Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades). Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc. (El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
 
Estadístiques del lloc: Illes Balears qualitatAwstats Web Site
Darrera actualització: 02 Jul 2013 - 00:37
Període reportat:Mes Jun 2013
Tancar finestra
 
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca  
378 Frases clau diferentsCerquesPercentatge
illesbalearsqualitat173.1 %
finca comasema orient91.6 %
conserva de taperes91.6 %
iqua81.4 %
plat amb productes de denominació d origen71.2 %
hierbas de mallorca71.2 %
illes balears qualitat71.2 %
lugares interés comprar aceite en mallorca santa maria61.1 %
site www.illesbalearsqualitat.es61.1 %
libro de entradas y salidas de bodegas50.9 %
com fer sorbets de llimona amb agar-agar en pols50.9 %
comasema50.9 %
producte balear50.9 %
hierbas ibicencas40.7 %
denominacions d origen illes balears40.7 %
sobrassada dades40.7 %
iqua balears40.7 %
fhrnyyktnlyc30.5 %
avantatges de l agricultura integrada30.5 %
restaurant qualitat palma de mallorca30.5 %
algendaret nou30.5 %
avg30.5 %
ana palma rocher30.5 %
do oli de mallorca30.5 %
palma de majorque pollensa nature30.5 %
ddtzioaqan30.5 %
mhunfybs30.5 %
illesbalearsqualitat.cat30.5 %
biniaraix30.5 %
documento de acompañamiento vitivinicola30.5 %
pla director sectorial energetic de les illes balears20.3 %
ricetta cocktail elaborata20.3 %
menjars antics mallorquins20.3 %
institut de qualitat agroalimentaria de les illes balears20.3 %
ölpresse mallorca20.3 %
logotip marca govern illes balears20.3 %
verbenas ibicencas20.3 %
illes qualitat20.3 %
herbes de mallorca kaufen20.3 %
produïr moscatell cassola20.3 %
plantaciones de olivos en mallorca20.3 %
recette majorque20.3 %
libros registro de bodega 201320.3 %
coca de cireres recepta menorca20.3 %
herbes de mallorca fenouil20.3 %
control de calidad qualitat20.3 %
productes de denominacio de qualitat20.3 %
ejemplos de registros en el proceso de vino20.3 %
actividades didacticas sobre la denominacion de origen20.3 %
crema sabaiona20.3 %
gastronomie de iles baleares20.3 %
farina rebosteria mateixa que la de força20.3 %
telefono mallorca 971 22 05 3820.3 %
productos autoctonos baleares20.3 %
ricetta liquore hierbas ibicencas20.3 %
real decreto 1126/2003 vi de la terra illes balears20.3 %
uvas del vino hereus de ribas blanc20.3 %
eglamento hierbas de mallorca20.3 %
logotipo de serra de tramontana-costa nord vino de la tierra20.3 %
vino de la tera de mallorca20.3 %
guia de tast d oli de mallorca20.3 %
recette cuisine des baleares20.3 %
assecar albercocs20.3 %
dades de comercialització herbes de mallorca20.3 %
alberkocs caninos20.3 %
web20.3 %
http //www.illesbalearsqualitat.com contacto20.3 %
productos agroalimentarios de soller20.3 %
oli serra de tramuntana costa nord20.3 %
las hierbas de mallorca20.3 %
begudes espirituoses balears20.3 %
miquel palou sampol10.1 %
el registro de embotellado de las bodegas10.1 %
xarop de pi fermentat10.1 %
legislación hierbas de ibiza10.1 %
comasema orient10.1 %
ficha gastronomica de coctel10.1 %
recepta de les herbes dolces de mallorca video10.1 %
mail arabella com au loc es10.1 %
denominació geogràfica vi de la terra illa de menorca10.1 %
illes balears10.1 %
prebe verd mallorca10.1 %
procedimiento de la venta de uva para vino con documentos mercantiles10.1 %
artÃculo 118 septivices reglamento10.1 %
libros registro vitivinicolas10.1 %
oliven mallorca besichtigen10.1 %
productes balears10.1 %
ejemplos del dop formato10.1 %
mail comune serdiana ca it loc es10.1 %
illesbalearesqualitat.es10.1 %
explotacion hotelera cala millor10.1 %
recette avec de la sobrasada de mallorca10.1 %
finca comassema10.1 %
palo dos perellons cocktails10.1 %
productes serra de tramuntana costa nord10.1 %
telefono971 22 05 3810.1 %
estudi sobre el greix del porc negre mallorqui10.1 %
registro e-bacchus10.1 %
placa nova 0732010.1 %
palos de crema mallorca10.1 %
denominación de qualitat10.1 %
tomatiguera varietat valldemossa caractarístiques10.1 %
vino documento acompañamiento10.1 %
regulación vino baleares10.1 %
olivenölfabrik mallorca besichtigung10.1 %
herba de sant joan amb alcohol10.1 %
control embotellado vino10.1 %
denominacio d origen illes balears10.1 %
denominació d origen oli de mallorca10.1 %
documentos legales para bodegas10.1 %
orden 16 octubre 1996 boib 13510.1 %
hanane ikkene10.1 %
documento administrativo electronico vino10.1 %
decreto regulador queso de mahón10.1 %
productes illes balears a barcelona10.1 %
forn des mercat son ferriol10.1 %
ejemplos de registro de salida de bodega10.1 %
d o oli de mallorca10.1 %
receptes de plats de les illes balears amb bolets com ingredient10.1 %
mariano socias conseller agricultura10.1 %
mahon pertenece a.....10.1 %
informacio basica de l oli d oliva10.1 %
ensaimada dibujo10.1 %
grados alcohol hierbas túnel10.1 %
control de documentos y registros ejemplo10.1 %
producte de mallorca10.1 %
guia de transporte de vino10.1 %
enselade de petates y pebreres turrades de ibiza10.1 %
gelats i formatges a menorca10.1 %
libro rexistro embotellados e entradas e saidas10.1 %
el olivo en baleares pdf10.1 %
fotos de organismos encargados de la sanidad animal10.1 %
gin son petit mahon10.1 %
productos vitivinicolas clases10.1 %
menorca monastrell wine10.1 %
orden de la consejera de agricultura y pesca de 14 de mayo añada10.1 %
zona vitivinicola ciiib de españa10.1 %
illesbalearsqualitat.es10.1 %
unidat didactica infantil illes baleares10.1 %
recetas gastronomicas con productos autoctonos10.1 %
proces d elaboracio de l oli a les balears10.1 %
illes10.1 %
pep tugores corcoles10.1 %
libros registro de bodegas10.1 %
besso torrat d ametlla10.1 %
el palo de mallorca10.1 %
millor època per menjar pop10.1 %
albercoc conserva10.1 %
orden de la consejera de agricultura y pesca de 18 de diciembre de 200710.1 %
conserves balears10.1 %
varietats albercocs10.1 %
cultiu de les carxofes malloquines10.1 %
tafona de son cuixa10.1 %
illesbalearsqualitat.com10.1 %
consejo regulador denominación origen mallorca10.1 %
rendiment raim en relació al vi que produeix10.1 %
patates i pebres10.1 %
mail infotelecom al loc es10.1 %
fer formatge amb llet pasteuritzada mallorca10.1 %
vidre sobre metall mallorca10.1 %
com s obte la sal a les balears10.1 %
producto balear10.1 %
mmallorca qualitat10.1 %
cocteles con hierbas de mallorca10.1 %
institut de qualitat agroalimentària de les illes balears10.1 %
peix que empraven els romans10.1 %
zona vitivinicola ciiib10.1 %
unitat didàctica les illes balears10.1 %
sa marjaleta10.1 %
qualitat mallorca10.1 %
ramaders agrupats horario10.1 %
la cantina jose luis ferrer è di qualità10.1 %
ejemplo entradas y salidas vino en bodega10.1 %
attività commerciali alle baleari10.1 %
trempau-vos10.1 %
com calcular el % d ingredients en producte final de embotit cru curat10.1 %
principis nutritius del vi10.1 %
xama sa pobla mallorca10.1 %
donde se recepciona el sector vitivinícola10.1 %
las recetas de koldo royo pdf10.1 %
com fer taperes en salmorra10.1 %
composicion fisico quimica sobrasada10.1 %
vinificación manacor10.1 %
picornells receptes10.1 %
pasta de full amb sobrassada i sucre10.1 %
receptari balear10.1 %
libros registro mercantil vitivinicola10.1 %
recol.leccio ginebro10.1 %
regiones zona vitivinicola ciiib10.1 %
com separar els glucids de la llet10.1 %
agrorutes10.1 %
productes autoctons illes balears10.1 %
los archivos vitivinícolas10.1 %
camiones para transporte de vino a granel10.1 %
normativa para la venta de vino10.1 %
taperes en conserva10.1 %
composition tunel de mallorca10.1 %
orden 9 febrero 1994 136/199310.1 %
d.o. oli de mallorca10.1 %
proteines de l embotit10.1 %
receptes illes balears10.1 %
un4529707072615529610.1 %
manejo legal del ingreso de uva a la bodega10.1 %
pliego de condiciones vino de la tierra de ibiza10.1 %
agrorutes del bon gust10.1 %
serral sencelles10.1 %
mail lamarque com loc es10.1 %
alcohol etilico de origen agricola proveedores10.1 %
ingredienten herbes de eivissenques10.1 %
composició de l oli10.1 %
comercialitzar bresca10.1 %
denominacion geografica protegida hiervas ibicencas10.1 %
peso bruto vino litros densidad impuestos especiales10.1 %
mail allcontents com loc es10.1 %
gestión vitivinícola sangrado10.1 %
temperatura de conservaciÓ dels embotits cuits i curats10.1 %
pliego de condiciones del vino de la tierra de las illes balears10.1 %
cocktail rezepte mit palo10.1 %
recette des iles baleares10.1 %
que es llibre sencer10.1 %
boisson anisée majorque10.1 %
procuctes de balears10.1 %
ejemplos de documento de acompañamiento anexo10.1 %
denominacio de qualitat?10.1 %
sobrassada de mallorca recette10.1 %
imatges illes10.1 %
embotits sa caldera s.l. sant joan mallorca10.1 %
contingut minerals de l aigua10.1 %
gelat de formatge mahon10.1 %
recepta herbes dolces mallorca10.1 %
registro acompaÑamientos10.1 %
herbes de mallorca bebida10.1 %
illes kaltschale10.1 %
menorca elaboracio formatges10.1 %
vins de la terra de l illa de menorca10.1 %
oli de mallorca10.1 %
receta pomada mallorca10.1 %
decreto denominacion de origen queso de mahon10.1 %
plantes aromatiques de mallorca10.1 %
llet freda mallorca recepta10.1 %
mail amalgame fr loc es10.1 %
productes amb denominació d origen illes balears10.1 %
com secar xereques10.1 %
llet freda mallorquina10.1 %
libros contabilidad existencias 2013 vino10.1 %
mallorca olivenölproduktion besichtigung10.1 %
http //www.illesbalearsqualitat.com10.1 %
documentos de gestion y control para rellenar10.1 %
finca comasema10.1 %
como llevar documentacion de bodega de vinos10.1 %
vinos de baleares consejo regulador10.1 %
institut de qualitat alimentaria10.1 %
es fangar.com/el_aceite10.1 %
consell regulador de la denominació d origen oli de mallorca10.1 %
producte autocton10.1 %
sulfitat d albercocs secs10.1 %
agriturismo balears10.1 %
mail comune villasimius ca it loc es10.1 %
documento acompañamiento productos10.1 %
palo boisson10.1 %
di telèfon adreça10.1 %
como rellenas practicas enologicas10.1 %
toni ballador10.1 %
embutit mallorqui10.1 %
mail simfonica-de-balears com loc es10.1 %
libros registros de existencias elaboración de vino10.1 %
libros contabilidad de vinos10.1 %
despepitar ñoras10.1 %
productes de mallorca10.1 %
consell regulador oli mallorca10.1 %
humitat elevada en l embotit10.1 %
ordre del conseller d agricultura medi ambient i territori de 12 de juliol10.1 %
formato de registro de vinos en una cava familiar pdf10.1 %
composició ensaïmada10.1 %
www.illesbalearsqualitat.cat10.1 %
normativa etiquetado en illes balears10.1 %
cuiners catalans amb estrella michelin10.1 %
aceite ametlla mallorquina10.1 %
anything10.1 %
illes balears qualitat reglament mahon-menorca10.1 %
resetes menorquines canya menorquin10.1 %
actividad alimentos denominacion de origen10.1 %
plante de l olivera#10.1 %
acord del consell de govern de 17 de diciembre de 200410.1 %
decret 131/2001 de 30 de novembre10.1 %
palito para zumo granizado10.1 %
verduri a forno recepti10.1 %
denominació d origen balears10.1 %
herbes eivissenques10.1 %
needlepoint tree pattern10.1 %
igp illes balears10.1 %
cual es la temperatura y humedad para curar queso en menorca10.1 %
registre demoninacions de qualitat10.1 %
ejemplo de manuales de empresas vinos10.1 %
ölpressen stehen lassen10.1 %
rosato gorgollassa10.1 %
torrente de biniaraix10.1 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/empresa/448;jsessionid=57561828c0075e8ff0ef967a74a11fc9?lang=de10.1 %
pesca amb bou i palangre quina pot ser il.legal10.1 %
la campana tinto 0 75l sin d.o.10.1 %
cual es la uva de menorca10.1 %
iqua baleares10.1 %
mail aerian com loc es10.1 %
registre embotellador illes balears10.1 %
boisson palo majorque10.1 %
mail sagesse fr loc es10.1 %
conservar albercocs10.1 %
rendimientos vitivinicolas baleares10.1 %
característiques de la sobrassada mallorquina10.1 %
pesca amb bou pot ser il legal10.1 %
productes ecologics menorca10.1 %
anexo i para transporte de productos vitivinicolas10.1 %
ce il liquore hierbas a barcellona?10.1 %
anselmo grascon de gotas10.1 %
oli verge d oliva valors nutricionals10.1 %
illesbalearsqualitat es10.1 %
mallorca normativa tractament olis10.1 %
maduració tàperes10.1 %
olivenöl mallorca besichtigung10.1 %
sobrassada vitamina e10.1 %
proces per assecar albercocs10.1 %
aliments estrella de la mediterrania10.1 %
olivenölmühle mallorca10.1 %
plat de resistance recettes10.1 %
binissalem ferrer gran reserva 199410.1 %
llet formatjada10.1 %
barranc de biniaraix10.1 %
recepta herbes dolces10.1 %
diferencias entre patata maris peer y monalisa10.1 %
¿es necesario hacer documento de acompañamiento para muestras de vino10.1 %
documentacion contable vitivinicola10.1 %
oli d oliva de mallorca10.1 %
exemples de productes elaborats i productes naturals10.1 %
vino acrollam rosado10.1 %
hierbas ibiza liquore10.1 %
971 77 14 1910.1 %
receta cigalas sobrasada10.1 %
aitor barandiaran koche10.1 %
aperitif el palo10.1 %
documentacion para registro viticola10.1 %
ejemplos libros registros de existencias elaboración de vino10.1 %
melmelada dent de lleó10.1 %
que fa la sal i sucre per poder ser emprades per conservar aliments10.1 %
do mallorca oli10.1 %
libros de registro de vinos en bodega10.1 %
documeto de acompañamiento del vino embotellado10.1 %
valors nutricionals olive verge10.1 %
recette hierbias formentera10.1 %
unidad didactica ele productos denominacion de origen10.1 %
qualitat balear10.1 %
fer llet formatjada10.1 %
ricetta hierbas10.1 %
delicies de ses illes10.1 %
practicas enologicas condicionadas ferrocianuro10.1 %
mail arta cat loc es10.1 %
decret 131/200110.1 %
marques de ginebra anglesa10.1 %
els embotits10.1 %
hierbas ibicencas ingredientes10.1 %
reglamento ley 1/1999 estatuto de los productores e industriales agroalimentarios de las illes balears.10.1 %
proces d elaboracio de la sobrassada10.1 %
registracion de contabilidad vitivinicola10.1 %
historia de las oliveras de mallorca10.1 %
unitat didàctica illes balears10.1 %
manual de procedimientos de administación de una viñeria10.1 %
illa cualitat10.1 %
helado estrella de canela de frigo10.1 %
toni ballador balearen10.1 %
muleta de cas hereu video10.1 %
libros contabilidad registro vino10.1 %
decreto 132/2001 de 30 de noviembre de medidas reguladoras en materia de juego10.1 %
produzione vino palma di maiorca10.1 %
aitor barandiaran cocinero10.1 %
recetas de hierbas ibicencas10.1 %
obtenir alcohol a partir de la fruita10.1 %
planta per cuallar la llet10.1 %
blanca de travy urpi10.1 %
oli d oliva menys vitamina e10.1 %



Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)