Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades).
Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc.
(El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca | |
147 Frases clau diferents | Cerques | Percentatge |
biniaraix | 9 | 4.5 % |
www.illesbalearsqualitat.es | 8 | 4 % |
denominacion de origene de productos de baleares | 4 | 2 % |
unitat didactica formentera | 4 | 2 % |
l’ordre de la consellera d’agricultura i pesca de 21 de novembre de 2005 | 3 | 1.5 % |
www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/denominacio/llistat/344 | 3 | 1.5 % |
torrijas de ensaimada | 3 | 1.5 % |
tres tipus d herbes | 3 | 1.5 % |
algendaret nou | 3 | 1.5 % |
www.illesbalearsqualitat.es. | 3 | 1.5 % |
antonio barcelo lopez caib | 3 | 1.5 % |
diferència entre normes tècniques de la producció agrà ria ecològica i normes tècniques de l agricultura integrada | 3 | 1.5 % |
unitat didà ctica les illes | 3 | 1.5 % |
oelmuehlen auf mallorca prozess der ernte und | 2 | 1 % |
iqua | 2 | 1 % |
oleorutes | 2 | 1 % |
normas ydocumentos de remolques | 2 | 1 % |
www.illesbalearsqualitat.com | 2 | 1 % |
illes balears qualitat | 2 | 1 % |
aliments de les illes balears | 2 | 1 % |
plats dolços mallorquins pdf | 2 | 1 % |
bibiloni coll maria antonia boib | 2 | 1 % |
productes illes balears dibuixos infantils | 2 | 1 % |
web | 2 | 1 % |
sobrasada de porc negre imatges | 2 | 1 % |
sobrassada porc negre ca n llompart | 2 | 1 % |
palo de qproducts | 2 | 1 % |
citrics ses marjades | 1 | 0.5 % |
diferència entre agrà ria ecològica i agricultura integrada | 1 | 0.5 % |
oli d oliva illes balears | 1 | 0.5 % |
hierbas limsa mallorca | 1 | 0.5 % |
mercados agroalimentarios en ibiza | 1 | 0.5 % |
tramuntana gourmet | 1 | 0.5 % |
el gust de l oli | 1 | 0.5 % |
hierbas ibicencas fernando ferrer cardona | 1 | 0.5 % |
instituto de calidad agroalimentaria mallorca | 1 | 0.5 % |
ordre del conbseller de treball i formació per la qual s aproven les funcions | 1 | 0.5 % |
excursions per mallorca i oliveres | 1 | 0.5 % |
receptes de les illes balears | 1 | 0.5 % |
decret 54/2003 de 16 de maig | 1 | 0.5 % |
denominacio de origen ensaimada de mallorca | 1 | 0.5 % |
verdures i hortalisses de les illes balears | 1 | 0.5 % |
copia libro de registro bodega | 1 | 0.5 % |
ruta orient-finca de comasema | 1 | 0.5 % |
libro de entradas y salidas de vinos | 1 | 0.5 % |
torrijas de ensaimadas | 1 | 0.5 % |
associazione per la promozione della mandorla | 1 | 0.5 % |
llibres conselleria d agricultura i pesca caib | 1 | 0.5 % |
carta mestre artesa balears | 1 | 0.5 % |
ametlla guarim | 1 | 0.5 % |
institut de qualitat agroalimentaria de les illes balears | 1 | 0.5 % |
flaó pastis formatge | 1 | 0.5 % |
do oli de mallorca | 1 | 0.5 % |
una sardina és un peix de mida mitjana o petita que no fa més de 25 centÃmetres de llargà ria. té el cos allargat de color blau verdós brillant més clar a la part del ventre. És molt habitual al mediterrani. es menja fresca o en conserva. És un peix blau. les sardines conservades en sal es diuen arengades o sardines de la costa. | 1 | 0.5 % |
recetas antiguas illes balears | 1 | 0.5 % |
productos de denominacion de origen en las islas baleares | 1 | 0.5 % |
listado de productos de baleares | 1 | 0.5 % |
unitat didà ctica l ensaïmada | 1 | 0.5 % |
registros electronicos libros contables oni | 1 | 0.5 % |
consejo regulador queso illes balears | 1 | 0.5 % |
iqua exportacions vi mallorqui | 1 | 0.5 % |
palo apéritif composition | 1 | 0.5 % |
denominacion de origen menorca vino | 1 | 0.5 % |
el decreto 41/2003 de 25 d abril pel que s’aprova el reglament de la indicació geogrà fica protegida «ensaïmada de mallorca» | 1 | 0.5 % |
via ronda viña novaz | 1 | 0.5 % |
cuadro de gestion de vino tinto | 1 | 0.5 % |
ensaimadas envasadas palma de mallorca | 1 | 0.5 % |
libro de registro de entradas y salidas en bodega | 1 | 0.5 % |
hortalises verdures tipiques de les illes balears | 1 | 0.5 % |
exercicis balears | 1 | 0.5 % |
formatges menorca ramadaria | 1 | 0.5 % |
el decreto 41/2003 de 25 d’ abril | 1 | 0.5 % |
direccio general d agricultura i desenbolupament rural balears | 1 | 0.5 % |
ordre de la consellera d agricultura i pesca de 13 abril 2007 | 1 | 0.5 % |
mel d’m | 1 | 0.5 % |
varietats autoctones vinya conselleria de agricultura del govern balear | 1 | 0.5 % |
maria isabel villalonga bertos | 1 | 0.5 % |
islas baleares michelin | 1 | 0.5 % |
gin de mahon logo | 1 | 0.5 % |
infografias mallorca | 1 | 0.5 % |
botiga olive oil | 1 | 0.5 % |
la tafona y com sa fa el oli | 1 | 0.5 % |
boib institut de recerca de formació agrà ria i pesquera de balears | 1 | 0.5 % |
clases d ametlla mallorca | 1 | 0.5 % |
sobrasada xama | 1 | 0.5 % |
illesbalearsqualitat.com | 1 | 0.5 % |
iqua caib | 1 | 0.5 % |
gastronomia de islas-baleares plats principales | 1 | 0.5 % |
informatizacion de los libros registro de entradas y salidas de productos sujetos a impuestos especiales | 1 | 0.5 % |
origen del gaspatxo de patatas | 1 | 0.5 % |
pelaia al.forn | 1 | 0.5 % |
tipus d oliva per fer oli mallorca | 1 | 0.5 % |
restaurante ses ponches pamboli palma | 1 | 0.5 % |
l ordre de la consellera d agricultura i pesca d’1 de setembre de 2006 | 1 | 0.5 % |
excursion desde orient a soller km de distancia | 1 | 0.5 % |
cocarroi diferent | 1 | 0.5 % |
embotits exemples | 1 | 0.5 % |
libro de registro generales de una bodega | 1 | 0.5 % |
rendimiento maximo denominacion origen binissalem | 1 | 0.5 % |
història de l oli a mallorca | 1 | 0.5 % |
ig hierbas de mallorca | 1 | 0.5 % |
qualitats i caracteristiques d alguns minerals | 1 | 0.5 % |
porc intesti cec cular | 1 | 0.5 % |
es forn des mercat son ferriol | 1 | 0.5 % |
libro registro entradas y salidas de alcohol | 1 | 0.5 % |
procés d adaptació a la mort | 1 | 0.5 % |
oliveras de les balears | 1 | 0.5 % |
palo de mallorca | 1 | 0.5 % |
barranc de biniaraix | 1 | 0.5 % |
indicacion geografica gin de mahón | 1 | 0.5 % |
lleonard muntaner cocarrois | 1 | 0.5 % |
islas baleares productos de denominacion de origen | 1 | 0.5 % |
instituto calidad agroalimentaria baleares | 1 | 0.5 % |
empresas en illes ballears @yahoo.es | 1 | 0.5 % |
palo perello llucmajor | 1 | 0.5 % |
estadistica agroalimentaria a les balears | 1 | 0.5 % |
chefs destacados baleares | 1 | 0.5 % |
begudes amb sifo | 1 | 0.5 % |
herbes de majorque | 1 | 0.5 % |
medallions of atlantic lobster | 1 | 0.5 % |
sobrasadas xama sa pobla | 1 | 0.5 % |
oli de mallorca diodor sicul | 1 | 0.5 % |
el cami de muleta | 1 | 0.5 % |
vi de formentera | 1 | 0.5 % |
webmail.tiberi-es | 1 | 0.5 % |
perque es diuen sospiros de manacor? | 1 | 0.5 % |
el decreto 41/2003 de 25 d abril pel que s’aprova el reglament de la indicació geogrà fica protegida «ensaïmada de mallorca» | 1 | 0.5 % |
oliveres centenaries de mallorca | 1 | 0.5 % |
alcool anisé de majorque | 1 | 0.5 % |
gastronomia illes balears | 1 | 0.5 % |
oli d oliva denominació d origen illes balears | 1 | 0.5 % |
documentos de circulacion de vinos | 1 | 0.5 % |
libro de catalan de 6 illes balears | 1 | 0.5 % |
iqua balears | 1 | 0.5 % |
proceso de elaboracion de tripas de rizada de cerdo videos | 1 | 0.5 % |
sucre perlat | 1 | 0.5 % |
gr221 serra de tramuntana | 1 | 0.5 % |
processos d adaptació a la mort | 1 | 0.5 % |
ille balears receptes | 1 | 0.5 % |
embutidos estrany | 1 | 0.5 % |
grevol | 1 | 0.5 % |
le fruit sec de l amande | 1 | 0.5 % |
origen balear calamares rellenos | 1 | 0.5 % |
dop sobrassada de mallorca telefono | 1 | 0.5 % |
decret 99/1997 de 11 de juliol | 1 | 0.5 % |
decreto 66/1998 de 26 de junio baleares | 1 | 0.5 % |
consum per capita d aigua embotellada | 1 | 0.5 % |
|
Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)