Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades). Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc. (El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
 
Estadístiques del lloc: Illes Balears qualitatAwstats Web Site
Darrera actualització: 02 Abr 2015 - 00:39
Període reportat:Mes Mar 2015
Tancar finestra
 
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca  
128 Frases clau diferentsCerquesPercentatge
illesbalearsqualitat-productesagroalimentarisaut¨°ctons denominacionsd origeniproductesdequalitat-gastronomiabalearirutesgastron¨°miques-oleoturisme-cuinersireceptes104.8 %
robiols farina fluixa o de forca104.8 %
pasta fulls saim83.8 %
illes balears qualitat52.4 %
caracteristiques i lloc on es produrix la.sobrassada52.4 %
quan es poden mejar les sobrassades una vegada fetes?41.9 %
agroroutes del bon gust mallorca41.9 %
menjars tradicionals pasquals a inca41.9 %
flao formentera31.4 %
productos de leche con denominación de origen de baleares31.4 %
es menut mallorca31.4 %
dos denominaciones de origen relacionadas con la ganaderia de baleares31.4 %
temps que tarden les cries de gallina a valer-se per si mateixes31.4 %
info@lapaloma.es loc es31.4 %
recettes de la hierbas de majorque31.4 %
la ensaimada gastronomia de las islas baleares20.9 %
oli de mallorca de oleotapa20.9 %
oli de mallorca20.9 %
percorsi gastronomici maiorca20.9 %
liquid que produeix la lletuga20.9 %
assecar figues de moro20.9 %
diferencies entre en coserva i confitat20.9 %
com preparar olives seques20.9 %
caracteristiques i lloc on es produeix la.sobrassada20.9 %
productos ganaderos protegidos de islas baleares20.9 %
el aceite y queso en baleares20.9 %
dos productos con denominacion de origen baleares20.9 %
oliva de mallorca20.9 %
proces delaboracio de carn i xulla20.9 %
greixonera de brossat amb ensaimada o bescuit20.9 %
où acheter palo de majorque20.9 %
formatjades de pollença20.9 %
flaò elaboració20.9 %
illasl@teleline.es20.9 %
oli verge balears20.9 %
producte denominacio origen illes balears20.9 %
foie gras legumi20.9 %
recepta robiols fullats20.9 %
que es moredux en catellano10.4 %
ensaimada caracteristiques i lloc10.4 %
precio hierbas mezcladas mallorca limsa10.4 %
ensaimada de mallorca recipe10.4 %
vinicolas en m enorca10.4 %
olivera. quant fa oliva10.4 %
ÑубраÑаза10.4 %
% d aigua en les fruites10.4 %
valle mas bello soller10.4 %
productos denominacion de origen baleares10.4 %
www.illesbalearsqualitat10.4 %
sa marjaleta srm10.4 %
flor de ametler productes10.4 %
telefono conselleria agricultura i pesca de manacor10.4 %
bebida de mallorca10.4 %
tipus d embotit10.4 %
islas baleares productos agroalimentarios ganaderos protegidas10.4 %
superficie produccion baleares10.4 %
hierbas de mallorca10.4 %
flao10.4 %
nutrients mes abundants del oli doliva10.4 %
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/producte/35210.4 %
iqua govern balear10.4 %
recomanacions internacionals d’ingesta de’àcids grassos omega 310.4 %
www.illesbalearsqualitat.com10.4 %
el origen del flao d eivissa10.4 %
www.illesbalearsqualitat.cat10.4 %
maquina de trencar ametlles10.4 %
unitat didactica infantil menorca10.4 %
tenim un cos de massa 250 g enganxat a una molla que va solidària amb el vagó d’un tren. si la molla té una constant elàstica de 15 n/m recorda la llei de hooke i no hi ha fregament entre els cos i la superfície del vagó determina l’allargament que experimenta en les situacions següents10.4 %
una mantonegre caracteristicas10.4 %
vins formentera10.4 %
maestros artesanos embutidos mallorca inglés10.4 %
les caracteristiques de la terra lloc de conrea de l oliva10.4 %
oli son pons de la terra10.4 %
productes de les illes balears10.4 %
agrorutas10.4 %
illesbalearsqualitat.es10.4 %
crema cremada mallorca10.4 %
llistat d olis d olica mallorca10.4 %
islas baleares productos agroalimentarios ganaderos protegidos10.4 %
2 productos ganaderos de baleares protegidos por la autonomía10.4 %
queso menorca produccion10.4 %
dos alimentos procedentes de la ganaderia denominacion origen islas baleares10.4 %
percorso gastronomico a maiorca10.4 %
illesbalearsqualitat10.4 %
produccion leche menorca10.4 %
flao herbasana o matafaluga10.4 %
diferencias que es troben a les ametlles10.4 %
producte balear ensaïmada sobrassada10.4 %
per a que saprofita el fruit de les olives10.4 %
islas baleares denominacion de origen10.4 %
olivenöl mallorca besichtigung10.4 %
alimmentos denominaciones orign baleares10.4 %
fabrique fromage queso majorque10.4 %
robiols sense saim10.4 %
sa fosca pou grau10.4 %
que dos productos de origen animal son en las islas baleares10.4 %
origen del sorbet10.4 %
perque els cocarrois reben aquest nom10.4 %
rezepte gastronomie10.4 %
anis limsa mallorca10.4 %
influencia britanica en baleares10.4 %
liquore tunel maiorca10.4 %
cualitat balear10.4 %
productes de les ib amb denominacio dorigen10.4 %
le ravin de binairaix10.4 %
vi mallorqui per guardar reim10.4 %
coro mallorca federico martin bardon10.4 %
balearischer alkohol likör10.4 %
boib vi de la terra10.4 %
receta bacalao mallorquina con sobrasada y setas10.4 %
consell regulador de la indicacio geografica protegida ensaïmada de mallorca10.4 %
denominacion herbes de mallorca10.4 %
propietats organolèptiques de l aigua10.4 %
iqua balears10.4 %
espicis per sobrassada10.4 %
imagines sobre arbol olivera10.4 %
flaó10.4 %
percorso gastronómico mallorca10.4 %
eivissa oliveres empeltre comprar arbres10.4 %
robiols farina integral10.4 %
saïm composició10.4 %
olivenmühle mallorca10.4 %
quans dies es conserva les orelletes10.4 %
vins rosats elaborats amb merlot10.4 %
boib 17/05/1510.4 %
productes autoctons10.4 %
denominaciones origen menorca10.4 %
de que esta feta la closca del marisc10.4 %



Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)