d oli a mallorca20 %
vinos de formentera20 %
reglamento de vinos de la tierra de formentera20 %
com conservar olives negres20 %
denominacion de origen baleares20 %
peixos de les illes balears20 %
recette ile de majorque20 %
tambor d ametlla20 %
cocineros islas baleares20 %
tafones d oli de mallorca20 %
percentatge d aigua de la poma20 %
plantes de mallorca i aromatiques20 %
registro de vinos20 %
• diferencia entre l explotació intensiva de la terra i l’agricultura ecologica. •20 %
grupo balear de vinos20 %
les illes de la terra20 %
plantilla libro de registro de alcohol20 %
els cuiners no reconeguts20 %
liqueur de caroube20 %
cami de la font 320 %
l’article 23 de l’ordre de la consellera d’agricultura i pesca de 21 de novembre de 200520 %
herbes de dolces de mallorca20 %
giró ros20 %
totem wines ibiza besichtigung20 %
documentacio per elaboracio d embotits20 %
els llevats en la pastisseria20 %
sobrassada de mallorca recette20 %
conserva olives negres20 %
aliñar olives pansides20 %
varietats ametlla20 %
com adobar olives negres pansides20 %
registro de entrada y salida de flor20 %
predio alcaiduset menorca20 %
vins eivissa20 %
recettes tunnel de mallorca20 %
denominacion origen baleares20 %
sobrasada mallorquina20 %
que es l oli20 %
finca de comassema20 %
bodegas de vino más destacadas islas baleares20 %
faraona guisat20 %
aigua de mallorca20 %
boisson des iles baleares20 %
production vin iles baléares20 %
manual de gestión de los vinos20 %
dop de las baleares20 %
institut qualitat agroalimentaria20 %
tafona oli junto poligono santa maria mallorca20 %
bacalao con sobrasada de mallorca y setas20 %
alcaiduset20 %
sa basseta sat20 %
decret 49/2004 de 28 de maig20 %
productos con denominacion de origen de las islas baleares20 %
cultius a menorca20 %
cuantos litros de descuadre se puede tener en una bodega segun agricultura20 %
libro para contabilidad de vinos20 %
kcal crespells20 %
denominacio d origen de binissalem20 %
ricette occhibuchi20 %
gin mahon20 %
aceite de oliva en mallorca20 %
fotografies menjars tipics de les illes balears20 %
conservacio d olives20 %
normativa sobrasada de mallorca20 %
decret 26/2009 de 17 d abril establiment dels mòduls econòmics dels concerts educatius per a l any 200920 %
almazara en mallorca20 %
restaurante las olas palma20 %
pastisseria ca n delante20 %
noms d embotits20 %
denominacion de origen mallorca20 %
decret mòduls econòmics any 200920 %
denominacion de origen aceite de mallorca20 %
gelatina de romero20 %
caldereta de pescadors amb peix cartilaginós20 %
almazaras y envasadoras mallorca20 %
conservació ous20 %
reglamento denominación origen queso mahón20 %
qualitat de l aigua embotellada segon la sal que conte20 %
agroturisme roqueta oli20 %
arbol catalogado puigpunyent20 %
hierbas ibiza20 %
elaboració d oli d oliva20 %
alcool tunel de mallorca20 %
recepta per elaborar sobrassada20 %
hierbas ibiza liqueur20 %
totem wines20 %
schlucht von biniaraix20 %
formatges mallorquins20 %
a catalunya hi ha més superficie cultivada de producció ecològica o integrada?20 %
recogida aceituna mallorquina20 %
bodenbeschaffenheit serra tramuntana20 %
cultivo olivas mallorca20 %
sobrasada menos seca20 %
denominacions dels productes pesquers a balears decret20 %
produit olivera20 %
marrasquí beguda20 %
asociacion de productores de ganado porcino de baleares.20 %
clima de las islas baleares wikipedia20 %
olives i oli mallorca20 %
sobrasada islas baleares20 %
menorca cheese20 %
aceites mallorca20 %
olivenölmühle20 %
els vins mallorquins20 %
uva de las baleares de gramo negro20 %
granges d ovelles a les illes balears20 %
productes curats definició20 %
pan di spagna croccante20 %
característiques de les lletugues20 %
do binissalem anhidrido sulfuroso20 %
com es fa el formatge20 %
per que serveix la farina fluixa20 %
celler tianna negre binissalem20 %
restaurants de les illes balears20 %
ricette mallorca20 %
relació llocs de treball conselleria agricultura illes balears20 %
conservació d olives20 %
cif conselleria d agricultura medi ambient i territori balears20 %
geografica de islas baleares20 %
bodega san ramon mallorca20 %
herbes liquor20 %
como se hace la sobrasada con setas20 %
sierra tramuntana mapa geografico20 %
como curar la sobrasada20 %
formatges de menorca20 %
iles baleares gastronomie20 %
exports by the balearic islands20 %
les fruites de les balears20 %
s arangí20 %
promozione prodotti agricoli20 %
cuales son las hierbas de mallorca20 %
el aceite mallorca20 %
marco legal de la firma de una fabrica de vino tinto20 %
quesos santa catalina menorca20 %
recepta del pa amb oli20 %
denominación de origen oli de mallorca .20 %
fires de oli a mallorca20 %
menorca cheese factory20 %
mahon-menorca cheese20 %
vi de la terra de mallorca20 %
sobrasada balear20 %
mallorca vino20 %
aguaceite salsa20 %
magín mir homar c/cardenal rossell núm.68 - 07007 coll d en rabassa 971 26 06 3220 %
fotos de gastronomia balear20 %
vins de antonio nadal20 %
ametlla de mallorca20 %
bolets amb sobrassada20 %
envase de ensaimda con el precinto de garantia20 %
tipus plantes aromatiques a mallorc20 %
varietats autòctones de vinya de les illes balears poster caib20 %
documento de acompañamiento de productos vitivinicolas govern de les illes balears20 %
historia i origen de l oli20 %
ordre de la consellera d agricultura i pesca de 16 d octubre de 200920 %
vino de illes balears20 %
barranc biniaraix pedra sec20 %
ingredientes sobrasada mallorquina20 %
grams de prebe per kilo de botifarrons20 %
celler tianna negre20 %
oli de mayorca20 %
destil.leries f. vidal catany sl20 %
denominacion de origen de islas baleares20 %
fotos de productos mallorquines20 %
de quina lluna se salen los olives mallorquines20 %
propietats oli d oliva arbequina20 %
embotitsferriol20 %
trobar embutit de qualitat a mallorca20 %
aceite mallorca20 %
el fetge de la sipia comestible?20 %
como se rellena el libro de registro de procesos de elaboracion20 %
del seu òrgan de control20 %
isla baleares joseph20 %
santi taura recetas20 %
produccion de productos gastronomicos con y sin d.o de las islas bareales20 %
herbes alcohol20 %
formatges menorca20 %
www.illesbalearsqualitat.com20 %
diferencies entre produccio integrada i agricultura ecologica20 %
herbas remeieres de les balears20 %
receta de carre de cordero con costra de ajo20 %
giovannas sauce20 %
sobrasada aguilo20 %
olivensorten mallorca20 %
aliments de les illes balears20 %
ensaimada islas baleares receta20 %
mallorca productos agricolas20 %
origen del cuiner toni piña20 %
herbes de mallorca mesclades20 %
par que es conservan els aliments amb oli20 %
principio de trazabilida agricola rellenado del manual en viña20 %
relacion de bodegas baleares20 %
vinyes d alaro20 %
china calissaia20 %
perquè els llevats de pastisseria es relacionen20 %
embutidos xama20 %
mallorcan ensaimada20 %
perquè els aliments són peribles?20 %
olivos milenarios mallorca20 %
vinos denomiancion de origen islas baleares20 %
herbes de mallorca drink recettes20 %
biniaraix20 %
descripcion del vino baleares20 %
how is mahon the cheese made20 %
herbes dolces de mallorca20 %
pastisseries tipiques de tots santas ibiza20 %
productes curats definicio20 %
ensaimada mallorquina de cabello de angel20 %
queso mallorquín denominación de origen20 %
ejemplo de control sobre vinos20 %
vendita vino ibiza20 %
ingredientes de la sobrasada de mallorca20 %
donde encontrar pasta de sobrassada estrany en palma20 %
oli rafael pons20 %
olives pansides20 %
liquore tipico di formentera20 %
vinos baleares20 %
aceite demallorca20 %
vinent a minorque20 %
font garrover20 %
palo de mallorca 31º20 %
oli illes balears20 %
alimentos con denominacion de origen e indicacion geografica de las islas baleares20 %
embotits son veny20 %
was ist palo20 %
normativa legal caib sobre registro general de documentos entradas y salidas20 %
vino san ramon mallorca20 %
definicio productes curats20 %
seeteufel in blätterteig20 %
hierbas mallorca20 %
formes conserva olives negres20 %
qualitats de la sal marina20 %
ordre de la consellera d agricultura i pesca de 21 de novembre de 200520 %
where to buy herbes a mallorcan aniseed drink20 %
vi de la terra eivissa20 %
decreto 42 de 1985 de 1 de abril bocaib reglamento denominación origen10 %
comprar quesos binibeca10 %
embutidos crstobal soler10 %
den bou el yes10 %
ejemplo libro de registros de trazabilidad10 %
son catiu mallorca10 %
formatge balears10 %
cocktail a base de liqueur de mallorca10 %
verderol pez recetas10 %
vinos de mallorca denominacion de origen10 %
hoja de registro para una bodega10 %
ensaimada de mallorca with cream10 %
pastes dolçes d´inca10 %
secrets de la plante verveine odorante pdf10 %
´producción integrada illes balears10 %
herbes mallorquines10 %
els lipids que predominen els olis10 %
productos denominacion de origen baleares10 %
cocineros con estrella en islas baleares10 %
hacer aceite en mallorca10 %
decsobrasada recetas10 %
vino de la tierra de isla de mallorca10 %
denominacion de origen en baleares10 %
institut de qualitat agroalimentaria de les illes balears10 %
receta ensaimada de mallorca10 %
aw sobrasada10 %
elaboració de l oli d oliva refinat10 %
tafona de aceite en mallorca10 %
productos tradicionales originarios de las islas baleares10 %
embotits fiol montuiri10 %
bodega ribas santa eularia10 %
museo del olivo mallorca10 %
registre vitivinicola10 %
garrover en castellano10 %
etiquetas de vino reverso lote10 %
how to fill ensaimada10 %
oli de mallorca label d.o.10 %
pimiento de baleares10 %
llista de begudes10 %
do aceite mallorca10 %
sabrosada10 %
aw sobrasada mallorca10 %
tafones de oli mallorca10 %
libro de entradas y salidas ejemplo10 %
normativa plantacio vinya illes balears10 %
ensaimada uk10 %
cocineros conestrellas10 %
aromaticas ibiza10 %
empresa denominacion origen sobrada10 %
palo bebida espiritosa10 %
establiments finca friedhof10 %
maduració formatge menorca10 %
vino mallorca hectareas10 %
oliven herstellung mallorca10 %
minorca exports10 %
49/2004 de 28 de maig boib10 %
hierbas mallorquinas receta10 %
son catiu tafona10 %
farina d ametlla de mallorca10 %
productitat tafones mallorca10 %
denominacio de origen oli de mallorca10 %
olivera varietats a mallorca10 %
destilerias f. vidal catany s.l.10 %
vins de les illes balears10 %
mallorca ametla10 %
perque els aliments es deterioran els aliments a l estiu10 %
embutidos fco. bennasar10 %
recettes d ensaimada10 %
venta queso menorquin10 %
xama embutits10 %
receta palos de crema10 %
tafona oli mallorca10 %
verderol pez cocina10 %
recetas de aceitunas negras mallorquinas10 %
bebida tipicos de las islas baleares10 %
productes amb dop illes balears10 %
distribuciÓ de la terra a les illes balears10 %
do illes balears10 %
varietats d olives mallorquines10 %
sardines amb oli10 %
iqua caib declaracions existencies10 %
sa caldera embotits sant joan10 %
llavors amb clovella10 %
origen de las islas españolas10 %
recepta amb picornells10 %
elaboracio d herbes eivissenques10 %
vino son ramon mallorca10 %
oliera son catiu telefono10 %
olivo plaza de cort10 %
denominacion de origen oli de mallorca10 %
cata de queso de mahon10 %
boisson palo espagne10 %
color caramelo en paredes10 %
el usos culinaris de l’oli10 %
denominación de origen mallorca10 %
pastament de la sobrassada10 %
feminitat en cucurbitàcies10 %
consell tast mahón10 %
manual de gestion de documentos marcado ce10 %
hierbas malldorquina10 %
productos alimenticios destacados y denominaciones de origen de la isla baleares10 %
soques d olivera10 %
angebrachte etikette ursprung10 %
receta del palo mallorquin10 %
calamars amb sobrassada10 %
bebidas tipicas de islas baleares10 %
recetas azucar perlado jugo de limon10 %
denominación de origen vino baleares10 %
käse semi madurad10 %
vitivinicultura argentina actividades primarias10 %
origens de tambó d ametlla10 %
conservació de l oli d oliva10 %
duqueses brossat10 %
grasa ensaimada10 %
promocion gastronomia islas baleares10 %
sobrasadademallorca10 %
alcohol a palo10 %
escopinya verrucosa escopinya gravada i escopinya normal10 %
son ramon10 %
codigos mercancias nc vino blanco modelo 50010 %
vi de formentera10 %
tipus sobrassades10 %
cuadro de registro de entradas y salidas de documentos10 %
sobrassada sa caldera10 %
vini di formentera10 %
denominaacio origen mallorca10 %
boib 21 de junio de 200710 %
con gelatina al liquore10 %
fitxes els aliments de les illes balears les ametlles10 %
vin d ibiza10 %
recetacasera codonya vila-real10 %
fruita petita de color ataronjat o groc y pell vellutada10 %
illes balears wines10 %
ametlla de mallorca documento unico10 %
cami de muleta10 %
ordre de la consellera d agricultura i pesca ...denominació origen binissalem10 %
hiervas de mallorca10 %
xarcuteries mallorca10 %
eliquano10 %
registros y documentos de trazabilidad10 %
como llegar al restaurante bens d avall que transporte hay mallorca10 %
llibres dietes pdf10 %
ejemplo de una entrada y saluda de una empresa de vinos10 %
embotit gruixut de carn de porc10 %
unitats didactiques10 %
diferencia entre farina forta i fluixa10 %
cultius ecològics requisits distàncies10 %
vrito velas boda civilcosas originales para boda civi10 %
son catiu olio mallorca10 %
sobrasada mallorquina ingredientes10 %
alolico heirbas10 %
ingredients sobrassada de mallorca10 %
porc ecològic sa cova mallorca10 %
reglament de sobrasada de mallorca10 %
www.haciendaagricolacesar.com10 %
vins amb denominacio d origen menorca10 %
colture di maiorca10 %
com preparar les olives negres10 %
caroube palo10 %
el acuifero de formentera10 %
vi de mallorca10 %
oli d oliva àcids grassos10 %
dos perellons10 %
fabricas licores de hierbas en mallorca10 %
característiques de l oli d oliva10 %
olives trencades vinagre10 %
aniseed liqueur - mallorca10 %
quina es la funcion consejo regulador de sobrasada de mallorca10 %
elaboració d olives10 %
bacó10 %
registros vitivinicolas10 %
alcool de majorque10 %
elaboracion de sobrasada mallorquina10 %
ensaimadas mayorquinas regulador10 %
deborah martorell mallorca10 %
com torrar bessons d ametlla10 %
receptes amb garroves10 %
isla aceites10 %
wein binitord10 %
vinya can servera10 %
vins serra10 %
elaboracion de aceite mallorca10 %
denominacio de origen de aceite de mallorca10 %
denominación de origen baleares10 %
receptes rap cassola10 %
vinos de balears10 %
creencias populares islas baleares10 %
importing wines from mallorca10 %
ginebra menorca10 %
recetas verderol10 %
almazaras mallorca10 %
refinament en proces fisic10 %
finca s atalaia10 %
marca pms10 %
tafones d oli binisalem10 %
recepta de carn i xulla embotit menorqui10 %
lamina de romero especias10 %
escaldums de faraona recepta10 %
mazapan de mallorca10 %
preus agroalimentaris balears10 %
flao10 %
los olivos de tramuntana10 %
naps tipu patatas fregides10 %
cooperativa sant bartomeu soller10 %
hierba ibiza10 %
empresas i d i baleares10 %
unitats didàctiques els aliments illes balears10 %
elavoracio del formatge semicurat10 %
cordero mallorca10 %
recolte des olives a majorque10 %
moulins formentera10 %
mallorca herbs10 %
recette de la rouille de morue10 %
wein ibiza10 %
oleoturismo en mallorca10 %
zonas vinícola c-iiib10 %
recetas de pichones pdf10 %
embotits de sang10 %
funciones especificas de control de calidad gastronomica10 %
calamars farcits menorca10 %
finca es fangar s.a. 07209 son prohens10 %
tunel anise alcoholic drink supplier uk10 %
proporción especias para la sobrasada10 %
tipus de bolets mallorca10 %
1.4.310 %
petita maquina de fer oli d´oliva10 %
fichas ejercicios escolares de lenguaje10 %
denominaciones de origen islas baleares10 %
sobrassada igp10 %
récolte des olives majorque10 %
beguda espirituosa anisada10 %
productes dolç mallorquins10 %
liquore formentera10 %
mascrespo s.a10 %
sobrasada vida util generalitat catalana10 %
ejemplos de control de documentos para produccion de uva10 %
decreto 136/93 de 16 de diciembre boib núm.157 de 28.12.9310 %
variedades aceituna denominacion oli mallorca10 %
temperatura y secado sobrasada10 %
son catiu inca10 %
gastronomia de binissalem10 %
cami de barranc cuber10 %
exportacion aceite mallorca10 %
aceite de mayorca10 %
l ensaimada10 %
producció integrada vs agricultura ecologica10 %
queso la payesa mahon precio10 %
boib mallorca10 %
marcas de miel de las islas baleares10 %
origen callet10 %
recollida de l oliva modernització10 %
com fer el tast de l oli10 %
ejemplo de control de registro para una empresa vinicola10 %
autorizacion para venta de vinos a granel10 %
pasteleria cirer10 %
l ensoleillement le sol et les conditions climatiques et pédologiques huile d olive10 %
patates tipus10 %
deborah piña zitrone10 %
deshidratar fruita forn10 %
carn de porc peces10 %
tafona d oli a consell10 %
conseller d agricultura i pesca a manacor10 %
frantoi a mallorca10 %
documentos relacionados con la bodega de vinos10 %
www.iqua caib10 %
illesbalearsqualitat.cat10 %
cualidades del queso semicurado coinga?10 %
pla i llevant balearen10 %
isla baleares • licor de hierbas10 %
sandwich de lenguado10 %
3 concurs de cuina amb ensaimada a mallorca10 %
fitxes els aliments de les illes balears les olives10 %
recepta de papada matances10 %
decreto 42/1985 de 1 de abril del bocaib10 %
agricoltura formentera10 %
receptes ensaimada mallorquina crema10 %
sobrasada sa caldera10 %
embutidos sa caldera10 %
fermrntsr la ensaimada10 %
decret 25/1999 boib 6 de maig de 199910 %
la ruta de les illes balears10 %
como cocinar picornells10 %
esperanza nadal bodega10 %
denominacion origen palma de mallorca10 %
como rellenar el boletin de la trazabilidad en la viña10 %
composition du tunel de mallorca10 %
www.sobrasadademallrca.org10 %
tiberi comidas prepardas calle andrea doria10 %
teléfono contacto do oli de mallorca10 %
ensaimada de mallorca boib10 %
higos menorca10 %
el vino en baleares10 %
gastronomia baleares recetas10 %
origen bebida palo10 %
oficina consejo regulador oli de mallorca10 %
certificado de denominación de origen10 %
denominació d origen a mallorca10 %
fichas baleares10 %
bocaib nº 13 de 31 de mayo de 199310 %
tafona cantidad minima10 %
le palo10 %
receptes de peix verderol10 %
recetas tim mälzer10 %
embotits butifarro fiol montuiri10 %
acreditacion ensaimada de mayorca10 %
ensaimada mallorquina ricetta10 %
quesos de mahon10 %
es forn d es mercat10 %
cocinar los picornells10 %
se puede hacer con el vino santa catalina reducciones10 %
sobrassada de mallorca igp10 %
olivenöltourismus mallorca10 %
origen tomeu10 %
estudio aw en la sobrasada10 %
indicación geografica protegida de baleares10 %
elaborar formatge10 %
ou est fabriqué queso10 %
imprimir libros de bodega10 %
denominacion origen ensaimada10 %
crayfish mallorca10 %
vinya de can servera10 %
libro declaracion practica enologicas otras practicas10 %
oliva de mallorca document unic10 %
libros registro vitivinicola embotellado10 %
rendiment oli oliva10 %
natural sausage gut10 %
les dos conserves d aliments més antigues una és la dessecació i l altre és...10 %
imagenes de denominaciones10 %
les millors cartes de vins i licors10 %
boib 63 decreto 41/200310 %
caracteristiques oli oliva denominacio origen mallorca10 %
ariadna bordoy company10 %
denominacio origen oli mallorca tafoner major10 %
herbes de mallorca perfume10 %
chef ricky larg cerda baleares10 %
documentos relacionados con la bodega10 %
zona vinícola ciiib10 %
sobrasada con melaza10 %
dades que aporta les illes balears10 %
telefono matance porcs mallorca10 %
marcas vinos mallorquines10 %
informació d una tafona d oli10 %
queso menoquinb10 %
do mallorca10 %
l’ordre del conseller d’agricultura i pesca d’11 de març de 199610 %
cocineros baleare10 %
49/2004 de 28 de maig10 %
como rellenar un libro de bodega10 %
herbes de mallorca drink10 %
matanza del cerdo y sobrasada10 %
ensaimades de mallorca10 %
sobrasada aguillo10 %
do denominació d origen olis de mallorca es baluard10 %
s oliera de son catiu10 %
ricetta lampuga alla piastra10 %
igp sobrasada de mallorca10 %
fromage mahon menorca accord vin10 %
olis de sa font garrover10 %
ingredients de l ensaïmada10 %
que es la saladura dels aliments10 %
r.h gastanomic s.l10 %
sobrasada caldera10 %
productes mes caracteristics de mallorca10 %
vins ca n majoral10 %
productos denominación de origen baleares10 %
vins de la terra mallorca10 %
ametlla clovella10 %
receptes per productes10 %
conservació de fruita i flors amb mel10 %
conservas mallorquinas olives negres10 %
comercializacion de una marca10 %
pilar junyent barcena10 %
recepta verderol10 %
varietats d ametlla10 %
recipe of almendro10 %
borrachito y placa10 %
registros de control en el vino10 %
bens d avalls10 %
finca aubocàsser - camí de son fangos km.7 - 07500 - manacor10 %
iqua govern balear10 %
ametla de mallorca10 %
licor hierbas ibicencas receta10 %
libro registro alcohol10 %
el nostre patrimoni. a peu o en bicicleta mallorca10 %
tierra serra10 %
productes mes caracteristics de mallorca igp10 %
oli d oliva mallorca10 %
tunel de mallorca10 %
productes amb etg de les illes balears10 %
elaboracion de la sobrasada de mallorca10 %
consejo regulador de aceite denominacion de origen mallorca10 %
bodegas menorquinas10 %
tonycui email loc es10 %
lugar de produccion de la d.o. ensaimada de mallorca10 %
agroturismes10 %
alcool des baleares10 %
denominaciones de origen de baleares10 %
ensaimada de mallorca fotos10 %
fabrica de aceitunas en soller para importar10 %
ses millors olives trencades mallorquines10 %
maraca de garantia baleares10 %
destil·leries xoriguer10 %
igp baleares10 %
la història del vi de menorca10 %
vins des baléares10 %
gestion de documentos entrada salida10 %
le queso de maó  fromage de quoi??10 %
fabrica etiquetas metal para vinos en las islas baleares10 %
trazabilidad para vinos10 %
bull di cioccolato10 %
conservar magrana10 %
tipus d‘olis en base al seu origen10 %
premis gota d oli a pep corcoles10 %
olive oil site es10 %
vin ibiza10 %
receptes de botifarrons amb sobrassada10 %
mahon cheese10 %
encara que la utilització d additius s associa als temps moderns la realitat és que fa molts segles que s utilitzen. els egipcis feien servir colorants i aromes per potenciar l atractiu d alguns aliments i els romans utilitzaven salmorra les espècies i els colorants per conservar i millorar l aparença dels aliments.10 %
programa de gestion de consejos reguladores10 %
liqueur de mallorque recette10 %
hierbas formentera10 %
aceite comercializado en mallorca10 %
cuina mossàrab porc10 %
desayuno con ensaimada analisis10 %
hortalissa10 %
alimentos delle isole baleari10 %
hierbas dolces10 %
porc mallorqui selecte10 %
xulla de porc10 %
tafones de oli10 %
boib illes balears10 %
licor de hierbas mallorquinas10 %
noms embotits mallorquins10 %
fermentacion minima de una ensaimada de mallorca10 %
perque molts productes alimentaris es conserven amb sal o glucids10 %
vinos mallorquines mejores y peores10 %
balearic islands exports10 %
canvis en el paisatge de menorca a causa de l esser huma10 %
forn ca n nadal10 %
hierbas ibizencas10 %
conserva d·olives mallorquines10 %
premis la gota oli 201010 %
conservar olives verdes10 %
menorca news10 %
oli d.o. mallorca10 %
ejemplo de manual de aplicacion para registrar ventas10 %
varietats ametlla mallorquina10 %
sobrasada mayorca aw10 %
natural guts for sausages10 %
vanessa cerda muñoz10 %
com preperar olives mallorquines10 %
mail tomeu caldentey10 %
mel d m10 %
malvasía vino denominación de origen menorca10 %
olis de mallorca es baluard oli denominació d origen10 %
cocineros de baleares10 %
palo tunnel licor recette cuisine10 %
vinos sebastian pastor10 %
procesos de conservacio d aliments mes antics10 %
caracteristique de l´oli10 %
pasta de ensaimada10 %
sa vinya de can servera10 %
recipes using sobrasada10 %
classificació qualitat embotits10 %
dessecacio d embotits10 %
mallorca produttori di olio10 %
cuallar llet10 %
vi de la terra de les illes balears10 %
moscatell menorca10 %
queserias en menorca10 %
bartolome cañellas hierbas de mallorca10 %
institut qualitat agroalimentaria illes balears10 %
denomiaciones de origen en baleares vino10 %
boib 1 21 de noviembre 200510 %
què és l oli10 %
associacio d apicultor de eivissa i formentera10 %
sobrasada mallorca picante montuiri10 %
bodega rivas santa eulalia10 %
recursos gastronomicos islas baleares10 %
seeteufel im blätterteig10 %
produccion de productos gastronomicos de las islas baleares10 %
aigua embotellada amb molt de calci10 %
lipids presents en l ametlla10 %
gestoli10 %
activitats previes unitats didactiques10 %
la promocion de la calidad en islas baleares10 %
Altres frases de cerca89328.6 %



Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)