Es considera una nova visita per cada nou visitant que consulta una pàgina i que hagi accedit al lloc en els darrers 60 min..
Nombre de clients (adreces IP) que entren a un lloc (i que com a mínim visiten una pàgina).
Aquesta xifra reflecteix el nombre de persones físiques diferents que han accedit al lloc en un dia.
Nombre de vegades que una pàgina del lloc ha estat visualitzada (La suma de tots els visitants inclou visites múltiples).
Aquest comptador es distingeix de "hits" perquè només compta les pàgines HTML, i no els gràfics o altres arxius o fitxers.
El nombre de vegades que una pàgina, imatge, arxiu o fitxer d'un lloc és visualitzat o descarregat per visitant.
Aquest comptador serveix de referència, però el comptador de "pàgines" representa una dada mercadotècnica generalment més útil i, per tant, més recomanada.
El nombre de kilo bytes descarregats pels visitants del lloc.
Es refereix al volum de dades descarregades per totes les pàgines, imatges i arxius o fitxers mesurats en bytes.
El programa Awstats és capaç de reconèixer una visita a un lloc després de cadascuna de les cerques des de qualsevol dels 228 motors de cerca i directoris Internet més populars (Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Terra, etc...).
Llista de pàgines de llocs externs utilitzades per accedir o enllaçar-se amb el seu lloc (només les 10 pàgines més utilitzades es troben numerades).
Els enllaços emprats pels motors de cerca o directoris són exclosos perquè ja han estat comptabilitzats a l'anterior apartat.
Aquesta taula mostra la llista de les paraules clau més utilitzades en els motors de cerca i directoris Internet per trobar el seu lloc.
(El programa Awstats reconeix paraules claus util.litzades en els 228 motors de cerca més populars, com Yahoo, Altavista, Lycos, Google, Voila, Terra etc...).
Els Robots són visitants automàtics que escanegen o viatgen pel seu lloc per indexar-lo o jerarquitzar-lo, a fi de recollir estadístiques de llocs Web o per verificar si el seu lloc es troba connectat a la xarxa.
El programa Awstats reconeix fins a 642 robots.
Els temps relacionats amb les estadístiques estan basats en temps de servidor.
Aquí, les dades reportades són: valors medis (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Aquí, les dades reportades són: sumes acumulatives (calculat des de totes les dades entre les primeres i les darreres visites en la franja analitzada)
Algunes Duracions de les visites són 'desconegudes' perquè no poden ser calculades sempre. La raó principal d'això és:
- La visita no va acabar quan es va fer 'l'actualizació'.
- La visita va començar en l'hora anterior (després de les 23:00) del passat dia d'un mes (la raó tècnica de prevenir a Awstats de la duració calculada de tales sessions)
Error sense descripció.
La petició ha estat computada però el servidor la processarà més tard.
El servidor ha processat la petició però no hi ha documents per enviar.
Contingut parcial.
El document sol·licitat ha estat reubicat i es troba en una URL proporcionada en la mateixa resposta.
Error sense descripció.
Error de sintaxis, el servidor no ha entès la seva petició.
Nombre d'intents per accedir a una URL que exigeix una combinació usuari/contrasenya que ha estat invàlida..
Un nombre d'intents molt elevat pot suggerir la possibilitat que un hacker (o pirata) ha intentat entrar a una zona restringida del lloc (p.e., intentant múltiples combinacions de usuari/contrasenya).
Nombre d'intents per accedir a una URL configurada per a no ser accessible ni amb una combinació usuari/contrasenya (p.e., una URL prèviament definida com a "no navegable").
Nombre d'intents per accedir a una URL inexistent. Sovint, aquests es refereixen a un enllaç (link) no vàlid o a un error mecanogràfic quan el visitant tecleja una URL errònia.
El servidor ha trigat massa temps a respondre a una petició. Sovint, és degut a un programa CGI molt lent, el qual ha estat abandonat pel servidor, o bé per un servidor molt saturat.
Error intern. Aquest error generalment és provocat per una terminació anormal o prematura d'un programa CGI (p.e., un CGI corromput o malmès).
Petició desconeguda pel servidor.
Codi retornat per un servidor de protocol HTTP que funciona com a proxy o pont (gateway) quan el servidor objectiu no funciona o no interpreta correctament la petició del client (o visitant).
Error intern del servidor.
Passarel·la fora de línia.
Versió de protocol HTTP no suportada.
Paraules clau utilitzades pel motor de cerca | |
100 Frases clau diferents | Cerques | Percentatge |
figes senceres amb confitura | 10 | 6.8 % |
flaó | 5 | 3.4 % |
taperes i taperots | 5 | 3.4 % |
flao conservar en | 4 | 2.7 % |
fruites jordi menorca | 4 | 2.7 % |
ingredienti palo maiorca | 3 | 2 % |
palo tunel mallorca | 3 | 2 % |
sauce avec du palo de majorque | 3 | 2 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/archivo/1487603;jsessionid=cf40776eb1afa1974695b062ddb2f5cf?nom=%20oli.pdf&mime=application%2fpdf | 3 | 2 % |
figues en conserva | 3 | 2 % |
illesbalearsqualitat-productesagroalimentarisaut¨°ctons denominacionsd origeniproductesdequalitat-gastronomiabalearirutesgastron¨°miques-oleoturisme-cuinersireceptes | 2 | 1.3 % |
receta de herbes mallorquines | 2 | 1.3 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/archivo/1486826?nom=%20manual doc vitivinicolas 2013.pdf&mime=application%2fpdf | 2 | 1.3 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/archivo/1488478?nom=%203017%5b1%5d.pdf&mime=application%2fpdf | 2 | 1.3 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/archivo/1488484?nom=%203016%5b1%5dcastell%c3%a0.pdf&mime=application%2fpdf | 2 | 1.3 % |
hierbas de mallorca | 2 | 1.3 % |
contents of mallorcan herbes | 2 | 1.3 % |
ametlla mallorquina | 2 | 1.3 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/archivo/1486832?nom=%20resoluciodirector_150411.pdf&mime=application%2fpdf | 2 | 1.3 % |
producte balear | 2 | 1.3 % |
aceite de mallorca | 2 | 1.3 % |
formatges s atalaia donde comprar | 2 | 1.3 % |
palo mayorque | 1 | 0.6 % |
fer formatge mao | 1 | 0.6 % |
illesbalearsqualitat | 1 | 0.6 % |
oli de jornets donde comprar | 1 | 0.6 % |
recepta pasta de full sense llard | 1 | 0.6 % |
assecar prunes al sol s han de pelar? | 1 | 0.6 % |
07315 baleares | 1 | 0.6 % |
licor d herbes menorca casola | 1 | 0.6 % |
vins mallorquins | 1 | 0.6 % |
gelat de figa de moro | 1 | 0.6 % |
olivos mallorquines | 1 | 0.6 % |
07198 baleares | 1 | 0.6 % |
olivenöl mallorca besichtigung | 1 | 0.6 % |
olivenplantage mallorca | 1 | 0.6 % |
agricoltura a minorca | 1 | 0.6 % |
herbes de mallorca drink | 1 | 0.6 % |
bodegas menorquinas crispin mariano | 1 | 0.6 % |
olivenöl probe mallorca | 1 | 0.6 % |
melones autoctonos islas baleares | 1 | 0.6 % |
mallorca olivenölproduktion besichtigung | 1 | 0.6 % |
sobrasada haltbarkeit | 1 | 0.6 % |
mallorca olivenplantage besichtigen | 1 | 0.6 % |
olivenölmühle mallorca | 1 | 0.6 % |
assecar figues | 1 | 0.6 % |
assecat de figues | 1 | 0.6 % |
elaboracio de formatge de menorca | 1 | 0.6 % |
illesbalearsqualitat.cat | 1 | 0.6 % |
varietats raim caib caracteristiques agro | 1 | 0.6 % |
rosemary fennel thyme in ibiza | 1 | 0.6 % |
mallorca olivenölproduktion | 1 | 0.6 % |
reglamento ce 2419/2001 | 1 | 0.6 % |
alcool de mallorca | 1 | 0.6 % |
recepta de gelat de figue de moro | 1 | 0.6 % |
palma maiorca scatole appese alberi | 1 | 0.6 % |
cuinar amb palo mallorca | 1 | 0.6 % |
vi de eivissa | 1 | 0.6 % |
gelat de atmetlles mallorqui | 1 | 0.6 % |
07100 baleares | 1 | 0.6 % |
producte amb dessecacio | 1 | 0.6 % |
hierbas tunel palma de mallorca ingredients | 1 | 0.6 % |
07700 baleares | 1 | 0.6 % |
olivenoelmuehle besichtigen im sommer auf mallorca | 1 | 0.6 % |
tafones i embotelladores d oli a mallorca | 1 | 0.6 % |
a majorque distilerie | 1 | 0.6 % |
ana vi negre mallorca | 1 | 0.6 % |
recette menorca | 1 | 0.6 % |
ley 1/1999 de 17 de marzo del estatuto de productores y industriales agroalimentarios de las islas baleares | 1 | 0.6 % |
collita arbequina per guardar | 1 | 0.6 % |
productos mallorquines de mayor | 1 | 0.6 % |
palo majorque | 1 | 0.6 % |
beguda espirituosa france | 1 | 0.6 % |
requisitos destilerias 2015 | 1 | 0.6 % |
cigalas con sobrasada | 1 | 0.6 % |
como secar ensaimada | 1 | 0.6 % |
iervas anice | 1 | 0.6 % |
subaida prodotti | 1 | 0.6 % |
dove trovo tunel de mallorca | 1 | 0.6 % |
recettes ensaimada | 1 | 0.6 % |
raim mallorca | 1 | 0.6 % |
licor de hierbas de mallorca | 1 | 0.6 % |
productos y gastronomia de calvia y magaluf en mallorca | 1 | 0.6 % |
consell regulador ametlla mallorquina | 1 | 0.6 % |
quan emplear farina de força o farina fluixa | 1 | 0.6 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/producte/337;jsessionid=0b3a16eb6d5ea5ef62bee43edd9a1b3f?lang=de | 1 | 0.6 % |
palo mallorca cocktail | 1 | 0.6 % |
http //www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/archivo/1489202?nom=%20etiquetado_productos_viticolas_tcm7-236491.pdf&mime=application%2fpdf | 1 | 0.6 % |
fullar ensaimada | 1 | 0.6 % |
aceitunas de mesa en mallorca | 1 | 0.6 % |
coquetes fregides del forat | 1 | 0.6 % |
07530 baleares | 1 | 0.6 % |
olivenmühle mallorca | 1 | 0.6 % |
vins d eivissa | 1 | 0.6 % |
illesbalearsqualitat.catç | 1 | 0.6 % |
vini italiani mallorca | 1 | 0.6 % |
ley 1/99 de 17 de marzo del estatuto productores agroalimentarios | 1 | 0.6 % |
comprar formatjades menorquina | 1 | 0.6 % |
ginebra de mahon ingredientes | 1 | 0.6 % |
gensomm_16 | 1 | 0.6 % |
|
Advanced Web Statistics 6.95 (build 1.943) - Created by awstats (plugins: tooltips)