Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades). Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc. (El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
 
Estadístiques del lloc: Illes Balears qualitatAwstats Web Site
Darrera actualització: 02 Oct 2013 - 00:40
Període reportat:Mes Sep 2013
Tancar finestra
 
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca  
202 Frases clau diferentsCerquesPercentatge
comasema62.1 %
sopes mallorquines kcal62.1 %
illesbalearsqualitat51.8 %
pate fetge porc negre kcal51.8 %
com assecar figues eivissa41.4 %
que documentacion hace falta para vender vino41.4 %
verderol peix41.4 %
site www.illesbalearsqualitat.es31 %
reglamento europeo vinificación del rosado31 %
darle registro de entrada en el govern balear.31 %
illes balears qualitat. cat31 %
filieres en agroturistique31 %
rendiment besso ametlla31 %
sa balear receta carne sobresada queso mao31 %
illes balears qualitat.cat31 %
figues per assecar31 %
denominacion origen illes balears20.7 %
olivenöl mühle mallorca20.7 %
besichtigung ölmühle aubocassa manacor20.7 %
como crear una bodega de vino requisitos20.7 %
registros en una bodega20.7 %
hierbas de mallorca20.7 %
hierbas ibicencas20.7 %
mayorcas la catalana20.7 %
gestion de una bodega pdf20.7 %
orden de la consellera de agricultura y pesca de 13 de abril de 2007 que aprueba la denominación vino de la tierra de mallorca20.7 %
barranco de biniaraix mallorca20.7 %
palo mallorca20.7 %
requisitos para elaborar y vender vino20.7 %
illes balears qualitat20.7 %
productos con denominacion de origen baleares20.7 %
protected geographical indication balears20.7 %
articulo26 reglamento ce 436/200920.7 %
assecar prunes20.7 %
sebastian pastor winnery mallorca20.7 %
barranc de biniaraix20.7 %
son servera vin blanc20.7 %
recette ensaimada20.7 %
producte balear20.7 %
xk la llet tiene una qualitat proteica alta20.7 %
productors illes balears qualitat.cat20.7 %
l oli d oliva es un compost20.7 %
ingredienti hierbas20.7 %
friedhof ausserhalb von guia10.3 %
assecar figues al forn10.3 %
oli de mallorca produccio de l oli 201210.3 %
com assecar figues al forn10.3 %
comasema orient10.3 %
consejo regulador sobrasada normativa10.3 %
agrorutas baleares10.3 %
hierbas ibicencas fotos10.3 %
oli de mallorca10.3 %
prodotti di carrube a maiorca10.3 %
receptes amb sobrassada10.3 %
cultiu mel menorca10.3 %
oliven & zitrusfrüchte anbauzonen10.3 %
videos producte balear10.3 %
hierbas de mallorca morey10.3 %
libro comercializacion de vino10.3 %
mallorca olivenölproduktion besichtigung10.3 %
recetas de cocinero con etrella en mallorcas10.3 %
http //www.illesbalearsqualitat.com10.3 %
productes balears10.3 %
agricultura en menorca10.3 %
de on prove la major part d aigua potable de les balears10.3 %
embotits veny10.3 %
logo productes que qualitat10.3 %
figues seques procediment10.3 %
hierbas de mallorca mesclades destil·leries i cellers jordi perello10.3 %
polifenols olis verges10.3 %
manual de calidad viticola10.3 %
taperots metode10.3 %
numeros de registro de bodegas de vino10.3 %
receta de estrella balear10.3 %
herbes morey10.3 %
llei 1/1999 de 17 de marÇ de l’estatut dels productors i industrialsagroalimentaris de les illes balears10.3 %
bons vins majorquins10.3 %
requisitos para vender vino en españa10.3 %
documento acompañamiento para mostos10.3 %
libro registro de embotellado rioja10.3 %
orden de 8 de marzo de 1994 illes balears10.3 %
venta de vinos de las bodegas a particulares10.3 %
iqua10.3 %
libro registro embotellado informatizado rioja10.3 %
taperes conserva10.3 %
olivenölmühle auf mallorca10.3 %
orden de 30 de septiembre de 2002 ...herbes de mallorca boib10.3 %
ile de mahon10.3 %
herbes mallorca10.3 %
documentos movimientos vino granel entre bodegas10.3 %
conservar figues seques10.3 %
www.illesbalearsqualitat.cat10.3 %
llampuga al forn receptes10.3 %
como es fan les figues seques10.3 %
receta sobrasada y miel tomeu caldentey10.3 %
olivenoilmuehlen mallorca10.3 %
lira per a formatges10.3 %
efectes del oli d oliva10.3 %
hierbas cañellas mallorca10.3 %
productos autoctonos de formentera10.3 %
reglas para vender vino barrica y botellas10.3 %
recepta de pa de pagès mallorca10.3 %
boe 1 de febrero de 1994 387310.3 %
legislació alimentària a les illes balears10.3 %
libro de entrada y salida de vinos10.3 %
es legal vender vino calificado sin etiqueta10.3 %
la meilleure recettes de fogasses10.3 %
conserva figues senceres10.3 %
denominaciones de origen de baleares10.3 %
procedimiento registro vitivinicola10.3 %
cultiu de tàperes mallorca10.3 %
caroube palo de majorque10.3 %
erbe ibicencas elaborazione10.3 %
denominacio d origen formentera10.3 %
gastronomia en la isla formentera10.3 %
dop aceituna de mallorca10.3 %
agrorutes del bon gust mallorca10.3 %
libros de bodega10.3 %
illes balears qualitat .cat10.3 %
mail cremalatte.gr loc es10.3 %
coma sema10.3 %
origine della spalliera10.3 %
carol ximena ramos molina10.3 %
illes balears qualitat sobrassada10.3 %
embotit curat legislació10.3 %
sobrasada xama10.3 %
iqua baleares10.3 %
producte qualitat artesana balears10.3 %
rafa sanchez cocinero10.3 %
varietats d ametller mallorca10.3 %
morey hierbas mallorca10.3 %
llabres zuazaga10.3 %
comasema finca10.3 %
recetas de cocineros con estrela en mallorca10.3 %
precio sobradas de mallorca sa caldera10.3 %
mail simfonica-de-balears.com loc es10.3 %
iqua denominación10.3 %
documento de transporte del vino10.3 %
instituto calidad illes balears10.3 %
illesbalearsqualitat es10.3 %
procedimiento y registro para elaborar vino tinto pdf10.3 %
olivenöl mallorca besichtigung10.3 %
tritura fusta porreras10.3 %
decreto 49/2004 de 28 de mayo de reÌgimen juriÌdico y econoÌmico de los consejos regu- ladores y otros entes de gestioÌn y de control de denominacioÌn de calidad10.3 %
manuales vinicolas10.3 %
procedimiento de control de documentos para vitivinicola10.3 %
que es una firma expedidora y una denominación comercial en contabilidad10.3 %
mel del bruch per que va bé10.3 %
varietats autòctones giró ros10.3 %
qualitat mallorca10.3 %
productes illes balears10.3 %
documento de acompañamiento granel10.3 %
algendaret nou10.3 %
green aniseed flavoured liqueur10.3 %
denominacion de origen baleares10.3 %
herbe aromatique de majorque10.3 %
d’origen10.3 %
cruixent de figues10.3 %
origen de las mercancías 2013 permite la reproduccion pdf10.3 %
oli d oliva de mallorca10.3 %
ejemplo libro existencias denominación10.3 %
cantabria10.3 %
entradas y salidas del vino10.3 %
marc fosh10.3 %
gastronomia de menorca10.3 %
tafoner major caldentey tim mälzer10.3 %
www.oliduntemps.cat10.3 %
herbes morey dolces10.3 %
denominaciones de origen de las islas baleares10.3 %
logo qualitatt turismo mallorca10.3 %
pliego de condiciones vino de la tierra de mallorca10.3 %
sobrassada de qualitat menorca10.3 %
vi de gel mallorca10.3 %
normativa legal para la venta de vinos10.3 %
aperitif palo ingredients majorque10.3 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/gastronomia/receptesperproducte?lang=es10.3 %
restaurantes palma mallorca hotmail10.3 %
l ordre del conseller d agricultura i pesca de 13 de juny de 200110.3 %
regulacion vino baleares10.3 %
tafones de mallorca10.3 %
illes balears qualitat .cat oli10.3 %
iqua diagnosi 201210.3 %
kilos uva que puedo transportar sin documento acompañamiento10.3 %
libro registro del proceso de elaboracion vinos10.3 %
ingrediente tunel mallorca10.3 %
haltbarkeit von sobrassada10.3 %
dos perellond fotos botellas10.3 %
iqua balears10.3 %
arbol autoctono mallorquin10.3 %
principales disposiciones relativas a los documentos que acompañan al transporte de productos viticolas y registrois correspondientes10.3 %
visitar queserias coinga en menorca10.3 %
ingredientes de la bebida heirbas de mallorca10.3 %
vi rosat es fangar10.3 %
gastronomia cuxa10.3 %
olivenöl mallorca10.3 %
licors per fer acasa10.3 %
mallorca en japon10.3 %
transporte de vino embotellado documentacion10.3 %
producto balear conselleria10.3 %
rezept ensaimada mit creme und schokolade10.3 %
formatges mallorquins10.3 %
dolços de ibiza flaons10.3 %



Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)