Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades). Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc. (El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
 
Estadístiques del lloc: Illes Balears qualitatAwstats Web Site
Darrera actualització: 02 Mar 2013 - 00:35
Període reportat:Mes Feb 2013
Tancar finestra
 
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca  
147 Frases clau diferentsCerquesPercentatge
biniaraix94.5 %
www.illesbalearsqualitat.es84 %
denominacion de origene de productos de baleares42 %
unitat didactica formentera42 %
l’ordre de la consellera d’agricultura i pesca de 21 de novembre de 200531.5 %
www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/denominacio/llistat/34431.5 %
torrijas de ensaimada31.5 %
tres tipus d herbes31.5 %
algendaret nou31.5 %
www.illesbalearsqualitat.es.31.5 %
antonio barcelo lopez caib31.5 %
diferència entre normes tècniques de la producció agrària ecològica i normes tècniques de l agricultura integrada31.5 %
unitat didàctica les illes31.5 %
oelmuehlen auf mallorca prozess der ernte und21 %
iqua21 %
oleorutes21 %
normas ydocumentos de remolques21 %
www.illesbalearsqualitat.com21 %
illes balears qualitat21 %
aliments de les illes balears21 %
plats dolços mallorquins pdf21 %
bibiloni coll maria antonia boib21 %
productes illes balears dibuixos infantils21 %
web21 %
sobrasada de porc negre imatges21 %
sobrassada porc negre ca n llompart21 %
palo de qproducts21 %
citrics ses marjades10.5 %
diferència entre agrària ecològica i agricultura integrada10.5 %
oli d oliva illes balears10.5 %
hierbas limsa mallorca10.5 %
mercados agroalimentarios en ibiza10.5 %
tramuntana gourmet10.5 %
el gust de l oli10.5 %
hierbas ibicencas fernando ferrer cardona10.5 %
instituto de calidad agroalimentaria mallorca10.5 %
ordre del conbseller de treball i formació per la qual s aproven les funcions10.5 %
excursions per mallorca i oliveres10.5 %
receptes de les illes balears10.5 %
decret 54/2003 de 16 de maig10.5 %
denominacio de origen ensaimada de mallorca10.5 %
verdures i hortalisses de les illes balears10.5 %
copia libro de registro bodega10.5 %
ruta orient-finca de comasema10.5 %
libro de entradas y salidas de vinos10.5 %
torrijas de ensaimadas10.5 %
associazione per la promozione della mandorla10.5 %
llibres conselleria d agricultura i pesca caib10.5 %
carta mestre artesa balears10.5 %
ametlla guarim10.5 %
institut de qualitat agroalimentaria de les illes balears10.5 %
flaó pastis formatge10.5 %
do oli de mallorca10.5 %
una sardina és un peix de mida mitjana o petita que no fa més de 25 centímetres de llargària. té el cos allargat de color blau verdós brillant més clar a la part del ventre. És molt habitual al mediterrani. es menja fresca o en conserva. És un peix blau. les sardines conservades en sal es diuen arengades o sardines de la costa.10.5 %
recetas antiguas illes balears10.5 %
productos de denominacion de origen en las islas baleares10.5 %
listado de productos de baleares10.5 %
unitat didàctica l ensaïmada10.5 %
registros electronicos libros contables oni10.5 %
consejo regulador queso illes balears10.5 %
iqua exportacions vi mallorqui10.5 %
palo apéritif composition10.5 %
denominacion de origen menorca vino10.5 %
el decreto 41/2003 de 25 d abril pel que s’aprova el reglament de la indicació geogràfica protegida «ensaïmada de mallorca»10.5 %
via ronda viña novaz10.5 %
cuadro de gestion de vino tinto10.5 %
ensaimadas envasadas palma de mallorca10.5 %
libro de registro de entradas y salidas en bodega10.5 %
hortalises verdures tipiques de les illes balears10.5 %
exercicis balears10.5 %
formatges menorca ramadaria10.5 %
el decreto 41/2003 de 25 d’ abril10.5 %
direccio general d agricultura i desenbolupament rural balears10.5 %
ordre de la consellera d agricultura i pesca de 13 abril 200710.5 %
mel d’m10.5 %
varietats autoctones vinya conselleria de agricultura del govern balear10.5 %
maria isabel villalonga bertos10.5 %
islas baleares michelin10.5 %
gin de mahon logo10.5 %
infografias mallorca10.5 %
botiga olive oil10.5 %
la tafona y com sa fa el oli10.5 %
boib institut de recerca de formació agrària i pesquera de balears10.5 %
clases d ametlla mallorca10.5 %
sobrasada xama10.5 %
illesbalearsqualitat.com10.5 %
iqua caib10.5 %
gastronomia de islas-baleares plats principales10.5 %
informatizacion de los libros registro de entradas y salidas de productos sujetos a impuestos especiales10.5 %
origen del gaspatxo de patatas10.5 %
pelaia al.forn10.5 %
tipus d oliva per fer oli mallorca10.5 %
restaurante ses ponches pamboli palma10.5 %
l ordre de la consellera d agricultura i pesca d’1 de setembre de 200610.5 %
excursion desde orient a soller km de distancia10.5 %
cocarroi diferent10.5 %
embotits exemples10.5 %
libro de registro generales de una bodega10.5 %
rendimiento maximo denominacion origen binissalem10.5 %
història de l oli a mallorca10.5 %
ig hierbas de mallorca10.5 %
qualitats i caracteristiques d alguns minerals10.5 %
porc intesti cec cular10.5 %
es forn des mercat son ferriol10.5 %
libro registro entradas y salidas de alcohol10.5 %
procés d adaptació a la mort10.5 %
oliveras de les balears10.5 %
palo de mallorca10.5 %
barranc de biniaraix10.5 %
indicacion geografica gin de mahón10.5 %
lleonard muntaner cocarrois10.5 %
islas baleares productos de denominacion de origen10.5 %
instituto calidad agroalimentaria baleares10.5 %
empresas en illes ballears @yahoo.es10.5 %
palo perello llucmajor10.5 %
estadistica agroalimentaria a les balears10.5 %
chefs destacados baleares10.5 %
begudes amb sifo10.5 %
herbes de majorque10.5 %
medallions of atlantic lobster10.5 %
sobrasadas xama sa pobla10.5 %
oli de mallorca diodor sicul10.5 %
el cami de muleta10.5 %
vi de formentera10.5 %
webmail.tiberi-es10.5 %
perque es diuen sospiros de manacor?10.5 %
el decreto 41/2003 de 25 d abril pel que s’aprova el reglament de la indicació geogràfica protegida «ensaïmada de mallorca»10.5 %
oliveres centenaries de mallorca10.5 %
alcool anisé de majorque10.5 %
gastronomia illes balears10.5 %
oli d oliva denominació d origen illes balears10.5 %
documentos de circulacion de vinos10.5 %
libro de catalan de 6 illes balears10.5 %
iqua balears10.5 %
proceso de elaboracion de tripas de rizada de cerdo videos10.5 %
sucre perlat10.5 %
gr221 serra de tramuntana10.5 %
processos d adaptació a la mort10.5 %
ille balears receptes10.5 %
embutidos estrany10.5 %
grevol10.5 %
le fruit sec de l amande10.5 %
origen balear calamares rellenos10.5 %
dop sobrassada de mallorca telefono10.5 %
decret 99/1997 de 11 de juliol10.5 %
decreto 66/1998 de 26 de junio baleares10.5 %
consum per capita d aigua embotellada10.5 %



Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)