Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades). Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc. (El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
 
Estadístiques del lloc: Illes Balears qualitatAwstats Web Site
Darrera actualització: 05 Feb 2013 - 11:11
Període reportat:Mes Gen 2013
Tancar finestra
 
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca  
391 Frases clau diferentsCerquesPercentatge
iqua112.1 %
ordre de la consellera d agricultura i pesca de 24 d octubre de 2006101.9 %
illes balears qualitat71.3 %
www.illesbalearsqualitat.es71.3 %
iqua caib50.9 %
islas baleares productos de denominacion de origen50.9 %
la millor època per menjar tonyina roja40.7 %
iqua illes balears40.7 %
manual vinos pdf40.7 %
como hacer un registro de ventas d a granel40.7 %
iqua instituto calidad agroalimentaria30.5 %
d origen guilà cuiners30.5 %
denominacion de origen baleares30.5 %
casacamena@yahoo.es30.5 %
sobrassada de mallorca recette30.5 %
www.illesbalearsqualitat.com30.5 %
olis piris30.5 %
productes denominacion de origen islas baleares30.5 %
decret 11/2002 de 25 de gener30.5 %
embotits ferriol30.5 %
josep campins reynes el camino de sa font garrover30.5 %
oli d oliva pesada i classificació20.3 %
resumo20.3 %
gifs de ensaimadas20.3 %
productos denominacion origen islas baleares20.3 %
com s elabora els botifarrons20.3 %
forn des mercat son ferriol20.3 %
com influeix la composició quimica en la qualitat de l’aigua mineral embotellada20.3 %
talles minimas del peix raja spp20.3 %
sobrassada elaboracio20.3 %
productos con denominacion de origen baleares20.3 %
manual de libros de control de existencias de vinos20.3 %
decreto 41/2003 de 25 de abril ensaimada20.3 %
tipus de sobrassada20.3 %
recette majorque20.3 %
denominacio flao eivissa20.3 %
productes agroalimentarios de las ib20.3 %
boib autorització varietats vi20.3 %
recette de majorque20.3 %
ordre del conseller d agricultura medi ambient i territori de 18 de desembre20.3 %
pastisseria menorquina verge de montserrat20.3 %
bodega vino libro contabilidad20.3 %
gastronomia balear20.3 %
ordre de la consellera d agricultura i pesca de 25 de novembre de 200520.3 %
productos de denominación de origen islas baleares20.3 %
trazabilidad embotellado vino20.3 %
conselleria agricultura illes balears calidad agroalimentaria20.3 %
modelo de solucitud de registro de embotelladores para fabrica licores en baleares20.3 %
els mol·luscs la closca dels quals esta formada per dues peces es diuen20.3 %
llet i ous20.3 %
receptes amb garroves20.3 %
boletín oficial de las islas baleares núm. 054 11 de abril de 200720.3 %
do oli de mallorca20.3 %
receptes tomeu caldentey20.3 %
illes balears agroturismes20.3 %
ensaimada de mallorca recursos y comercializacion20.3 %
oli d oliva pesada i classificació olives20.3 %
bocaib 62/199920.3 %
tramites transporte vino bodega a depòsito fiscal20.3 %
caib ordre consellera agricultura 18 desembre 200720.3 %
iqua baleares20.3 %
cultivo olivo mallorca20.3 %
do pla i llevant plec de condicions20.3 %
olivenoltour20.3 %
llet formatjada20.3 %
oliventourismus20.3 %
reglament ce 607/200920.3 %
la ensaimada de mallorca recursos y comercialización20.3 %
com s elabora els botifarrons?20.3 %
zona vinícolas ciiib20.3 %
composició química tegument embrió lleguminoses20.3 %
vi de la terra illes balears vi blanc 201120.3 %
registros de bodegas20.3 %
reglament d execució ue 670/201120.3 %
envasatge de l oli d oliva20.3 %
balearic recipes20.3 %
vinos a granel venta minorista20.3 %
olivera autoctona mallorca10.1 %
els bescuits de les illes10.1 %
gastronomia de las islas baleares10.1 %
període conservacio ous10.1 %
historia bodegas xaloc10.1 %
bayas enebro islas baleares10.1 %
recetas de islas baleares10.1 %
varietats de ametllers mallorquinas10.1 %
visitar almazaras mallorca10.1 %
productos denominacion de origen baleares10.1 %
el decreto 11/2002 de 25 de enero de autorización al consejero de agricultura y pesca10.1 %
roqueta aceite de oliva mallorca10.1 %
mitja lluna recepta menorca10.1 %
www.illesbalears.com10.1 %
la ensaimada de mallorca obtuvo su protección como denominación específica el año 1996 y en abril de 210.1 %
oli d´ametlla refinat10.1 %
aus autoctones illes balears10.1 %
cocarrois espinagades i coques10.1 %
que es cultiva a les illes balears10.1 %
boib de menorca10.1 %
http //www.illesbalearsqualitat.com/agrorutes.jsp?lang=es10.1 %
hojas de registro para vinos10.1 %
recepta duquessa brossat10.1 %
cuiners mallorquins10.1 %
illes balears denominación de origen10.1 %
documento de acompañamiento vitivinícola ejemplo10.1 %
productes d or10.1 %
oli de mallorca estadístiques10.1 %
giró i gorgollassa10.1 %
orden del conseller de agricultura y pesca de 11 de marzo de 1996 sobre los documentos que han de acompañar el transporte de los productos vitivinícolas y los registros que deben llevar en este sector.10.1 %
illes balears gastronomia10.1 %
sector agrari aliments i escola10.1 %
agricultura integrada govern balear10.1 %
septivices10.1 %
mandorle a buccia dura e tenera10.1 %
ensaimada de mallorca normativa de regulacion10.1 %
denominacions geografiques de les balears10.1 %
ctra. de fornalutx 8 sóller tel. 971 63 02 9410.1 %
vinos embotellados sin etiqueta para comercializar10.1 %
calidad iqua10.1 %
pastissos eivissencs10.1 %
hierbas mezcladas limsa10.1 %
sfsp202fbdgy1210.1 %
destilacion hierbas baleares10.1 %
olis castellana orari10.1 %
recette des baleares10.1 %
vi mallorca boib10.1 %
reial decret 2774/198310.1 %
dop oli de mallorca10.1 %
govern les illes balears boib urbanisticas10.1 %
parts de les plantes que menjam10.1 %
caib calidad agroalimentaria iqua10.1 %
receta flao de formentera10.1 %
gestion de libros en una bodega10.1 %
tomatiquera de enfilar10.1 %
sobrassada de mallorca recettes10.1 %
loc carrer concepció 07350 binissalem islas baleares carrer concepció10.1 %
productos de las baleares con denominacion de origen10.1 %
begudes d alta graduacio10.1 %
ordre consellera d agricultura i pesca de 25 de novembre de 200510.1 %
tipi di mandorle a buccia dura e tenera10.1 %
decreto 11/2002 boib10.1 %
vi illes balears10.1 %
recette ensaimada menorca10.1 %
planning de dieta mediterrània amb les quantitats d aliments10.1 %
manual de calidad bodega de vino10.1 %
productes produits a mallorca10.1 %
illesbalearsqualitat10.1 %
libro de registro de embotellado de10.1 %
poma del bon jesus soller10.1 %
libro registro de entradas y salidas de alcohol10.1 %
decret 42/85 d 1 d abril10.1 %
islas baleares almazaras10.1 %
manual de gestion de calidad de una bodega de vinos10.1 %
sofregit per canelons10.1 %
tomeu miralles10.1 %
aceite de oliva roqueta mallorca10.1 %
deccreto 41/ 2003 de 25 abril ensaimada10.1 %
denominacion de origen oli de mallorca10.1 %
liquore di erbe maiorca ricetta10.1 %
llei 5/2005 expedients sancionadors10.1 %
historia dels trulls d oli a l illa de mallorca10.1 %
densidat del aceite de oliva10.1 %
para que sirve el numero de documento acompañamiento de firma10.1 %
denominació formentera10.1 %
imatges producte local illes balears10.1 %
boib núm. 126 de 9 de setembre de 200810.1 %
sebastiana mayol miralles10.1 %
consell de ibiza numero registro embotellador10.1 %
algendaret nou10.1 %
libros registro de entradas y salidas trazabilidad en vinos10.1 %
herbes de mallorca seques dos perellons10.1 %
govern balear plats mallorquins10.1 %
perpestivas de futuro de la ensaimada de mallorca10.1 %
ensaimada de mallorca distribucion geografica10.1 %
fogoneu cépage10.1 %
farina de força mallorquina10.1 %
marca de garantia colectiva almendra mallorquina10.1 %
la menció geogràfica protegida illes balears10.1 %
bocaib num 9 97 decret 21710.1 %
tipus d ovella balears10.1 %
maionesa de llet10.1 %
mallorca olivenölproduktion10.1 %
descripcio tomatiguera de enfilar10.1 %
dictamen consell consultiu balears vitivinicultura10.1 %
suc encetat10.1 %
mel enclova menorca10.1 %
agroruta islas baleares10.1 %
comprar herbes mallorquines casolanes10.1 %
decreto 41/2003 25 d abril ensaimada10.1 %
recetas de las islas baleares10.1 %
caib 136/9310.1 %
donde comprar huesos de aceituna en mallorca10.1 %
fabricacio melmelades normativa10.1 %
cocarrois de cebolla10.1 %
el esser huma alimentació10.1 %
ejemplo trazabilidad bodega de blanco10.1 %
codigo de mercancias para vinos tintos a granel10.1 %
procedència xulles de porc10.1 %
boib ordre agricultura 24/10/2006 indicació geografica10.1 %
cocineros michelin baleares10.1 %
races antigues de porcs10.1 %
sueldos universidad baleares10.1 %
ana palma rocher10.1 %
oli de mallorca do10.1 %
ordre de la consellera d agricultura i psca de 24 d octubre de 200610.1 %
fernando ferrer cardona alcohol10.1 %
ordre del conseller d agricultura medi ambient i territori de 18 de desembre de 201210.1 %
perquè és necessària una baixa humitat per aconseguir un bon assecat dels embotits.10.1 %
ensaimada de tallades mallorca10.1 %
requisitos para vender vino embotellado10.1 %
composicio del rovell d ou industrials i de camp10.1 %
registro de vinos10.1 %
ensaimada crema cremada10.1 %
torrada de sardines amb pa torrat10.1 %
tabla para endulzado o edulcorado de vino10.1 %
oli de formentera producció10.1 %
gestión de ingreso y salida de documentación10.1 %
carre de xai10.1 %
miquel angel frau cap de servei de qualitat agroalimentaria10.1 %
unitat didactica agricultura ecologica10.1 %
asientos libro registro trazabilidad10.1 %
sobrassada e-30610.1 %
libro gastronomia balear historia pdf completo10.1 %
productos con denominacion de origen islas baleares10.1 %
http //www.illesbalearsqualitat.cat/ibqfront/producte?lang=ca&idpr=35210.1 %
dades illes balears201110.1 %
productes elaborats amb ametlla de mallorca10.1 %
receptes pa amb oli mallorca10.1 %
contabilidad trazabilidad libro de vinos10.1 %
mongetes escaldines balears recpte10.1 %
elavoracio d oli a mallorca10.1 %
conservació dels ous10.1 %
sello denominación de origen manual10.1 %
forn des mercat ferriol10.1 %
consell de ibiza hierbas ibicencas10.1 %
logotipo vins tanys mediterranis10.1 %
numero embotellador baleares tramites10.1 %
contacto iqua illes balears10.1 %
illes balears qualitat legislació10.1 %
ibizan wine amphorae10.1 %
ensaimada de mallorca normativa de regulacion denlas do y las igp10.1 %
es fangar mallorca picual finca10.1 %
para los niños el oli10.1 %
denominaciones de origen illes balears10.1 %
olives mallorquines farcides10.1 %
pol·linitzaió10.1 %
procam pou lladones10.1 %
es verdet de menorcaâ€.10.1 %
registros vitivinicolas10.1 %
registro de salida de vinos10.1 %
codigo nc para granel10.1 %
microorganismes d´embotits fermentats10.1 %
quantitat pebre vermell sobrassada10.1 %
llei 1/1999 qualitat agroalimentaria10.1 %
el origen restaurante palma de mallorca telefono10.1 %
herbes de mallorca10.1 %
mariano@telefonica.net @terra.es @hotmail.com @wanadoo.es10.1 %
islas baleares olivo10.1 %
como llevar un libro de vinos10.1 %
denominacions d origen de les illes balears10.1 %
fotos de frutos autoctonos de las islas baleares10.1 %
imatges ravec hortalisses10.1 %
envasar vino a granel10.1 %
denominaciones de origen de islas baleares10.1 %
recette marloca10.1 %
libros de vinos contabilidad10.1 %
iqua illes baleras10.1 %
decret 26/2009 de 17 d’abril 2009 baleares10.1 %
estadísticas comercialización oli de mallorca10.1 %
recetas islas baleares10.1 %
cucurbita ficifolia propietats nutricionals10.1 %
sobrassada canvi color10.1 %
finca roqueta aceite de oliva mallorca10.1 %
funciones encargada agroalimentaria10.1 %
productos denominación de origen islas baleares10.1 %
video cocarroi en català10.1 %
ramon llull i les begudes alcohòliques10.1 %
bodegon artesania10.1 %
apicultores mallorquines10.1 %
manual para elaborar un vino espumoso10.1 %
unidad didactica actividades en catalan10.1 %
embotits bullits10.1 %
establiments dels mòduls econòmics de concert 201010.1 %
quins postres es menjen per pascua10.1 %
majorque recette10.1 %
http//www.illesbalearsqualitat.es10.1 %
trull oli de mallorca10.1 %
matança del porc sobrassada10.1 %
de bens d avall fins muleta10.1 %
maqueta etiqueta oli oliva extra verge arbequina10.1 %
boib igp sobrassada de mallorca10.1 %
oliveraie mallorca10.1 %
2012 indicació geogràfica illes balears10.1 %
productos agroalimentarios10.1 %
do oli mallorca10.1 %
oli d oliva solivellas10.1 %
ensaimada de mallorca produccion y consumo10.1 %
ensaimada mallorquina cross section10.1 %
registros para control de trazabilidad del vino desde la uva en bodega10.1 %
xaloc cepage10.1 %
producto igp menorca10.1 %
productes amb d. o. mallorca10.1 %
origine degli mms10.1 %
anexo iii lías de elaboracion documento de acompañamiento del transporte10.1 %
contabilidad bodegas vino10.1 %
olives balears10.1 %
quaderns d agricultura de la conselleria d agricultura de la caib10.1 %
vi malvasia d´estellencs10.1 %
govern illes balears sector vitivinicola10.1 %
amb dret a la menció tradiciona vi de la terra produïts a l illa de mallorca10.1 %
rutas gastronomicas baleares10.1 %
tramuntana gourmet fornalutx10.1 %
sons geschälte mandeln gesund10.1 %
arees industrials de les illes balears10.1 %
boib mallorca10.1 %
illes balears legislacion10.1 %
230 grams d ametlla suposa el 92% de la massa del torró. quant pesa tot el torró?10.1 %
sobrassada denominacio10.1 %
recepta cocarrois de ceba vegetarians10.1 %
mallorca olivenölmühle10.1 %
boib num 15710.1 %
trazabilidad vino formatos pdf10.1 %
plaza rotló establiments10.1 %
registro de control en la produccion de vino10.1 %
agrotourismes10.1 %
cuina or pastisseria & dietari del dr. fiol10.1 %
ordre de 13 d abril de 2007 per la qual es reconeix indicació geogràfica mallorca per als vins10.1 %
pla director sectorial d equipaments comercials de les illes balears10.1 %
olivenölmühle mallorca10.1 %
manresa es cultive pistatxos10.1 %
l aigua mineral sempre es potable10.1 %
oli verderol10.1 %
producto estrella balear10.1 %
listado cÓdigos nc vino granel 201210.1 %
picornells en mallorca10.1 %
registro de procesos de elaboración10.1 %
embotits ferriol c.b10.1 %
ibiza vin10.1 %
unidad didáctica sobre las islas baleares10.1 %
font garrover mancor10.1 %
perquè el pa amb oli nomes es reconegut a les illes balears?10.1 %
denominacions d origen vi balear10.1 %
normativo de las hierbas ibicencas10.1 %
illes balears registre embotellador fabrica de licors10.1 %
establiment10.1 %
gelatina de romero10.1 %
peces de`pasta de farina de forma allargada10.1 %
oliveraie el cami de muleta10.1 %
oli mal gust10.1 %
denominaciones de origen baleares10.1 %
ensaïmada de mallorca indicació geografica protegida10.1 %
www.illesbalears/qualitat.es10.1 %
numero telefono iqua illes balears10.1 %
ensaimada de mallorca caracteristicas especificas10.1 %
productos de denominacion de origen de las islas baleares10.1 %
bisk balearic service sl10.1 %
explotación costa nord10.1 %
per la pelle mandorle pelate o con buccia10.1 %
conserves caseres10.1 %
ejemplo asiento trazabilidad vino10.1 %
orden de 22 de octubre de 2002 de la consellería de agricultura y pesca baleares10.1 %
donde realizar cens ovi de mallorca10.1 %
libro contable de vinos10.1 %
finca de comasema10.1 %
ficha gastronomia balear10.1 %
olivo mallorquin10.1 %
alimentos illes balears10.1 %
hereu de ribas blanc10.1 %
establiment d or10.1 %
conserves antigues10.1 %
productos denominacion de origen islas baleares10.1 %
fonoll mari recol·lecció mallorca10.1 %
ricetta ensaimada maiorchina con pasta madre10.1 %
productos balear10.1 %
sal i sucre menorca10.1 %
perquè la saladura és un mètode de conservació dels aliments10.1 %
manual registro entrada documentacion10.1 %
libro registro entradas salidas vinos10.1 %
libro de registro de entradas y salidas10.1 %
iii concurso de cocina con ensaïmada de mallorca ganadores10.1 %
receptes tradicionals mallorquines10.1 %
ordre de la consellera d agricultura i pesca de 19 de juny de 200710.1 %
decreto 132/2001 de 30 de novembre de medidas reguladoras en mataria de juego10.1 %
immaculada bestard queso mahon10.1 %
tafones mallorca10.1 %
herbes de mallorca 100ml10.1 %
com fer tambo d ametlla10.1 %
recettes mallorca10.1 %
fruites originaries d espanya10.1 %
trituradors autòctons10.1 %
vi de la terra mallorca boib10.1 %
balears news10.1 %
cocineros baleares10.1 %



Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)