Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades). Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc. (El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
 
Estadístiques del lloc: Illes Balears qualitatAwstats Web Site
Darrera actualització: 02 Mar 2015 - 00:37
Període reportat:Mes Feb 2015
Tancar finestra
 
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca  
90 Frases clau diferentsCerquesPercentatge
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/producte/34154 %
illesbalearsqualitat-productesagroalimentarisaut¨°ctons denominacionsd origeniproductesdequalitat-gastronomiabalearirutesgastron¨°miques-oleoturisme-cuinersireceptes43.2 %
hierbas de mallorca43.2 %
productes mallorca32.4 %
recepta licor de vino32.4 %
embotit gruixut de carn de porc32.4 %
dessert gastronomique litchi32.4 %
l origen de l oli d oliva21.6 %
ensaimadas.pdf21.6 %
denominacion de origen baleares21.6 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/producte/36221.6 %
elaborat i embotellat per destil leries bodegues21.6 %
cocktail avec du palo21.6 %
la millor pastisseria inca21.6 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/producte/35421.6 %
flaó formenterenc21.6 %
reglementation contrôle qualité21.6 %
origen de l oli d oliva21.6 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/empresa/528/35121.6 %
vins de eivissa21.6 %
oli a mallorca21.6 %
angels mari cardona21.6 %
com fer les coques més espongoses21.6 %
sobrasada de mallorca hersteller10.8 %
tots els tipus d hortalisses10.8 %
oliveres en el pla de mallorca10.8 %
hierba mallorca10.8 %
s hort d en verger esporles10.8 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/10.8 %
denominacion de origen aceite de las islas baleares10.8 %
ous de gallines a mallorca10.8 %
elaboracion de ensaimada10.8 %
hierbas de ibiza italiano10.8 %
error versión castellana10.8 %
ÑубраÑаза10.8 %
els millors vins d eivissa10.8 %
proces elaboracio sobrassada10.8 %
origen de la ensaimada de mallorca10.8 %
com fer vi blanc10.8 %
peix verderol10.8 %
temps d emmotllament formatges10.8 %
olivenölmühle mallorca10.8 %
varietats olivera denominacio d origen mallorca10.8 %
libros contables de vinos ejemplos10.8 %
illesbalearsqualitat.cat10.8 %
gastronomia balear imatges10.8 %
frases de pablo neruda10.8 %
precipitación media anual establiments10.8 %
tipus de bestiars de les illes balears10.8 %
do.de ezta tramontana10.8 %
herbes de mallorca home made10.8 %
pastiseria amb farina integral10.8 %
recepta enoki10.8 %
iqua qualitat10.8 %
botellas alcohol hierbas palma de mallorca10.8 %
espuma de fresas con lecitina de soja10.8 %
productes de mallorca10.8 %
www.illesbalearsqualitat.com10.8 %
elaboracion de formatge artesanal pdf10.8 %
tipus de embutits10.8 %
eivissa vi de la terra10.8 %
com fer greixonera de brossat10.8 %
moredux hierbas10.8 %
varietats amb denominació d´origen balears10.8 %
libro envasado del vino10.8 %
perquè els cocarrois reben aquest nom10.8 %
vi de les balears10.8 %
flao i orelletes de formentera10.8 %
2012-06-16t07 26 13 000010.8 %
productes de les illes balears10.8 %
sauvignon .cat10.8 %
acids grassos de l oli d oliva10.8 %
el vi de mallorca10.8 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/empresa/535/35410.8 %
mallorca oliven führung10.8 %
com fer oli d oliva10.8 %
recollida d ametlles10.8 %
gastronomía balear10.8 %
eingelegte sachen nicht luftdicht geschlossen10.8 %
productes típics de les balears10.8 %
dolços tipics eivissa10.8 %
fruit que té la pell groguenca o taronja10.8 %
agroturismo mallorca geschützte bezeichnung10.8 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/oleoturisme/olivar/510.8 %
tipus de productes carnis10.8 %
apellation geografique image produit10.8 %
proces de vinificacio de vi blanc10.8 %
varietats d oliva mallorquina amb denominacio d origen10.8 %
pastissos tipics de pasqua a les balears10.8 %
ramaders agrupats historia10.8 %



Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)