Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades).
Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc.
(El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca | |
128 Frases clau diferents | Cerques | Percentatge |
illesbalearsqualitat-productesagroalimentarisaut¨°ctons denominacionsd origeniproductesdequalitat-gastronomiabalearirutesgastron¨°miques-oleoturisme-cuinersireceptes | 10 | 4.8 % |
robiols farina fluixa o de forca | 10 | 4.8 % |
pasta fulls saim | 8 | 3.8 % |
illes balears qualitat | 5 | 2.4 % |
caracteristiques i lloc on es produrix la.sobrassada | 5 | 2.4 % |
quan es poden mejar les sobrassades una vegada fetes? | 4 | 1.9 % |
agroroutes del bon gust mallorca | 4 | 1.9 % |
menjars tradicionals pasquals a inca | 4 | 1.9 % |
flao formentera | 3 | 1.4 % |
productos de leche con denominación de origen de baleares | 3 | 1.4 % |
es menut mallorca | 3 | 1.4 % |
dos denominaciones de origen relacionadas con la ganaderia de baleares | 3 | 1.4 % |
temps que tarden les cries de gallina a valer-se per si mateixes | 3 | 1.4 % |
info@lapaloma.es loc es | 3 | 1.4 % |
recettes de la hierbas de majorque | 3 | 1.4 % |
la ensaimada gastronomia de las islas baleares | 2 | 0.9 % |
oli de mallorca de oleotapa | 2 | 0.9 % |
oli de mallorca | 2 | 0.9 % |
percorsi gastronomici maiorca | 2 | 0.9 % |
liquid que produeix la lletuga | 2 | 0.9 % |
assecar figues de moro | 2 | 0.9 % |
diferencies entre en coserva i confitat | 2 | 0.9 % |
com preparar olives seques | 2 | 0.9 % |
caracteristiques i lloc on es produeix la.sobrassada | 2 | 0.9 % |
productos ganaderos protegidos de islas baleares | 2 | 0.9 % |
el aceite y queso en baleares | 2 | 0.9 % |
dos productos con denominacion de origen baleares | 2 | 0.9 % |
oliva de mallorca | 2 | 0.9 % |
proces delaboracio de carn i xulla | 2 | 0.9 % |
greixonera de brossat amb ensaimada o bescuit | 2 | 0.9 % |
où acheter palo de majorque | 2 | 0.9 % |
formatjades de pollença | 2 | 0.9 % |
flaò elaboració | 2 | 0.9 % |
illasl@teleline.es | 2 | 0.9 % |
oli verge balears | 2 | 0.9 % |
producte denominacio origen illes balears | 2 | 0.9 % |
foie gras legumi | 2 | 0.9 % |
recepta robiols fullats | 2 | 0.9 % |
que es moredux en catellano | 1 | 0.4 % |
ensaimada caracteristiques i lloc | 1 | 0.4 % |
precio hierbas mezcladas mallorca limsa | 1 | 0.4 % |
ensaimada de mallorca recipe | 1 | 0.4 % |
vinicolas en m enorca | 1 | 0.4 % |
olivera. quant fa oliva | 1 | 0.4 % |
ÑубраÑаза | 1 | 0.4 % |
% d aigua en les fruites | 1 | 0.4 % |
valle mas bello soller | 1 | 0.4 % |
productos denominacion de origen baleares | 1 | 0.4 % |
www.illesbalearsqualitat | 1 | 0.4 % |
sa marjaleta srm | 1 | 0.4 % |
flor de ametler productes | 1 | 0.4 % |
telefono conselleria agricultura i pesca de manacor | 1 | 0.4 % |
bebida de mallorca | 1 | 0.4 % |
tipus d embotit | 1 | 0.4 % |
islas baleares productos agroalimentarios ganaderos protegidas | 1 | 0.4 % |
superficie produccion baleares | 1 | 0.4 % |
hierbas de mallorca | 1 | 0.4 % |
flao | 1 | 0.4 % |
nutrients mes abundants del oli doliva | 1 | 0.4 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/producte/352 | 1 | 0.4 % |
iqua govern balear | 1 | 0.4 % |
recomanacions internacionals d’ingesta de’à cids grassos omega 3 | 1 | 0.4 % |
www.illesbalearsqualitat.com | 1 | 0.4 % |
el origen del flao d eivissa | 1 | 0.4 % |
www.illesbalearsqualitat.cat | 1 | 0.4 % |
maquina de trencar ametlles | 1 | 0.4 % |
unitat didactica infantil menorca | 1 | 0.4 % |
tenim un cos de massa 250 g enganxat a una molla que va solidà ria amb el vagó d’un tren. si la molla té una constant elà stica de 15 n/m recorda la llei de hooke i no hi ha fregament entre els cos i la superfÃcie del vagó determina l’allargament que experimenta en les situacions següents | 1 | 0.4 % |
una mantonegre caracteristicas | 1 | 0.4 % |
vins formentera | 1 | 0.4 % |
maestros artesanos embutidos mallorca inglés | 1 | 0.4 % |
les caracteristiques de la terra lloc de conrea de l oliva | 1 | 0.4 % |
oli son pons de la terra | 1 | 0.4 % |
productes de les illes balears | 1 | 0.4 % |
agrorutas | 1 | 0.4 % |
illesbalearsqualitat.es | 1 | 0.4 % |
crema cremada mallorca | 1 | 0.4 % |
llistat d olis d olica mallorca | 1 | 0.4 % |
islas baleares productos agroalimentarios ganaderos protegidos | 1 | 0.4 % |
2 productos ganaderos de baleares protegidos por la autonomÃa | 1 | 0.4 % |
queso menorca produccion | 1 | 0.4 % |
dos alimentos procedentes de la ganaderia denominacion origen islas baleares | 1 | 0.4 % |
percorso gastronomico a maiorca | 1 | 0.4 % |
illesbalearsqualitat | 1 | 0.4 % |
produccion leche menorca | 1 | 0.4 % |
flao herbasana o matafaluga | 1 | 0.4 % |
diferencias que es troben a les ametlles | 1 | 0.4 % |
producte balear ensaïmada sobrassada | 1 | 0.4 % |
per a que saprofita el fruit de les olives | 1 | 0.4 % |
islas baleares denominacion de origen | 1 | 0.4 % |
olivenöl mallorca besichtigung | 1 | 0.4 % |
alimmentos denominaciones orign baleares | 1 | 0.4 % |
fabrique fromage queso majorque | 1 | 0.4 % |
robiols sense saim | 1 | 0.4 % |
sa fosca pou grau | 1 | 0.4 % |
que dos productos de origen animal son en las islas baleares | 1 | 0.4 % |
origen del sorbet | 1 | 0.4 % |
perque els cocarrois reben aquest nom | 1 | 0.4 % |
rezepte gastronomie | 1 | 0.4 % |
anis limsa mallorca | 1 | 0.4 % |
influencia britanica en baleares | 1 | 0.4 % |
liquore tunel maiorca | 1 | 0.4 % |
cualitat balear | 1 | 0.4 % |
productes de les ib amb denominacio dorigen | 1 | 0.4 % |
le ravin de binairaix | 1 | 0.4 % |
vi mallorqui per guardar reim | 1 | 0.4 % |
coro mallorca federico martin bardon | 1 | 0.4 % |
balearischer alkohol likör | 1 | 0.4 % |
boib vi de la terra | 1 | 0.4 % |
receta bacalao mallorquina con sobrasada y setas | 1 | 0.4 % |
consell regulador de la indicacio geografica protegida ensaïmada de mallorca | 1 | 0.4 % |
denominacion herbes de mallorca | 1 | 0.4 % |
propietats organolèptiques de l aigua | 1 | 0.4 % |
iqua balears | 1 | 0.4 % |
espicis per sobrassada | 1 | 0.4 % |
imagines sobre arbol olivera | 1 | 0.4 % |
flaó | 1 | 0.4 % |
percorso gastronómico mallorca | 1 | 0.4 % |
eivissa oliveres empeltre comprar arbres | 1 | 0.4 % |
robiols farina integral | 1 | 0.4 % |
saïm composició | 1 | 0.4 % |
olivenmühle mallorca | 1 | 0.4 % |
quans dies es conserva les orelletes | 1 | 0.4 % |
vins rosats elaborats amb merlot | 1 | 0.4 % |
boib 17/05/15 | 1 | 0.4 % |
productes autoctons | 1 | 0.4 % |
denominaciones origen menorca | 1 | 0.4 % |
de que esta feta la closca del marisc | 1 | 0.4 % |
|
Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)