Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades). Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc. (El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
 
Estadístiques del lloc: Illes Balears qualitatAwstats Web Site
Darrera actualització: 02 Des 2013 - 00:35
Període reportat:Mes Nov 2013
Tancar finestra
 
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca  
133 Frases clau diferentsCerquesPercentatge
illesbalearsqualitat-productesagroalimentarisaut¨°ctons denominacionsd origeniproductesdequalitat-gastronomiabalearirutesgastron¨°miques-oleoturisme-cuinersireceptes2410.3 %
barranc de biniaraix104.3 %
producte balear83.4 %
illesbalearsqualitat73 %
comasema52.1 %
capolador alcover moll41.7 %
llet formatjada41.7 %
origen de les illes balears41.7 %
comprar azucar perlado palma de mallorca31.2 %
eivissa muntanyes31.2 %
mantis de les illes balears31.2 %
finca comasema31.2 %
tafona son catiu31.2 %
tipus de embotits31.2 %
illesbalearsqualitat.cat31.2 %
com podem saber el temps de conserva dels alments en conserva31.2 %
productos autoctonos de las islas baleares20.8 %
comasema orient20.8 %
la llavor de lli marro per laxar millor prendre les senceres o triturades?20.8 %
mail landgasthof-schwaiger.at loc es20.8 %
l'origen dels aliments20.8 %
productes balears20.8 %
procés de vinificació vi blanc20.8 %
clases de hierbas de mallorca20.8 %
control de calidad v.t. isla de menorca20.8 %
palo de majorque20.8 %
llibre dels aliments20.8 %
illes qualitat20.8 %
fotos barranc biniaraix20.8 %
illes balears qualitat20.8 %
com fer oli sense premsa20.8 %
eriço de formentera20.8 %
denominacion de origen gastronomia baleares20.8 %
denominacio d origen oli de mallorca20.8 %
barranco de biniaraix20.8 %
es raco des teix20.8 %
aceites mallorquines20.8 %
biniaraix20.8 %
comasema mallorca20.8 %
finca comasema orient20.8 %
tafones mallorca20.8 %
denominacion de origen balear telefono10.4 %
herbes de mallorca bebida10.4 %
oli de mallorca10.4 %
mail arabella.com.au loc es10.4 %
com matar les olives negres10.4 %
mallorca hierbas10.4 %
de l àrab fruita petita de color ataronjat o groc i pell vellutada10.4 %
prodotti alimentari autoctoni10.4 %
la llebre amb els ulls d ambre arbre genealogic10.4 %
figues seques amb anis10.4 %
aula virtual ies antoni maura10.4 %
almazaras en mallorca10.4 %
xarop de garrova10.4 %
varietats d oli a menorca10.4 %
do oli de mallorca10.4 %
receptes d cocarrois casolans10.4 %
anise hierba10.4 %
iqua10.4 %
una barca spiritosa10.4 %
olives negres mallorquines10.4 %
ingredients freqüents als embotits10.4 %
matança del porc a santa margalida10.4 %
proces de conservacio assecat d aliments10.4 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/archivo/1487129?nom=%20ametlla_activitats_previes.pdf&mime=application%2fpdf10.4 %
oli d oliva moment10.4 %
denominació d origen balears restaurant10.4 %
taula de llevant10.4 %
www.illesbalearsqualitat.cat10.4 %
forn des mercat son ferriol10.4 %
hierbas di mallorca10.4 %
illes balears statistics10.4 %
http //www.illesbalearsqualitat.cat/10.4 %
cebollino en la gastronomia balear10.4 %
deroga denominacion de origen transitoria10.4 %
vins terra de formentera10.4 %
olivenölherstellung mallorca10.4 %
museu de la ensaimada10.4 %
tipus de sobrassades10.4 %
bebidas espirituosas dg10.4 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/archivo/1487135;jsessionid=6dd30be46cda756635d9eb4a059200aa?nom=%20ametlla_sessio_practica.pdf&mime=application%2fpdf10.4 %
mallorca olivenölmühlen10.4 %
denominación de origen ibiza consell regulador10.4 %
illesbalearsqualitat-productesagroalimentarisautòctons denominacionsd origeniproductesdequalitat-gastronomiabalearirutesgastronòmiques-oleoturisme-cuinersireceptes10.4 %
jose manuel reinasalido10.4 %
glukosepulver anbraten10.4 %
fruits exotiques iles baleares10.4 %
marcas de vino con variedad de uva gorgollassa10.4 %
ordre del conseller de d agricultura i pesca d 11 de març 199610.4 %
ibiza productos de la tierra10.4 %
composición leche ecológica10.4 %
productes illes10.4 %
palo beguda10.4 %
hierbas de thyme10.4 %
tafones d oli10.4 %
associacio per es foment de l ametla mallorquina10.4 %
albahaca en la gastronomia balear10.4 %
algendaret nou10.4 %
es forn des mercat son ferriol10.4 %
fondo zuckermasse10.4 %
denominacion de origen baleares10.4 %
llista aliments tipics illes balears10.4 %
bessons torrats preparacio10.4 %
nombres autoctonos plantas mallorca10.4 %
ingredients dels embotits10.4 %
oliven besichtigung mallorca10.4 %
empresa de vins a ibiza10.4 %
a que es dedicaven els essers humans a les illes baleas10.4 %
temperatura i humitats assecadors embutits10.4 %
de quin animal es fa un embotit tradicional que no sigui el porc10.4 %
denominacion de origen balear10.4 %
ensaimada de mallorca denominación de origen10.4 %
duqueses dolços10.4 %
receta palos de crema de mallorca10.4 %
productos con do o igp islas baleares10.4 %
donde se envasa sobrasada10.4 %
mould on sobrasada10.4 %
produit agroalimentaire10.4 %
flaó formenterenc10.4 %
boisson baleares10.4 %
shelter qualitat export10.4 %
iqua balears10.4 %
com salar olives mallorquines10.4 %
hierbas mallorca10.4 %
tafones d'oli10.4 %
espècies al embotits10.4 %
recette ensaïmadas10.4 %
recetario gastronomico de baleares en pdf10.4 %
graduacion alcohólicas de macia batle reserva10.4 %
productos de prestigios.con10.4 %
embutits de diferets animals10.4 %
olis came mallorca10.4 %
gastronomia de mahon10.4 %



Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)