Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades).
Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc.
(El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca | |
90 Frases clau diferents | Cerques | Percentatge |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/producte/341 | 5 | 4 % |
illesbalearsqualitat-productesagroalimentarisaut¨°ctons denominacionsd origeniproductesdequalitat-gastronomiabalearirutesgastron¨°miques-oleoturisme-cuinersireceptes | 4 | 3.2 % |
hierbas de mallorca | 4 | 3.2 % |
productes mallorca | 3 | 2.4 % |
recepta licor de vino | 3 | 2.4 % |
embotit gruixut de carn de porc | 3 | 2.4 % |
dessert gastronomique litchi | 3 | 2.4 % |
l origen de l oli d oliva | 2 | 1.6 % |
ensaimadas.pdf | 2 | 1.6 % |
denominacion de origen baleares | 2 | 1.6 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/producte/362 | 2 | 1.6 % |
elaborat i embotellat per destil leries bodegues | 2 | 1.6 % |
cocktail avec du palo | 2 | 1.6 % |
la millor pastisseria inca | 2 | 1.6 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/producte/354 | 2 | 1.6 % |
flaó formenterenc | 2 | 1.6 % |
reglementation contrôle qualité | 2 | 1.6 % |
origen de l oli d oliva | 2 | 1.6 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/empresa/528/351 | 2 | 1.6 % |
vins de eivissa | 2 | 1.6 % |
oli a mallorca | 2 | 1.6 % |
angels mari cardona | 2 | 1.6 % |
com fer les coques més espongoses | 2 | 1.6 % |
sobrasada de mallorca hersteller | 1 | 0.8 % |
tots els tipus d hortalisses | 1 | 0.8 % |
oliveres en el pla de mallorca | 1 | 0.8 % |
hierba mallorca | 1 | 0.8 % |
s hort d en verger esporles | 1 | 0.8 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/ | 1 | 0.8 % |
denominacion de origen aceite de las islas baleares | 1 | 0.8 % |
ous de gallines a mallorca | 1 | 0.8 % |
elaboracion de ensaimada | 1 | 0.8 % |
hierbas de ibiza italiano | 1 | 0.8 % |
error versión castellana | 1 | 0.8 % |
ÑубраÑаза | 1 | 0.8 % |
els millors vins d eivissa | 1 | 0.8 % |
proces elaboracio sobrassada | 1 | 0.8 % |
origen de la ensaimada de mallorca | 1 | 0.8 % |
com fer vi blanc | 1 | 0.8 % |
peix verderol | 1 | 0.8 % |
temps d emmotllament formatges | 1 | 0.8 % |
olivenölmühle mallorca | 1 | 0.8 % |
varietats olivera denominacio d origen mallorca | 1 | 0.8 % |
libros contables de vinos ejemplos | 1 | 0.8 % |
illesbalearsqualitat.cat | 1 | 0.8 % |
gastronomia balear imatges | 1 | 0.8 % |
frases de pablo neruda | 1 | 0.8 % |
precipitación media anual establiments | 1 | 0.8 % |
tipus de bestiars de les illes balears | 1 | 0.8 % |
do.de ezta tramontana | 1 | 0.8 % |
herbes de mallorca home made | 1 | 0.8 % |
pastiseria amb farina integral | 1 | 0.8 % |
recepta enoki | 1 | 0.8 % |
iqua qualitat | 1 | 0.8 % |
botellas alcohol hierbas palma de mallorca | 1 | 0.8 % |
espuma de fresas con lecitina de soja | 1 | 0.8 % |
productes de mallorca | 1 | 0.8 % |
www.illesbalearsqualitat.com | 1 | 0.8 % |
elaboracion de formatge artesanal pdf | 1 | 0.8 % |
tipus de embutits | 1 | 0.8 % |
eivissa vi de la terra | 1 | 0.8 % |
com fer greixonera de brossat | 1 | 0.8 % |
moredux hierbas | 1 | 0.8 % |
varietats amb denominació d´origen balears | 1 | 0.8 % |
libro envasado del vino | 1 | 0.8 % |
perquè els cocarrois reben aquest nom | 1 | 0.8 % |
vi de les balears | 1 | 0.8 % |
flao i orelletes de formentera | 1 | 0.8 % |
2012-06-16t07 26 13 0000 | 1 | 0.8 % |
productes de les illes balears | 1 | 0.8 % |
sauvignon .cat | 1 | 0.8 % |
acids grassos de l oli d oliva | 1 | 0.8 % |
el vi de mallorca | 1 | 0.8 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/empresa/535/354 | 1 | 0.8 % |
mallorca oliven führung | 1 | 0.8 % |
com fer oli d oliva | 1 | 0.8 % |
recollida d ametlles | 1 | 0.8 % |
gastronomÃa balear | 1 | 0.8 % |
eingelegte sachen nicht luftdicht geschlossen | 1 | 0.8 % |
productes tÃpics de les balears | 1 | 0.8 % |
dolços tipics eivissa | 1 | 0.8 % |
fruit que té la pell groguenca o taronja | 1 | 0.8 % |
agroturismo mallorca geschützte bezeichnung | 1 | 0.8 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/oleoturisme/olivar/5 | 1 | 0.8 % |
tipus de productes carnis | 1 | 0.8 % |
apellation geografique image produit | 1 | 0.8 % |
proces de vinificacio de vi blanc | 1 | 0.8 % |
varietats d oliva mallorquina amb denominacio d origen | 1 | 0.8 % |
pastissos tipics de pasqua a les balears | 1 | 0.8 % |
ramaders agrupats historia | 1 | 0.8 % |
|
Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)