Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades).
Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc.
(El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca | |
133 Frases clau diferents | Cerques | Percentatge |
illesbalearsqualitat-productesagroalimentarisaut¨°ctons denominacionsd origeniproductesdequalitat-gastronomiabalearirutesgastron¨°miques-oleoturisme-cuinersireceptes | 24 | 10.3 % |
barranc de biniaraix | 10 | 4.3 % |
producte balear | 8 | 3.4 % |
illesbalearsqualitat | 7 | 3 % |
comasema | 5 | 2.1 % |
capolador alcover moll | 4 | 1.7 % |
llet formatjada | 4 | 1.7 % |
origen de les illes balears | 4 | 1.7 % |
comprar azucar perlado palma de mallorca | 3 | 1.2 % |
eivissa muntanyes | 3 | 1.2 % |
mantis de les illes balears | 3 | 1.2 % |
finca comasema | 3 | 1.2 % |
tafona son catiu | 3 | 1.2 % |
tipus de embotits | 3 | 1.2 % |
illesbalearsqualitat.cat | 3 | 1.2 % |
com podem saber el temps de conserva dels alments en conserva | 3 | 1.2 % |
productos autoctonos de las islas baleares | 2 | 0.8 % |
comasema orient | 2 | 0.8 % |
la llavor de lli marro per laxar millor prendre les senceres o triturades? | 2 | 0.8 % |
mail landgasthof-schwaiger.at loc es | 2 | 0.8 % |
l'origen dels aliments | 2 | 0.8 % |
productes balears | 2 | 0.8 % |
procés de vinificació vi blanc | 2 | 0.8 % |
clases de hierbas de mallorca | 2 | 0.8 % |
control de calidad v.t. isla de menorca | 2 | 0.8 % |
palo de majorque | 2 | 0.8 % |
llibre dels aliments | 2 | 0.8 % |
illes qualitat | 2 | 0.8 % |
fotos barranc biniaraix | 2 | 0.8 % |
illes balears qualitat | 2 | 0.8 % |
com fer oli sense premsa | 2 | 0.8 % |
eriço de formentera | 2 | 0.8 % |
denominacion de origen gastronomia baleares | 2 | 0.8 % |
denominacio d origen oli de mallorca | 2 | 0.8 % |
barranco de biniaraix | 2 | 0.8 % |
es raco des teix | 2 | 0.8 % |
aceites mallorquines | 2 | 0.8 % |
biniaraix | 2 | 0.8 % |
comasema mallorca | 2 | 0.8 % |
finca comasema orient | 2 | 0.8 % |
tafones mallorca | 2 | 0.8 % |
denominacion de origen balear telefono | 1 | 0.4 % |
herbes de mallorca bebida | 1 | 0.4 % |
oli de mallorca | 1 | 0.4 % |
mail arabella.com.au loc es | 1 | 0.4 % |
com matar les olives negres | 1 | 0.4 % |
mallorca hierbas | 1 | 0.4 % |
de l à rab fruita petita de color ataronjat o groc i pell vellutada | 1 | 0.4 % |
prodotti alimentari autoctoni | 1 | 0.4 % |
la llebre amb els ulls d ambre arbre genealogic | 1 | 0.4 % |
figues seques amb anis | 1 | 0.4 % |
aula virtual ies antoni maura | 1 | 0.4 % |
almazaras en mallorca | 1 | 0.4 % |
xarop de garrova | 1 | 0.4 % |
varietats d oli a menorca | 1 | 0.4 % |
do oli de mallorca | 1 | 0.4 % |
receptes d cocarrois casolans | 1 | 0.4 % |
anise hierba | 1 | 0.4 % |
iqua | 1 | 0.4 % |
una barca spiritosa | 1 | 0.4 % |
olives negres mallorquines | 1 | 0.4 % |
ingredients freqüents als embotits | 1 | 0.4 % |
matança del porc a santa margalida | 1 | 0.4 % |
proces de conservacio assecat d aliments | 1 | 0.4 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/archivo/1487129?nom=%20ametlla_activitats_previes.pdf&mime=application%2fpdf | 1 | 0.4 % |
oli d oliva moment | 1 | 0.4 % |
denominació d origen balears restaurant | 1 | 0.4 % |
taula de llevant | 1 | 0.4 % |
www.illesbalearsqualitat.cat | 1 | 0.4 % |
forn des mercat son ferriol | 1 | 0.4 % |
hierbas di mallorca | 1 | 0.4 % |
illes balears statistics | 1 | 0.4 % |
http //www.illesbalearsqualitat.cat/ | 1 | 0.4 % |
cebollino en la gastronomia balear | 1 | 0.4 % |
deroga denominacion de origen transitoria | 1 | 0.4 % |
vins terra de formentera | 1 | 0.4 % |
olivenölherstellung mallorca | 1 | 0.4 % |
museu de la ensaimada | 1 | 0.4 % |
tipus de sobrassades | 1 | 0.4 % |
bebidas espirituosas dg | 1 | 0.4 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/archivo/1487135;jsessionid=6dd30be46cda756635d9eb4a059200aa?nom=%20ametlla_sessio_practica.pdf&mime=application%2fpdf | 1 | 0.4 % |
mallorca olivenölmühlen | 1 | 0.4 % |
denominación de origen ibiza consell regulador | 1 | 0.4 % |
illesbalearsqualitat-productesagroalimentarisautòctons denominacionsd origeniproductesdequalitat-gastronomiabalearirutesgastronòmiques-oleoturisme-cuinersireceptes | 1 | 0.4 % |
jose manuel reinasalido | 1 | 0.4 % |
glukosepulver anbraten | 1 | 0.4 % |
fruits exotiques iles baleares | 1 | 0.4 % |
marcas de vino con variedad de uva gorgollassa | 1 | 0.4 % |
ordre del conseller de d agricultura i pesca d 11 de març 1996 | 1 | 0.4 % |
ibiza productos de la tierra | 1 | 0.4 % |
composición leche ecológica | 1 | 0.4 % |
productes illes | 1 | 0.4 % |
palo beguda | 1 | 0.4 % |
hierbas de thyme | 1 | 0.4 % |
tafones d oli | 1 | 0.4 % |
associacio per es foment de l ametla mallorquina | 1 | 0.4 % |
albahaca en la gastronomia balear | 1 | 0.4 % |
algendaret nou | 1 | 0.4 % |
es forn des mercat son ferriol | 1 | 0.4 % |
fondo zuckermasse | 1 | 0.4 % |
denominacion de origen baleares | 1 | 0.4 % |
llista aliments tipics illes balears | 1 | 0.4 % |
bessons torrats preparacio | 1 | 0.4 % |
nombres autoctonos plantas mallorca | 1 | 0.4 % |
ingredients dels embotits | 1 | 0.4 % |
oliven besichtigung mallorca | 1 | 0.4 % |
empresa de vins a ibiza | 1 | 0.4 % |
a que es dedicaven els essers humans a les illes baleas | 1 | 0.4 % |
temperatura i humitats assecadors embutits | 1 | 0.4 % |
de quin animal es fa un embotit tradicional que no sigui el porc | 1 | 0.4 % |
denominacion de origen balear | 1 | 0.4 % |
ensaimada de mallorca denominación de origen | 1 | 0.4 % |
duqueses dolços | 1 | 0.4 % |
receta palos de crema de mallorca | 1 | 0.4 % |
productos con do o igp islas baleares | 1 | 0.4 % |
donde se envasa sobrasada | 1 | 0.4 % |
mould on sobrasada | 1 | 0.4 % |
produit agroalimentaire | 1 | 0.4 % |
flaó formenterenc | 1 | 0.4 % |
boisson baleares | 1 | 0.4 % |
shelter qualitat export | 1 | 0.4 % |
iqua balears | 1 | 0.4 % |
com salar olives mallorquines | 1 | 0.4 % |
hierbas mallorca | 1 | 0.4 % |
tafones d'oli | 1 | 0.4 % |
espècies al embotits | 1 | 0.4 % |
recette ensaïmadas | 1 | 0.4 % |
recetario gastronomico de baleares en pdf | 1 | 0.4 % |
graduacion alcohólicas de macia batle reserva | 1 | 0.4 % |
productos de prestigios.con | 1 | 0.4 % |
embutits de diferets animals | 1 | 0.4 % |
olis came mallorca | 1 | 0.4 % |
gastronomia de mahon | 1 | 0.4 % |
|
Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)